![]() |
-->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.
[I][B]Bizim bombalar hepsi fos cikti deniliyor bunun garantisi tabiki yok Örnegin, Anelka , Ariel Ortega ,Marek Heinz,Carusa GS li,cok örnekler var patlamayan bomba cok takima adapta olamayorlar bir örnek daha vereyim 2 Arkadas gidiyor fabrikadan yeni cikmis iki ayni model otomobil aliyorlar birinki hic tamir haneden cikmiyor ama arkadasininki hic bozulmuyor biri cok menmun digeri isyan ediyor bunlarda sans isi biraz da sans lazim karamsar olmayalim yönetime tesekkür etmeliyiz bunca az bütceleri ile buna gücleri yetiyor buna da sükür [/B][/I]
|
EĞER GELİRSE GERÇEKTEN ÇOK FAYDASI OLUR SİVASSPORUN BENCE YİNEDE TRANSFER YAPMASI GEREKİR BAZI YERLERDE SİVASSPORUN ÇOK EKSİĞİ VAR MESELA FORVETE ANDERSSONUN YANINA Bİ ADAM LAZIM ANDERSSONUN SURATLİ VERSİYONU TAKIMA ÇOK FAYDA SAĞLAR BENCE SİVASSPOR GEÇEN SENE GİBİ BU SENEDE BASARILI OLACAKTIR AMA BEN SİVASSPORU UEFADA GORMEK İSTİYORUM...
|
çok güzel oldu ama inşallah bize yararlı olur olcagına inanıyorum nordin wooter aramıza hoş geldinn
|
BENDE BUGÜN GAZETEDE OKUDUM
HAYIRLI UĞURLU OLSUN HEPİMİZE .. |
balili nin yanina mulak forvet lazim erhan albayrak alinmali ve selcuk sahindeeeee transferleri bekliyoruz
|
Cok güzel bir transfer. Hayırlı olması dileğiyle
|
[QUOTE=yigido_halil_58]balili nin yanina mulak forvet lazim erhan albayrak alinmali ve selcuk sahindeeeee transferleri bekliyoruz[/QUOTE]
anderson musa kuş var yeterli bence orta sahaya birde defansa adam sivassporu çok iyi yerlere götürür |
beklediğim oyuncu transferi işte buydu
|
Hayirli ugurlu olsun
Insallah takimimiza faydali olur. Bence bir futbolcunun ne zaman ne yapabilecegi hic belli olmaz. Simdi baska biyerde kötü oynar baska yerde iyi oynar. Umarim Sivassporun boslugu onunla dolar.
|
yönetim yigidoları coşturacak transferi şuana kadar yapmadı nordin vooter u görelim inşallah uyum saglar. daha düzgün 1 transfer yapılmadı bursaya giden zafer biryolu almadılar .gltsray lı çocuk olamazmıydı. çok yavaş davranıyorlar sakarya kadar paramız yokmu grdş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46. |