![]() |
[quote=serhankaburcuk][size=2][color=red][b][i]Bu hafta stada Üzerinde kırmızı beyaz forması kaşkolu olmayan gelmesin...Bizde bu hafta maraton tribününde showumuzu yapacagız bu hafta dünya Sivası izleyecek...Bizde üzerimize düşen görevi Maraton tribününde fazlasıyla yapacagız...Maça gelen ve televizyondaki tüm yiğidolara 4 Eylülün cehennem havasını showlarımızla ve süpriz gösterilerimizle göstereceğiz...[/i][/b][/color][/size][/quote]
Maratonda zor olur simdi be..güneş felan allah kolaylık versin.. KAPALI BİZİMDİ..BİZİM OLDU |
rüstü abi anlayisin icin cok tesekkür ederim !!!!
|
[quote=yeniceri_emre][quote=cem_yesilova][quote=Yeniceriler]orda edilen küfürleri aynen iade edicez..kafanizi yormayin..taraftarlik sanal alemde degil tribunde oluyor..burdan küfür etmeyin felan yazilari bizi baglamiyor..en kral besteler bu hafta..izleyin dinleyin..[/quote]
[b] imza...[/b][/quote] [b]YENİCERİ REBELLİON 2005[/b][/quote] KÜFÜRLE MAÇ ALINACAĞINI VEYA BİRYERLERE GELİNECEĞİNİ ZANNEDİYORSAN YANILIYORSUN KARDEŞİM AMA DOSTLUKLA BİR YERLERE GELİNEBİLİR ANLIYORUM HEYCANINIZI SİZLER MAÇLARA AYRI BİR RENK AYRI BİR HEYACAN KATIYORSUNUZ FAKAT TAKIMIN DURUMUNU DÜŞÜNÜN SİZİN KÜFÜRLERİNİZLE TAKIM NE KADAR OLUMSUZ ETKİLENECEKTİR O GÜN STAD BAYRAM YERİ GİBİ OLSUN HERKES ELİNDE BAYRAK,FLAMA,MEŞALE V.B |
[size=2][color=blue][b]tribun shov geliyor... :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
[size=2][color=darkred][i][b]ARKADAŞLAR BUYUK Bİ YOL ŞARTLARINDAN SONRA SİVASA VARMIŞ BULUNUYORUM.MANİSA KORK BENDEN VE YENİÇERİLERDEN!!!!![/b][/i][/color][/size]
|
[size=2][color=darkred][i][b]EWETTTTT ŞİMDİ GERÇEK YİĞİDO KİMMİŞ GÖRECEZ MAÇTA.
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNME SİVAS.... OKUL İŞ BAHANE GERÇEK SEWGİ SİWAS......[/b][/i][/color][/size] |
Yazılan tüm önerilere katılıyorum.Ancak itiraf etmeliyim şaşkaza sivas gol yediğinde taraftar susturucu takıyor.Gerçekten seyirci çekirdek yiyor.Yer gök elbette kırmızı beyaz olsun.Üzerinde çok durdum ve durmaya da son ana kadar devam edeceğim. [color=red]TÜRK BAYRAĞİNI UNUTMAYALIM.[/color]
|
YA MAÇTA EN ÇOK SIKINTI GRUPLAR ARASINDA GELİŞİYOR MAÇ ESNASINDA GRUPLAR BİRBİRLERİYLE KAVGA EDİYOR ORDA HEPİMİZ KARDEŞİZ GRUP AYIRMADAN LÜTFEN SİVASTAKİ ARKADAŞLAR SİVASSPOR'UN BU HAFTA BİZE ÇOK İHTİYACI VAR PAZARTESİ GÜNÜ SİVASSPORUN GALİBİYETİNİ KONUŞURLARKEN BİZİ BU VEFAKAR CEFAKAR YİGİDOLARIDA KONUŞŞUNLAR BUNU BAŞABİLİRİZ..
VESTEL MANİSASPOR SAHAYA ÇIKTIKLARINDA 4 EYLÜL Ü CEHENNEM SANSINLAR TOP ONLARIN AYAKLARINDAYKEN STADTA UGULTU EKSİK OLMASIN ARKADAŞLAR .. _____________________________________________________________ SİVASLI OLMAK SEVDALI OLANLARIN DESTANIDIR....SİVASLIYIZ ÖZELİZ |
[quote=Yeniceriler]orda edilen küfürleri aynen iade edicez..kafanizi yormayin..taraftarlik sanal alemde degil tribunde oluyor..burdan küfür etmeyin felan yazilari bizi baglamiyor..en kral besteler bu hafta..izleyin dinleyin..[/quote]
altına gozum kapalı imzamı koyuyorum kardeşim... :twisted: |
[size=2][color=red][i][b]ben sprey boya ile imzamı atarım bea[/b][/i][/color][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00. |