![]() |
--->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YOLCULUK ÇOK RAHAT VE HIZLI GEÇTİ ARKADAŞLARDAN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA DÖNÜŞLERİDE BÖYLE OLUR İNŞALLAH[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
-->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.
SPONSUR FİRMALARI KUTLARIM YILLARCA OLDUĞU GİBİ YİNE TERCİHİM SİVASTUR OLACAK KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI YOLCULUKLAR
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BU AKŞAM ANKARA GİDİYORUM GİDİŞ VE DÖNÜŞ BİLETİMİ SİVAS TUR DAN ALDIM..DERNEĞİMİZE YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=CEVIK;168387]desteğinden dolayı degerli seyehat acantamızı kutluyorum
benim de bir önerim var tüm sivaslılara o halde sivas /istanbul ve diğer illere yolculukda bu firmayı tercih edeliim olmazmı arkadaşlar bu reklam veya rant degildir birileri böyle anlasada bu bir adam gibi dayanışmadır sivasturu saygıyla selamlıyırum en azından sivasdaki özlediğimiz ve işini iyi biilen taraftarları getiriyor onlar varsamaclarda heyacan ve destek var unutulmamalı bu macların orkstıra şefi (serhan kaburcuk ) ve arkadaşları biz bu şefi cook seviyoruz[/QUOTE] Reklam değildirde nedir bu :D biz öz sivas huzur turizmi destekliyoruz yerli malı sivassporumuzun sponsoru;) |
Tüm Sivasa Çalışan Firmalar Böyle Yapmalı Biz Maça Gitmek için Grup Bulamıyoruz organızasyon Bulamıyoruz Sivasspor Fenerbahçe Maçına Suşehrinden Vasait Bulamadıgım için Gidemedim Biz Parasızda istemiyoruz Yeterki Maçlara Gidebilelim
|
-->: --->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.
[QUOTE=sadecesivas!;169543]Reklam değildirde nedir bu :D
biz öz sivas huzur turizmi destekliyoruz yerli malı sivassporumuzun sponsoru;)[/QUOTE] GARDAŞ NEGÜZEL İŞTE REKABET OLUR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA ONLARDA DERNEĞE OTÜBÜS TAHSİZ EDERLER İNŞALLAH |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:33. |