![]() |
1967/1 tertip
acemilik hatay serinyol usta birliği side jandarma kampı varmı tertibim ? |
[QUOTE=rguler]1967/1 tertip
acemilik hatay serinyol usta birliği side jandarma kampı varmı tertibim ?[/QUOTE] [B] rıfat abi sende 67 doğumlusun ya?? BenDe 86/12 4 eylül Stadı Muhafız alayı :D[/B] |
1981/2 TERTİP
ACEMİ BİRLİĞİ ANKARA MAMAK (MUHABERE OKULU) usta birliği KIRKLARELİ 5. KOLORDU YÜZÜCÜ KÖPRÜCÜ TABURU EN KRAL TERTİP 2 TERTİP |
[QUOTE=Onur Büyükdere]1982/2 YE DEVRE YOKMU HADİ DEVRELER...BEKLİYOM...[/QUOTE]
[COLOR="Red"]ben varım tertiiip[/COLOR] kral tertip 82/2 acemilik ETİMESGUT TANK OKULU -ANK USTA BİRLİĞİ :rolleyes: SIRASIYLA::: 4 MEKANİZE 1NCİ TANK TBR KEŞAN LEOPAR BANKO NİŞANCI, BÖLÜK YAZICISI,REVİRCİ,,TABUR KOMUTAN POSTASI,VE SON OLARAK TA KURMAY BAŞKANI POSTASI |
[QUOTE=Er58Ol][COLOR="Red"]ben varım tertiiip[/COLOR] kral tertip 82/2
acemilik ETİMESGUT TANK OKULU -ANK USTA BİRLİĞİ :rolleyes: SIRASIYLA::: 4 MEKANİZE 1NCİ TANK TBR KEŞAN LEOPAR BANKO NİŞANCI, BÖLÜK YAZICISI,REVİRCİ,,TABUR KOMUTAN POSTASI,VE SON OLARAK TA KURMAY BAŞKANI POSTASI[/QUOTE] [B]Şu adama nak yerinde duramamışki :) seni sabit bıraksalar alayın taburun bilmem neyin içine ederdin dimi... düzen falan kalmazdı :D :D[/B] |
[COLOR="Red"][B]GÜNAY NOOOOLDU BAŞIN MI DÖNDÜ [/B][/COLOR]
İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA ASKERE GİDERSİN DE BİZİ ÖZLERSİN ZATEN RÜYAMDA GÖRDÜM GARDAŞ.... BİZ MAÇTAYDIK HERKES VARDI SEN ASKERDE NÖBET BAŞINDAYDIN :) UNUTM[COLOR="red"]AYI[/COLOR]Z SENİ LA [COLOR="red"]GARDAŞ [/COLOR] LE PEN LE FRANS LE ŞEBECK [COLOR="red"] [COLOR="red"]SENİ SEVİYOK[/COLOR] [/COLOR] [COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
[QUOTE=Er58Ol][COLOR="Red"][B]GÜNAY NOOOOLDU BAŞIN MI DÖNDÜ [/B][/COLOR]
İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA ASKERE GİDERSİN DE BİZİ ÖZLERSİN ZATEN RÜYAMDA GÖRDÜM GARDAŞ.... BİZ MAÇTAYDIK HERKES VARDI SEN ASKERDE NÖBET BAŞINDAYDIN :) UNUTM[COLOR="red"]AYI[/COLOR]Z SENİ LA [COLOR="red"]GARDAŞ [/COLOR] LE PEN LE FRANS LE ŞEBECK [COLOR="red"] [COLOR="red"]SENİ SEVİYOK[/COLOR] [/COLOR] [COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [B]ne demek gardasım sizin orda rahat huzurlu mac izlemeniz icin ben nöbet tutarım :D bu arada neredeymiş askerliğim ögrenebilirmiyim :D [/B] |
acemilik-izmir yeni foça
bilecik söğüt ustabirliği-çankırı şabanözü ilçe jandarma trafik 80/4 KRAL DEVRE |
[QUOTE=DJMuRaT][B]
rıfat abi sende 67 doğumlusun ya?? BenDe 86/12 4 eylül Stadı Muhafız alayı :D[/B][/QUOTE] göstermiyorum demi murat'ım::D |
[QUOTE=Er58Ol][COLOR="Red"]ben varım tertiiip[/COLOR] kral tertip 82/2
acemilik ETİMESGUT TANK OKULU -ANK USTA BİRLİĞİ :rolleyes: SIRASIYLA::: 4 MEKANİZE 1NCİ TANK TBR KEŞAN LEOPAR BANKO NİŞANCI, BÖLÜK YAZICISI,REVİRCİ,,TABUR KOMUTAN POSTASI,VE SON OLARAK TA KURMAY BAŞKANI POSTASI[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][U]OOOOOOOOOOO TERTİP SENDE Mİ 82/2 SİN..WALLA ÇOK SEVİNDİM ..KRAL DEVREYİZ...[/U][/CENTER][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22. |