![]() |
--->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
Hayırlı olur inşallah ancak endişem giden T.D. konusunda
BÜLENT BEY'İN ROLÜ YOKMUYDU ? BU kötü gidişe bunca zaman neden müdahale edilmedi bu konuda sorumluluk kimde bunca emekten sonra adını anmak bile ürpertici ! İnşallah düzelir geçen sezon gibi başarılı olur.:confused: |
-->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
[B][CENTER][COLOR="Red"]hoca gitti de yasir hala duruyor ne anladık[/COLOR][/CENTER][/B]
|
yarabi sükür nihayet kurtardik ben zaten gelmesini hic istememistim nihayet gitti ummarim yerine riza hoca gelir nede olsa toprak seve seve görevini yapar
;) :rolleyes: :) ;) :D |
-->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
yönetim dahil,teknik heyet,bülent pecze kurban edildi,sanki tek suçlu o idi. pecze kadar biloda,yöentimdeki herkesde suçlu.bugünkü duruma bu yönetim sayeszinde geldik.ligin dibinden çıkamacağız belkide averaj takımı olacaz.
herkese kırmızı kart bence. yazıklar olsun . |
-->: --->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI
[QUOTE=casus84;164037]+1967
şu yasiri bi atamadılar takımdan.sanki adam yok başka.[/QUOTE] yarabbi çok sukur pecze gitti ve biz kurtulduk yasir bence gecen sene bizi konyaya sattığı maçta kovulacaktı ama niyeyse gondermiyorlar ve ondan çok çok guzel oynuyan bir hakan varken o ilk 11 e giriyor |
çorumda yaşayan aynı zamanda eski bir yönetici olarak sivasımıza hayırlı olsun diliyorum taraftarlar olarak futbolcu kardeşlerimize ve başkanımız yönetim kurulumuza ve bülentimize destek olalım iyi günde degil kötü günde dahi sivaslı olarak degerlerimize sahip çıkalım geçmişimizi unutmayalım kaç senedir bu birici liğ özlemi yaşadık sagolsunlar türkiye degil dünya sivasımıza gıptayla bakıyor başkanımızdan ve emegi geçen kardeşlerimizden ve asker bülentimimizden ve siz taraftarlarımızdan ALLAH razı olsun çorumda herkes sivaslı oldu bu ne demek gurbette yaşayan bilir tüm yigidolara sevgiler
|
Zamanında yapılmış bir operasyon kan değişikliği gerekiyordu vede oldu artık
ileriye bakmalıyız |
Hocanın yaptığı en başarılı hareketi buydu tebrikler Pecze
insallah bundan sonraki hoca seçimi isabetli olur. |
Sivas'a soyle bir hoca lazim:
1. Kendini bulmamis bir takimi ozguvenini geri verecek 2. Ilk 11'i isimlere gore degil, performansa gore kuracak bir kisi. 3. Sivasspor'un icinde Ozerk bir kurum olacak, kimse karismiyacak. 4. Eldeki imkanlari %100 bilecek! Ruyalara dalip gitmeyecek 5. Hedefi ILK 10 olacak 6. Yerine gore ofansif, yerine gore defansif bir futbol sergileyecek 7. Gerektiginde futbolcularina ceza verebilecek 8. Takimi canlandiracak, yeni taktikler ogretecek iste bunlari yapabileceksen, ve kendine guveniyorsan. Iste ozaman Sivas'in yeni teknik direktoru olmayi hak ediyorsun! Bulent Uygun'a gelince 1.ligde transferlerin hepsini o yapti, hangisi dogru duzgun oynuyor? Sakarya 2.ligden geldi ama forvetteki adamlarina bakin DARIO ve CANGELE...Tas sokturuyorlar tas! Erciyes'in takimi da iyi ama neden son siradalar cunku 2 Kayseri ekibi var birinci ligde. Bunun aynisida Ankara takimlarina olabilir. Anlayan anladi! |
[B]kaliteli oyunulardan oluşan talımımızı bu durumda görmek hepimizi üzüyor
gecen yıl bu ekip çok büyük işler başarmıştı bu yıl peczenin yönetimi yüzünden hiç haketmediğimiz sonuclar alıyorduk inşallah bundan sonra durum düzelir sivassporumuz bu yıl hedefi olan ilk 5 içine girer[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:23. |