![]() |
-->: hucum oyuncusu sart
nerden biliyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
gecen senekı enbuyuk sorunumuz orta sahada oyunu ıyı yonlendıremeyısımızde bence buraya emre belezoglu tarzında bır oyuncu lazım ne yabancı nede turk yeterkı faydalı olsun
|
insallah alinir durun bakkiiimmm hazirlik maclarinda ejksiklerimizi gorduk neyymiiiss
|
heralde forvet cunku boatengi almak istiyoruzz
|
boateng orta saha oynuyan bir oyuncu . bonservis sorununun çözülmesi bekleniyor.
|
ya bozolu bi dusun kac yasindasin sen ya hic aurelio sivasppora gelir mi dusun lutfen boyle mantiksiz seyler yazma senin yazilarinii yakindan takip ediyorummm senin yasin kucuk yazamiyorsun yoksa futboldan anlamiyormusunn gardassss
|
hücum oyuncusu almayacağız galiba ama bence Anderson'a alternatif bir pivot santfor lazım
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Bence B.B Ankaraspordaki Tita'yı alabiliriz...Yanılmıyorsam Bonservisi elinde ...[/B][/FONT]
|
beyler dün GS-Bursaspor maçını izlerken ikinci yarıda sahaya Bursaspor'dan 58 numaralı bir oyuncu girdi. Spiker İbrahim Dağaşan dedi. ben de Bursaspor'un web sayfasına baktım. Doğum yeri Fransa gözüküyor. Bu futbolcunun 58 numara giymesinin sebebi ailesinin Sivaslı olması olabilir mi..Bilgisi olan varsa yazsın öğreneliim
[url]http://www.bursaspor.org.tr/futbolcu_bilgileri.asp?futbolcu_id=31[/url] |
kardeşler bence sivasspor tam bir stoper lazım bunun içinde stoper olarak afrikadan izlenen bir oyuncu varmış eğer o olmazsa başka alternatif olarak benim önderim malatyaspor dan orta saha oyuncusu toth balats joshef tabiki hocamız pecze daha iyi bilir arkadaşlar veya forvet hattı için ise uygun olarak ama biraz pahalı olabilir ailton önerim şimdi siz diyeceksiniz ailtonu ne yapalım 4 büyükelrde oynayan bazı oyuncular oynayamıyor o oyuncular 4 büyükler hariç hangi takımı gelsin harika oynuy aslında ailton alınır benim önerim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:24. |