![]() |
--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=kaya0758;352606]kardeş çok yanlış düşünüyorsun bu takımın en iyi oyuncusu kaptan muhammet alidir[/QUOTE]
bu takımın en iyisi diye birşey yok.herkes elinden geleni yapıyor.mohammedin elinden gelenler bunlar değil. |
Mohamed Ali bu takıma abilik yapan bir oyuncu. Yaşı ve oynadığı futbol tarzı nedeniyle yavaş ve fiziksel açıdan zayıf. Ama zihinsel yetenekleri çok iyi olan bir futbolcu. Gelecek sezon belki ilk onbirde olmayacak çoğu maça yedek soyunacak, sıkıştığımız zaman maçı çevirmek için oyuna dahil olacak ama zihinsel açıdan genç oyuncuların gelişimi için Bülent Uygun'un en iyi yardımcısı bana kalırsa. İlla maçta koşmuyor, mücadale etmiyor diye bir oyuncu gönderilmez.
|
[QUOTE=yeniceri_can;352827]bu takımın en iyisi diye birşey yok.herkes elinden geleni yapıyor.mohammedin elinden gelenler bunlar değil.[/QUOTE]
kardeş herkes tabiki elinden geleni yapıyo.hepsine saygı duyuyoruz hepsini seviyoruz.hepsini alkışlıyoruz. ama bu durum takımın en iyi oyuncusunun muhammed ali olduğunu değiştirmez.bu bir gerçek. en azından 4 eylüldeki bu sezon bütün maçlara gittim hepsindede muhammeti hayranlıkla izledim.hem tecrübesi hem oyun zekasıyla gençlere çok şey katıyo. |
[QUOTE=onurphaned;352913]Mohamed Ali bu takıma abilik yapan bir oyuncu. Yaşı ve oynadığı futbol tarzı nedeniyle yavaş ve fiziksel açıdan zayıf. Ama zihinsel yetenekleri çok iyi olan bir futbolcu. Gelecek sezon belki ilk onbirde olmayacak çoğu maça yedek soyunacak, sıkıştığımız zaman maçı çevirmek için oyuna dahil olacak ama zihinsel açıdan genç oyuncuların gelişimi için Bülent Uygun'un en iyi yardımcısı bana kalırsa. İlla maçta koşmuyor, mücadale etmiyor diye bir oyuncu gönderilmez.[/QUOTE]
abim katılıyorum ama muhammed dediğin kadar koşmamazlık yapmıyo hatta bazen maçlarda 34 yaşında bir adam bu kadar koşuyosa daha ne yapsın diyorum. fenerbahçeli alexten daha fazla koştuğu kesin. |
[B]ben hiçbirinize katılmıyorum muhammet ali 10 numara futbolcu be helal olsun ona... [/B]
|
muhammad'e laf yok arkadaşlar son maçta 90+ da nasıl koştuğunu maçı izleyen herkes görmüştür.ona laf söylemeye kimsenin hakkı yok.
sadece tebrik edip saygı gösterelim. |
kim ne derse desin mohammed süper oyuncu bu oyuncunun yaşı şu anda 25-26 olsaydı belkide manchester chelsea barcelonadaydı
|
genç arkadaşlarım Muhammed'in yaşı 37-38 değil;34;İnsanlar niye Muhammed'in yaşıyla uğraşıyor anlamıyorum.futbolcunun yaşı değil bence oynadığı futbol önemlidir.Zidan,Figo 35 i geçmelerine rağmen futbollarının baharını yaşadılar.Pele futbolu kaç yaşında bıraktı biliyor musunuz?tam 44-45 yaşlarındaydı.Milanın kaptanı Maldini 38 yaşında hala oynuyor.Roberto carlos 35 yaşında transfer yaptı.Biz sahada nice formasını terletmeden maçı bitirmeyen oyuncular gördük.YAŞINI BIRAK ATTIĞI GOLLERE BAK...
|
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
BÜLENT HOCA YANLIS YAPMAZ
OYNATIYORSA BIR BILDIGI VARDIR |
İNŞALLAH KALAN İKİ HAFTADA COSAR
|
Firikikleri eskisi gibi iyi deil ama çok teknik bir futbolcu 10 üzerinden 7 :)
|
Ne olursa olsun seneye bu kadroda olmalı.
|
MOHAMMEDİN ATTIGI GOLLER BU SENE BİZE ÇOK FAYDA SAGLADI.KİMSE ONDAN ŞÜPHE ETMESİN.PERFORMANSA DEGİL YÜREGE BAKIN...!
