![]() |
iyi
tabi ki güzel olacak çünkü kırmızı beyaz ve sivasspor var olacak o kadar
|
Bu bayrak süper bisey yaa
Dev bayrak tek kelimeyle süper
|
merakla bekliyorum
Dev bayragin resmini sadece gördüm.Umarim televizyondada seyretme firsatini bu fenerbahce macinda yakalayacagiz.
|
[QUOTE=Sivas5858]Dev bayragin resmini sadece gördüm.Umarim televizyondada seyretme firsatini bu fenerbahce macinda yakalayacagiz.[/QUOTE]
[b]Arkadaşlar Fenerbahçe maçında dev bayrağımız sahne alacak 4 eylül stadyumunda....Herkes digitürkte bizi izlesin...[/b] |
Sitede dev bayrak videosunda gördüm,ama yakin cekim tam görünmüyor.
Insallah bu hafta sonu görürüz... |
[b]bu hafta olacakları çok merak ediyorum taraftar olarak bu maca çok iii hazırlanmamız lazım tüm türkişyenin gözü bizde olacak inşallah dev bayragımızla türbün showu yaparız[/b]
|
[COLOR=BLUE][b]FENERASYON[/b] MAÇINDA AÇMAYI DA DÜŞÜNÜYORUZ...AÇALIMDA ANADOLUDA Kİ EN BÜYÜK BAYRAĞI GÖRSÜNLER...[/COLOR]
[COLOR=GREEN]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...[/COLOR] |
Muhteşem bir görüntü oluşturmuştu.Bu haftada açılırsa,digiturk yayınlıyor maçı izleme imaknımız olur.
|
[B]bu hafta maçtan hemen önce açılırsa gayet güzel bir görüntü olur... denizli maçı sonrası gibi gazete manşetlerinde görmek isteriz :)[/B]
|
ben göremedim ama umarim süperdi.................:-)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:33. |