![]() |
--->: sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri
yetişir yetişir 1 aylık işi var
|
-->: sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri
offf offff bende maclara gitmeyi planliyordum ne zaman sivasporun macina bakabileceem ya
|
ÖNCELİKLE ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM...ZATEN ALIŞKANLIK OLDU ARTIK İLK MAÇIMIZ OLİMPİYATTA BUDA BENİM GİBİ İSTANBULDA OTURANLARA YARIYOR..
|
of ya ins yetisir bence yetismez resimlere bakarsakk ama bellii olmazz
|
Kardesler Wowturkey diye bir Site var burda her ilden yeni yapilan Projelerden ve Illerin güzel Fotoraflari yer aliyor buraya Sivasli Kardeslerim üye olup SIVAS Foto dizinlerine ve Sivasla alakali Baslik Acmalarini diliyorum lütfen bu habere sevdiklerinize iletin yukardaki Fotolari oraya ekleyecegim kardesimiz YIGIDO 0530 itirazi olmazsa eger istemezsen bana yaz..
Herkese selam En büyük SIVAS ve SIVASSPOR |
-->: --->: sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri
[QUOTE=ahmetcelik;227689]Kardesler Wowturkey diye bir Site var burda her ilden yeni yapilan Projelerden ve Illerin güzel Fotoraflari yer aliyor buraya Sivasli Kardeslerim üye olup SIVAS Foto dizinlerine ve Sivasla alakali Baslik Acmalarini diliyorum lütfen bu habere sevdiklerinize iletin yukardaki Fotolari oraya ekleyecegim kardesimiz YIGIDO 0530 itirazi olmazsa eger istemezsen bana yaz..
Herkese selam En büyük SIVAS ve SIVASSPOR[/QUOTE] ben bir bakıyım kardeş olur demi ?:D |
kardeş ben koyardım ya AHMET SIVAS
18:15 (bugün) Sivas 4 Eylül Stadiyumu -------------------------------------------------------------------------------- Arkadaslar Sivas 4 Eylül Stadindan Son Görüntülerini Sizler icin ekledim.. Have nice time and don´t forget SIVASSPOR It´s Best of the WORLD!!! bide böle yazmışın :D:D:D:D:D nese oLsun kardeŞ nolcak :D |
yigido_0530 gozukmuyor....................
|
ya arkadaslar kasimpasasporun stadi gibi olur insallah cok seviyorum o stadi
|
nie gözükmesn kardeş görünüor sende bi sorun var :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00. |