![]() |
--->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MALESEF BU OLAY BIR HABER OLDU VE MALESEF HALAAA YORUMLANIYOR..!!!
[COLOR="Red"]EDIT[/COLOR]..!!!!! [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]XXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT][/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] |
-->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...
Aynı duruma kendimizi koyalım ondan sonra tartışalım..
|
Öncelikle Gökhana gecmis olsun insallah kizi biran önce sagligina kavusur.Flavio kardesimizin dedigi gibi bu duruma kendimizi koymaliyiz ve ondan sonra tartisilmali.Tabiki yumruk vurmasi hos degil ama bazen baska cözüm yoktur, Gökhanda da hastanede sigortalar atmis.Malesef hastanelerde böyle beklemeler felan cok oluyor vede cok sürüyor
|
VALLAHA HEPIMIZ TÜRKIYENIN DURUMUNU VE INSANLARA VERILEN DEGERI BILIYORUZ-MALESEF TÜRKIYEDE MESLEK VEYA MAKAM SAHIBI OLMUS INSANLARIN HAVASINDAN GECILMIYOR-BIZIM GIBI INSANLARI HIC TANIMIYORLAR-INANIYORUMKI GÖKHAN KARDESIMIZDE ALMANYADA YETISTIGI ICIN INSANLARA YAPILAN CIFTE MUAMELEDEN DOLYI SINIRLERINE HAKIM OLAMAMISTIR-TÜRKIYEYE IZINE GIDINCE INANIN KATIL OLMUYORSAK (DEMEKKI CENABI ALLAH BIZLERE EYYÜP SABRI VERMIS DIYORUM)
MADOLYANIN ÖTEKI TARAFI-ACABA DOKTOR KIM BILIR GÖKHANA NE DEDI DOKTORUN DAVRANISLARI NASILDI ACABA-GÖKHANIN YANINDA HEMI ESI VAR HEMIDE COCUGU HASTA-GÖKHANA FAZLA YÜKLENMEYELIM ARKADASLAR BENCE HATA DOKTORDADIR SANADA GECMIS OLSUN GÖKHAN KARDES KÜCÜK YAVRUNADA ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN BEYPINARLI YIDIDO |
BİRİİSİ DOKTORU DÖVDUYSE MUTLAKA HAKLI BIR SEBEBDEN YAPMISTIR DOKTORLAR HİÇ İNSAN PSİKOLOJİİSNDEN ANLAMAZLAR YADA İŞLEERİNE GELMEZZZZZZZZZZ
|
--->: AYIP ETTİN GÖKHAN
[QUOTE=58bekir;175753]Maaelef bu konu tüm spor sitelerinde ve gazetelerinde var.
Böylesine bir konuyu gizlemek bize yakışmaz. Gizlendiği sürece daha fazla şeyle çıkacaktır. Başka yerden yalan yanlış haber okuyacaklarına burada gerçekleri öğrenelim daha iyi.[/QUOTE] 1967_CLUB_GÜNAY Sivasspor-1 Üyelik tarihi: 17.12.2006 Yaş: 24 Mesajlar: 11 Tecrübe Puanı: 0 --->: AYIP ETTİN GÖKHAN -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı: 1967_Dernek_Murat´isimli üyeden Alıntı EVET HAKLISIN CANIM BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMADAN KAPATALIM ZATEN BÖYLE Bİ KONUNUN ACILMASI BİLE COK YANNIŞ. ABİRCAN SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM VERMİŞ OLDUGUN BİLGİYİ SENDEN ÖNCE BİLİYORUZ.AMA BURAYA TAŞIMIYORUZ. aynen katılıyorum abi bende abircanı kınıyorum. ŞAKA GİBİ BİRŞEY, NE DİYEYİM BEN SİZE HA NE DİYEYİM ŞİMDİ, NE DOKTORUM NE GÖKHAN, SİVASLIYIM , VE HABER SİVASLA İLGİLİ İDİ TÜM BASINDA YER ALMIŞ HÜRRİYETTE NEREDEYSE BULUNDUĞU SAYFADA YARIM SAYFA YER ALAN HABERİ BURAYA TAŞIMAYA LAF SÖYLEMİŞSİNİZYA BRAVO SİZE, LÜTFEN AYNAYA BAKIN BEN KİMİM NE DİYORUM YA DİYE BİR DÜŞÜNÜN, NEYİMİ KINIYORSUN ARKADAŞIM |
--->: AYIP ETTİN GÖKHAN
[QUOTE=abircan;175928]1967_CLUB_GÜNAY
Sivasspor-1 Üyelik tarihi: 17.12.2006 Yaş: 24 Mesajlar: 11 Tecrübe Puanı: 0 --->: AYIP ETTİN GÖKHAN -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı: 1967_Dernek_Murat´isimli üyeden Alıntı EVET HAKLISIN CANIM BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMADAN KAPATALIM ZATEN BÖYLE Bİ KONUNUN ACILMASI BİLE COK YANNIŞ. ABİRCAN SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM VERMİŞ OLDUGUN BİLGİYİ SENDEN ÖNCE BİLİYORUZ.AMA BURAYA TAŞIMIYORUZ. aynen katılıyorum abi bende abircanı kınıyorum. ŞAKA GİBİ BİRŞEY, NE DİYEYİM BEN SİZE HA NE DİYEYİM ŞİMDİ, NE DOKTORUM NE GÖKHAN, SİVASLIYIM , VE HABER SİVASLA İLGİLİ İDİ TÜM BASINDA YER ALMIŞ HÜRRİYETTE NEREDEYSE BULUNDUĞU SAYFADA YARIM SAYFA YER ALAN HABERİ BURAYA TAŞIMAYA LAF SÖYLEMİŞSİNİZYA BRAVO SİZE, LÜTFEN AYNAYA BAKIN BEN KİMİM NE DİYORUM YA DİYE BİR DÜŞÜNÜN, NEYİMİ KINIYORSUN ARKADAŞIM[/QUOTE] Arkadaşlar bunda abircan kardeşimizi eleştirecek birşey yok. Sadece heryerde yazılı olan bir haberi foruma taşımış. ve yerden yere vurmamış. burada Gökhan'da bir yere kadar haklı. Ama ne olursa olsun şiddete başvurmamalıydı. Bende aynı durumları kızım küçükken yaşadım (hemde teknolojinin ve hizmetin en bol olduğu şehirde İstanbul'da) maalesef orada da değişen birşey yoktu yemin ederim aynı durumu yaşadım. Tam 5 hastane dolaştık ve nihayet müdahele edilebildi. Gökhan2da bunları yaşamış, abircan kardeşimde sadece haber nitelikli yazmış Gayet normal. Bizimde bu sayede Gökhan'ın başka bir kimliğini görme şansımız oldu.. |
[B][COLOR="Blue"]Ah Su Hastaaneler
Bıtmeyen Tetkıkler BUgun Gıt Yarın geller Senın Dosyalar Karısmıs Bır Daha Tetkık Yapacaz Demeler Doktorların Ukala Tavırları.. Sonuc Doktorun Elmacık Kemıgı Kırılmıs.. ıyı Olmuysmu Olmus Anasını Satıyım..[/COLOR][/B] |
turkıyede ole durumlar var ki oooo
her tedavisi geciken doktorla kavga etseydi el salvadoru gecerdi burası ! |
[B]gökhan bozkaya gibi efendi bir futbolcuya bu davranışı yakışmamış keşke yapmasaydı
kızına geçmiş olsun gökhan inşaallah bu tür üzücü olaylar bir daha yaşanmaz[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:45. |