![]() |
-->: SİVAS ANADOLUSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
[QUOTE=ÜSKÜDARLI_tarık]teşekkürler fatıma
ya anlamıyorum bazıları bi şeytanlıkmı düşünüyor 2 dir diğer ttopicmiz kitleniyor yok yani istenmiyorsak gideriz kardeşim yeter ama dimi ala alaa[/QUOTE] [I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][B] Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz,sadece sizinle ilgili olan topiğe bakarsanız diğer topiclerdeki çalışmalardan bihaber kalmaya devam edersiniz.Bazı teknik çalışmalardan dolayı topicler kilitlenebiliyor bu sizin aktif olduğunuz topic için yapılmış kasıtlı bir eylem değil...Diğer topiclerdede oluyor ama siz farkında olamıyorsunuz??Üstelik daha öncede belirttiğim gibi site yönetimi ne yapıyorsa bu sitenin huzuru ve sürekliliğini sağlamak adına yapıyor,lütfen emeğe saygı gösterelim....[/B][/COLOR][/FONT][/I] |
[QUOTE=yigidolar06]BU TAKIM ÜÇÜNÇÜ LİGTE CUBUKTA BEYPAZARINDA CANKIRIDA KAMANDA POLATLIDA KIRŞEHİRDE AKSARAYDA 19 MAYIS DİŞ SAHADA MÜCADELE EDERKEN AMİGO HİKMET KARDEŞİMLE VERDİĞİM MUCADELEYİ ONA SORARSANIZ BENİ DAHA İYİ ANLARSINIZ. COK DEĞERLİ SİTE YÖNETİÇİLERİ. (NOT BUNDAN SONRA KİLİTLEME FASLIDA OLMASIN)[/QUOTE]
site yöneticileri bir acıklama yaparsanız seviniriz. |
çok tuaf ya anlamıyorum bu çalışmlar olurken topicin kitlenmesi ne işe yarıyor neyse madem kilitliycek son bi msj bıraksın çalıma vardır bilmem ne diye bizde ona göre bişey düşünmiyelim
beni diger topicler ilgilendirmez ben ÜSKÜDARIMIN İSMİNİN OLDUGU YERDE OLURUM Bİ KAÇ DEFA BAŞKA TOPİCLERE YAZDIM SİZLE KAYNAŞMAK İÇİN AMA BAKTIM Kİ OLMIYCAK GERİ ADIM ATTIM BOYLESİ DAHA İYİ |
-->: ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
[B]ARKADAŞLAR,
MURAT ŞAHİN'İN BİLGİLENDİRMESİYLE BAŞLIĞI, [COLOR="Red"]''ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR'' [/COLOR] OLARAK DEĞİŞTİRDİM. İLGİNİZE BİLGİNİZE... C.TESİ SABAH SAAT 10:00 ' DA BEN DE MURAT ŞAHİN BEY İLE BİRLİKTE SELİMİYE STADINA GELECEĞİZ. İNŞALLAH TÜM KARDEŞLERİMİZLE YARIN TANIŞMA FIRSATIMIZ OLUR. SEÇMELERE KATILACAK TÜM KARDEŞLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ...[/B] |
SÖNMEZ KARDEŞ İLGİNİZE BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR ADINA TEŞEKKÜR EDERİM
|
eyvallah sonmez abi en güzelini yaptın bende sabahtan beri bu konuya giricektim sesimi çıkarmadım neyse inşallah ç.tesi günü orda olucam
|
[QUOTE=SONMEZ][B]ARKADAŞLAR,
MURAT ŞAHİN'İN BİLGİLENDİRMESİYLE BAŞLIĞI, [COLOR="Red"]''ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR'' [/COLOR] OLARAK DEĞİŞTİRDİM. İLGİNİZE BİLGİNİZE... C.TESİ SABAH SAAT 10:00 ' DA BEN DE MURAT ŞAHİN BEY İLE BİRLİKTE SELİMİYE STADINA GELECEĞİZ. İNŞALLAH TÜM KARDEŞLERİMİZLE YARIN TANIŞMA FIRSATIMIZ OLUR. SEÇMELERE KATILACAK TÜM KARDEŞLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ...[/B][/QUOTE] sönmez kardeş üsküdarlı tarık kardeşimiz kendine cok güveniyor.iyibir taraftar.tam bir asker faydalı olur kanatindeyim arkadaşlarıda onu trübünden destekleyecekler. işiniz zor ama bize faydalı iyi bir topcu olacağı kanatindeyim. |
çok saol deniz abi ve sonmez abi inşallah sizleri utandırmıycam elimden gelenin en iyisini yapıcam bizlere vermiş oldugunuz bu degeri boşa cevirmiycem duanısı eksik etmeyin ALLAHA EMANET OLUN ABİLER KARDEŞLER
|
yarın tarık kardesım ıcın orada olacagım dıgerlerını bılmem ama ben 17 senelık kardesım ıcın orda olucam bogazımda yesıl beyaz atkı olcak ..
|
-->: ÜSKÜDAR ANADOLU 1908
sivasspora desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.bende sivassporluyum ancak üsküdarı seven biri olarak başlığa dikkat edilmemediği için üzüntülüyüm.
[COLOR="SeaGreen"]ÜSKÜDAR ANADOLU 1908[/COLOR] YAZDIM BENDE |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:08. |