![]() |
--->: Nordin Wooter
Maç özetlerinden gördüğüm kadarıyla iyi ve sıradan bir futbolcu olmadığı kesin,çok güzelde bir gol attı, bu topa vuruşu ve attığı gol bana GS'lı Hagi yi anımsattı sanki o özellikte biri. Bize çok faydası olacağı kesin
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Wooter İlk lig maçında süper oynadı ve süper bir gol attı...İnşallah bizde daha başarılı günler geçirecek...Takıma alıştığı zaman 4 Eylüldeki atmosfere alıştığı zaman daha başarılı olacaktır...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: Nordin Wooter
Hayirli olsun. Biraz daha uyum saglarsa tutulmaz olur. Yalniz beni endiselendiren bir takimda fazla kalmamis. insallah sorunsuzdur.
|
wooter ilk forma giydiği maçta gol attı hayırlı uğurlu olsun başarıların devamını diliyorum
|
[I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][B]Artik Sivassporun da Alexi var Nordin Wooter attigi gole sapka cikarilir artik Nordin wooter frikiklerde kalecilerin korkulu rüyasi olacak her frikik atisi bizim icin penalti atiyormus gibi heyacanlanacagiz her an filerin havalandigini görecegiz devami diger maclarda gelecek......[/B][/FONT][/COLOR][/I]
|
--->: -->: Nordin Wooter
[QUOTE=yigido Atilla;154909][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][B]Artik Sivassporun da Alexi var Nordin Wooter attigi gole sapka cikarilir artik Nordin wooter frikiklerde kalecilerin korkulu rüyasi olacak her frikik atisi bizim icin penalti atiyormus gibi heyacanlanacagiz her an filerin havalandigini görecegiz devami diger maclarda gelecek......[/B][/FONT][/COLOR][/I][/QUOTE]
valla süpermiş doğrusu ben fazla iyi olacağına inanmıyodum harika bi gol attı sadece ayakta alkışlanır gerisini sizler düşünün 17 takımın korkulu rüyası olacağa benziyor |
wooter süperdi cıktıgı ılk macta kendını kanıtladı devamı emınımkı gelıcektır süpersın nordin
|
--->: -->: Nordin Wooter
[QUOTE=ofgurleyuk78;154865]Hayirli olsun. Biraz daha uyum saglarsa tutulmaz olur. Yalniz beni endiselendiren bir takimda fazla kalmamis. insallah sorunsuzdur.[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]ajax'ta profesyonel forma giymeye başladığı 95'te 18 yaşındayken hollanda futbolunun gelecekteki en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyordu (kluivert, davids, seedorf, kanu, finidi'yle aynı tayfadan) ama ajax'tan disiplinsizliği nedeniyle --o zamanlar psv'de oynayan bi futbolcunun karısıyla basılmış daha 21 yaşındayken-- gönderildi. daha sonra oynadığı takımlar içinde en iyi performansını Anorthosis'te gösterdi. Watford, Zaragoza, Panathinaikos gibi takımlardan fazla kiloları ve YİNE disiplinsizliği nedeniyle uzaklaştırıldı. [/FONT] [FONT="Comic Sans MS"]yani karşımızda bi nevi sergen van yalçın var.. :D çok yetenekli ama disiplin açısından ciddi sorunlu bi oyuncu.. muhtemelen bu yıl çok katkı yapıp seneye katar liginin yolunu tutar.. [/FONT];) |
[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Gecen sezon sivassporun tek eksik yeri ortasahada oyun kurucumuz olmayasindan gol bölgelrinde zorluk cekiyorduk ama simdi Anderson showu basliyor Andersonu izleyin cok gol atacak ,sivasin tek eksik yönü duran toplardan yararlanamiyorduk , simdi bizdede bir firikik ustasi var kalecilerin korkulu rüyasi Alex simdi bizde rakibin arkasina atacagi her pozisyonda Anderson kaleci ile karsi karsiya kalacak tabiki balili icinde gecerli veya duran yan toplarda Andersonu topla cok iyi bulusturacak hosgeldin NORDIN WOOTER [/FONT][/COLOR][/B][/I]
|
Bursaspor maçında izledim çok beğendim.Wooter'den Ankara maçındada goller ve asistler bekliyoruz.İlerleyen haftalarda daha çok yararlı olacağını düşünüyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |