![]() |
-->: Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?
DENİZLİ (İHA) - Denizlispor-Sivasspor maçı öncesi, aynı taraftar grubunun üyesi oldukları öğrenilen 3 kişi arasında çıkan kavgada, silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Denizli'de Denizlispor-Sivasspor futbol maçı öncesi, sabah saatlerinde, Halk Caddesi üzerinde 57 Gençlik Taraftar Grubu üyeleri oldukları öğrenilen R.S. (Ramazan Selçuk-16), R.Ç. (Recep Çimen) ve İ.Ç. (İbrahim Çimen) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma başladı. İddiaya göre, kavgaya dönüşen tartışmada R.S, kuru sıkı tabancadan bozma silah ile göğsünden vuruldu. Ağır yaralı olarak olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra zanlılar R.Ç. ve İ.Ç, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. KAYNAK MYNET HABER... __________________ |
-->: Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?
yukardaki haberi 1967_dernek_10ur isimli üyeden aldım
|
-->: Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında tar
[QUOTE=DJMuRaT;117329][B][FONT="Comic Sans MS"]Bence alakası yok!!!!İstem dışı bişi...Yani maçta heycanlanmayaz anlayamaz...Trabzon maçında hakeme çok küfür ettim walla....Cafrde bayanlar felan wardı ama onlarda maçı ve pozisyonları izlediklerinde bana hak werdiler...Ama bende Küfürün etkisizleştirilmesinden yanayım!!!!!![/FONT][/B][/QUOTE]
enpati kurmalısın bence hakemde insan sonuçta |
ben bu konuya takıldım kaldım gerçi benim bu konuyu açtığımdan bu güne kadar azaldı sanırım küfür ama (benle ilgisi varlış gibi algılanmasın:))
|
--->: -->: Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR;117108][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
TAMAM KÜFÜRÜ ENGELLEYİN DE KARDEŞİM ŞU ÇEKİRDEK YİYENLERİ DE Bİ ENGELLEYİN.ZATEN MARATONDAKİ İNSANLAR ÖLE UYUŞUKKİ SANMIYORUM KÜFÜR EDEBİLSİNLER.ONLAR ANCAK ÇEKİRDEK YEMEYİ BİLİRLER.SİZ DE ORADA BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSANIZ ÇEKİRDEĞİ ENGELLEYİN.COŞTURUN.YOKSA BAŞKA İHSAN İSTEMEZ...... |
Asslinda hepimizde hata var, herkes stada gelse küfürsüz, kavgasiz mac izlese, belkide bütün Türkiye düzelir. O zaman hem takimlar, hemde türkiye birlik beraberlik icinde olurlar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |