![]() |
-->: HOŞGELDİNİZ...
selam yiğidolar,siteye yeniüye oldum,almanya,kölün şehrinde oturuyorum,şu anda istanbuldayım,siteyi ş.usta ,aracılığıya tanıdım,siteyi yapan arkadaşların,elerine sağlık çokgüzel,inşallah bundan sonrabende,zaman buldukca burdayım.
|
[QUOTE=ARAP]selam yiğidolar,siteye yeniüye oldum,almanya,kölün şehrinde oturuyorum,şu anda istanbuldayım,siteyi ş.usta ,aracılığıya tanıdım,siteyi yapan arkadaşların,elerine sağlık çokgüzel,inşallah bundan sonrabende,zaman buldukca burdayım.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]hoş geldiniz inşallah sitemizden memnun kalırsınız tekrar hoş geldiniz[/COLOR] |
Ben Geldim Herkese Merhaba :)
[COLOR="Blue"]Herkese Merhaba Ben İstanbuldan Erdi. Sakaryada yatılı öğrenciyim Kangal/SİVAS asıllıyım :)[/COLOR]
|
-->: Ben Geldim Herkese Merhaba :)
Hoşgeldin hemşerim.
İnşallah güzel zamanlar geçirir ve güzel dostluklar kurarsın. Bu arada forumlardada yorumlarını görürsek memmuniyetle okuruz. Öğrencilik hayatındada başarılar dilerim. |
-->: Ben Geldim Herkese Merhaba :)
[COLOR="Red"]Hoşgeldin erdal senin için iyi bir karar olmuş tebrik ederim hemşehrim [/COLOR]
|
walla ben aslında sitenin eskilerindenim ama bi karışıklık falan oldu sonra isim değişikliğine gittim.. ben istanbul gazimahallesinde zara büyükköylüyüm.yaş 16+ :))) ismim çağrı
|
[QUOTE=Mekansız]Mrb Arkadaşlar....
Site'ye Yeni Üye Oldum... Şimdilik Hersey Güsel qidiyor... Bakalım İleride Ne olacak?[/QUOTE] belirtmemişsin ama manisalısın galiba... |
slmmmmmmmmmm
slm arkadaşlar bn yalovadan mert ama aslen sivaslıyım ve sivassporlu dostlarla forumlarda mükemmel ve eğlenceli dakikalar geçirme dileğiyle herkeze kolay gelsin
|
-->: slmmmmmmmmmm
[QUOTE=yigido_58_77]slm arkadaşlar bn yalovadan mert ama aslen sivaslıyım ve sivassporlu dostlarla forumlarda mükemmel ve eğlenceli dakikalar geçirme dileğiyle herkeze kolay gelsin[/QUOTE]
[B]Hosgeldin, bol eğlenceli dakikalar ;) [/B] |
YENİ AKADAŞLARIM ARAMIZA HOŞGELDİNİZ HEPİNİZE HAYIRLI VAKİTLER
GEÇİRMENİZİ DİLİYORUMM |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:38. |