SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol ile İlgili Videolar Paylaşımı (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Unutulmaz Sivasspor Maçları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8034)

Ferhat06 13.02.2015 09:03

Cevap: Unutulmaz Sivasspor Maçları

Karlı bir kış günü sene 1976 veya 77 Tirespor'u 6-2 yendiğimiz,Aydınspor'u 3-0 yendiğimiz ki golleri Kel Mustafa atmıştı.Adıyamansporu 3-0 yenip ligde kaldığımız maçlar.

Ferhat06 13.02.2015 09:12

Sene yine 77 veya 78 sezon açılışına Cemil Turanlı,Alparslanlı Fenerbahçe gelmişti ki o zaman bizim için çok büyük olaydı Fenerin Sivasa gelmesi.3-0 yenilmiştik.

Ferhat06 13.02.2015 09:28

Canlı tarihe bağladık ,devam edelim bari: Karşıyaka maçı Naci'nin penaltıyı kaçırdığı maç.Staddan çıktım İstasyon Caddesinde herkes ağlıyor ,tam bir şok hali.Ne kadar Sivasspor bayrağı,afişi varsa yırtılmıştı.

kayayatakci 13.02.2015 11:29

Benim de unutamadigim 4.5 maç var ama en önemlisi 1967 Kayseri sivas maçı her şey bugünki gibi gözümün önünde hiç unutmuyor. Canlı olaylari

SenSetik 13.02.2015 12:37

[QUOTE=geroy58;936288]SİVASTA AKÇAABAT SEBAT SPORA KAYBETMEMİZİ UNUTAMIYORUM STATTA HERKES AĞLIYORDU BELKİDE 2 ÖNCESİNDEN SÜPER LİGE CIKABİLİRDİK[/QUOTE]

evet o maça 2 saat öncesinde girip kale arkasında ancak tellere yakın tarafta yer bulabilmiştik..o zaman trübünler ayrılmadığı ve koltuk numarası olmadığı için ilk giren nereyi kaparsa oraya oturuyordu..stat ağzına kadar dolu ve süper bir atmosfer vardı...ilk yediğimiz golde taç atışından gelmişti...vay beee...yıllar geçti ve bugün o yıllarda şike yaparak çıkmamıza engel olan Akçaabat şimdi amatör kümede sürünüyor...o maçı bende unutamam..

badof58 13.02.2015 13:17

Bir Sakaryaspor maçımı ne vardı 2. Ligde idi heralde, 90'da gol yemiştik mac bitti diye çıkmıştık, Mali 90'a frikikten gol atmış, beraberlikle dönmüştük ..

sivaslıadem 16.02.2015 15:08

Bu hatira bana ait değil
sivasspor dergisinde paylaşım yapan [B]Kayra Kemâl Yılmaz[/B] isimli arkadasa ait

Sivas a sürpriz bir gdisimde karşılaştığım bir Orduspor maçı vardı. Unutulmaz bir maçti benim için. Aramızda 3 puan fark vardı .orrduspor bizi yenseydi ikili averajla önümüze geçecekti. Maç başladı Sivas çok soğuk Üşüyorum falan. Arkadaki ağabey de gol olunca, kaçırınca bağırıyor, itiyor rahatsız oluyorum. Tabi soyleyemedim. Gol oldu itmedi beni şaşırdım. Sonra 2-1 olunca adamın hiç sesi çıkmadı. Dakika 84 olmasi lazım Hakan Arslan attı adam yine bir şey yapmadı. Hele ki 90+3e kadar.[B]Pedrielin golün den sonra kendimi 2 koltuk asagida suyun içinde buldum:D:D [/B]Her şeyim islanmisti o soğukta. Buna rağmen uzulmeyip çalan oyun havasıni oynadik. Sonrasında eve gidene kadar dondum. :D eminim ki o maçi hayatım boyunca unutamam. 2-1 den 3-2 ye çevirisi artık :D:D

aozdemir 16.02.2015 15:25

Ankaragücünü 3-2 yendiğimiz petkoviçin de gol attığı maç.

yigit 2013 17.02.2015 01:31

Sene 2000 2001 mac İzmirde alsancak stadinda hakem i.ne muhittin boşat maci hakemin sayesinde 4...3 kaybettik ama ne macti hic unutmuyorum hep göz göz öne geçti biz yakaladik 4...3 maci kaybettik ama Altay taraftarı karsiyaka taraftarı bizim tribüne geçti bizden çok sivasi desteklediler goztepede ne ana ne baci biraktilar
Mac cikisinda takim otobüsünü durdurup rahmetli enistemle alkislamistik

58 Amsterdam 58 17.02.2015 09:53

[QUOTE=sivaslıadem;936805]Bu hatira bana ait değil
sivasspor dergisinde paylaşım yapan [B]Kayra Kemâl Yılmaz[/B] isimli arkadasa ait

Sivas a sürpriz bir gdisimde karşılaştığım bir Orduspor maçı vardı. Unutulmaz bir maçti benim için. Aramızda 3 puan fark vardı .orrduspor bizi yenseydi ikili averajla önümüze geçecekti. Maç başladı Sivas çok soğuk Üşüyorum falan. Arkadaki ağabey de gol olunca, kaçırınca bağırıyor, itiyor rahatsız oluyorum. Tabi soyleyemedim. Gol oldu itmedi beni şaşırdım. Sonra 2-1 olunca adamın hiç sesi çıkmadı. Dakika 84 olmasi lazım Hakan Arslan attı adam yine bir şey yapmadı. Hele ki 90+3e kadar.[B]Pedrielin golün den sonra kendimi 2 koltuk asagida suyun içinde buldum:D:D [/B]Her şeyim islanmisti o soğukta. Buna rağmen uzulmeyip çalan oyun havasıni oynadik. Sonrasında eve gidene kadar dondum. :D eminim ki o maçi hayatım boyunca unutamam. 2-1 den 3-2 ye çevirisi artık :D:D[/QUOTE]

Cok guzel bir ani olmus amma guldurdun be kardesim. Aslinda bu konu surekli gundemde kalsa nasil olur ?

Meselaa sitemizin bi kosesinde ki surekli birileri bir ani eklesin veya okuyabilsin ? Bunu biriniz site yonetimini iletebilir mi acaba ? Bence guzel olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:07.