SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8513)

PRoFeSSioNaL 28.10.2006 11:52

--->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

bende istanbuldayım valla keşke gidebilseydim sivastaki maçlara

ama bizlerde istanbuldaki maçlara gelmeye çalışıyoruz

babayavuz 28.10.2006 14:09

-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

digerlerini bilememde ben yurtdisinda oldugum icin gelemiyorum

Flavio 10.12.2006 21:09

İstanbuldaki maçlarada anca boş olursam gidebiliyorum=(

yigido_bekir 12.12.2006 10:05

Futbol Kültürü yetersizliğinden en büyük etken bu takım yenılse bıle o stadın dolu olması lazım ama futbol kültürü cok düşük..

by lord karayel 12.12.2006 10:06

bir insan ne ister_______!!!!NEDEN HOŞLANIR____________!!!!!____NE ÇEKİCİ KILAR_____!!!!_______heyecan adının anılmasını gözde olmak ????sanırım ama taraftarıyla ilgilenmesi medyada sivasdan söz edilmesi gerek basın gerek yayın çekici kılan ise yükseklerde olmak karda tipide ,soğukta ,yağmurda taraftar s:sporu yanlız bırakmamışsa eğer yensede yenilsede ama bu üzücü durum daha ilerlerse elbette taraftar moralmen kyıkılır hevesi gider soğur değilmi ben sen o şu!!!!!!! yönetimden kaynaklanan eksikler futbolcuların üstüne düşün görevi yapmaması basitce hatalar yenilen goller!!!!! sanırım yönetiminde kendini bu yaşanan dramın kendinede sorması gerekli____başka sivas yok

yigido_bekir 12.12.2006 10:07

korkarımkı belkı bu fırsat bıdahakı senelerde elde olmaya bılır doldurun stadı sıvası ve sıvaslıları gösterın herkese..

blueways 12.12.2006 10:08

neden gitmediği ap açık ortada ben kendimi bildim bileli sivasın evindeki bütün maçlara gittim ama o eski senelerin zevkini şimdi alaımıyorum bi heyaacn yok maçlarda bence buda yönetimden kaynaklanıyo seyirciyi maça çekecek hiç bi çalışmaları yok sanki her şeyi bilet fiyatlarına bağlamışlar ordan gelecek para bunları kurtacak gibi eğer kurtaracaksa fiyatları dahada yükseltsinler

yigido_bekir 12.12.2006 10:12

bilet fiyatları ne kadarki 20 ytlyi gecmez heralde bence buda büyük gözükmemeli 10.000 tane 20 ytl kurtarır bazı seyleri..

1967_CLUB_ÖZGÜR 12.12.2006 12:09

[QUOTE=blueways;173722]neden gitmediği ap açık ortada ben kendimi bildim bileli sivasın evindeki bütün maçlara gittim ama o eski senelerin zevkini şimdi alaımıyorum bi heyaacn yok maçlarda bence buda yönetimden kaynaklanıyo seyirciyi maça çekecek hiç bi çalışmaları yok sanki her şeyi bilet biyatlarına bağlamışlar ordan gelecek para bunları kurtacak gibi eğer kurtaracaksa fiatları dahada yükseltsinler[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Aynen Katılıyorum Sana........

Varsa Yoksa Bilet Fiyatları...!!!!![/FONT][/CENTER][/B]

sivassss 12.12.2006 12:24

[COLOR="Sienna"][B]bana kalırsa en önemli etkenlerden bir tanesi takımın bir iddiası olmaması, takımın bir iddiası olsa o stad full dolar ve dışarda binlerce insan kalır, eğerki ikinci yarıda anadolu hedefi felan olursa stad dolmaya başlar, bakın bülent hocanın gelmesi ile beraber takım bir çıkış yakaladı ve stad dolmaya başladı...[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:53.