|
mohmmed bu takımın beyni geçen sezon olduğu gibi bu sezonda takımı sırtlıyacak
|
gittikce daha iyi oluyor. Insallah kendisini Sivasspora ve dünyaya tanitir. Besiktasa attigi o mükemmel golü inönüde unutmuyorum:D
Paylasim icin sagol. |
Duran toplardan devamlı gol bekliyoruz.Es geçmemeli şutları.Bazı maçlarda defans yapan takımlardan bu şekilde 3 puan kapabiliriz.
|
KORKUNÇ İDDAA
Arkadaşlar Mohammed Ali'nin yanlış ameliyat edildiği için 1.5 ay sahalardan uzak kalacağını yazmış ben habere çok şaşırdım çünkü geçen gün sitemizde okuduğum haberde maç kamp esnasında sakatlandığı yazılmıştı sayfa korumalı olduğu için kopyalamıyorum fakat linki aşağıda bakabilirsiniz.
[url]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=88&ArticleId=113543[/url] |
--->: KORKUNÇ İDDAA
[B]yalan haber ibrahim kutluay ıda gs almış yazıyo gs resmi sitesi yalanladı haberi buda yalandır inanmayın[/B]
|
[B]Böyle bir haber şu anda Resmi sitede yer almamaktadır.Eğer böyle birşey var ise gerçekten çok üzüldüm.Böylesi kötü haberleri almak bizi çok üzmektedir.[/B]
|
[B]Hem uzuliyorum hem seviniyorum Sergio bu sayede kendini gosterme sansi bulacakfaka Mohammed Ali`nin oynamamasi gercekten bizim icin buyuk kayip...[/B]
|
Arkadaşlar ben de size katılıyorum daha doğrusu bu haberin doğru olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.Fakat Bülent Uygun çıldırdı falan deyincede bu kadar detaylı olduğuna göre doğruda olabilir haber.
|
-->: KORKUNÇ İDDAA
Bence yalan haber. Eger dogruysa, insallah degildir, cok üzücü olay.
|
bende inanmiyorum..............
|
bu gazeteler ne zaman doğru haber yazacaklar bilmiyorum:D
|
fanatik sivassporumuzun önünü kesmek istiyor
sivassporluysan fanatik alma tepki göster yoksa biz eşşek olmaya devam edersek semerler onların elinden düşmez ben şimdi bir mail atıyorum |
böyle bişey olabileceğini zannetmiyorum yani umarım sakatlığının uzamasının yalnış ameliyatla bi ilgisi yoktur
|
-->: --->: KORKUNÇ İDDAA
[QUOTE=Dörteylüllü;401869]fanatik sivassporumuzun önünü kesmek istiyor
sivassporluysan fanatik alma tepki göster yoksa [B][I]biz eşşek olmaya devam edersek [/I][/B]semerler onların elinden düşmez ben şimdi bir mail atıyorum[/QUOTE] [B][I]siz[/I][/B] olmaya devam edin bence..! |
--->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=yigiter187;241228]ben artık ondan bir fayda sağlayabileceğimizi sanmıyorum...[/QUOTE]
abi sonuna kadaq katılıyorum.... |
[B]yalan haber için bu kadqar kıonuşmaya gerek yok diye düşünüyorum[/B]
|
Cevap: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[B]Haydi be Kaptan dön artık. Bu taraftar seni çok özledi. Tribünler senin frikik gollerinle coşmak, serbest vuruşlarında heyecanlanmak istiyor. Yeter arık, o güzel gollerinden bizi mahrum bırakma. Lütfen çabuk iyileş ve biran önce dön yeşil sahalara.
Rıdvan gibisin. O muhteşem futboluna doyamadık henüz. Lütfen çabuk dön ve Sivasspor'u sakın bırakma uzun yıllar.[/B] . |
zaten bizim spor gazetelerimiz tamamen saçmalıklarla dolu...hiç elle tutulur bir haber yok...
bide hiç iyi şeyler yazmazlar...yok yanlış ameliyat edilmiş yok aslında o sakat sakat transfer edilmiş...vb inanmamak lazım... |
ya arkadaşlar ne çabuk unuttunuz taraftar böylemi olunur gecen sezon adam dörtdörtlük oynarken kimsenin sesi çıkmıyoduda şimdi sakatlandı diye böylemi oldu benim taraftarıma böyle yorum yapmak yakışmıyo ne olursa olsun muhammed ali herzaman vefa borcumuz oldugunu unutmayalım unutmayalımki biz bu kardeşlerimiz sayesinde buralara geldik saygılara sunarım sivaslı yigido
|
Cevap: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=ömerkaya;434781]ya arkadaşlar ne çabuk unuttunuz taraftar böylemi olunur gecen sezon adam dörtdörtlük oynarken kimsenin sesi çıkmıyoduda şimdi sakatlandı diye böylemi oldu benim taraftarıma böyle yorum yapmak yakışmıyo ne olursa olsun muhammed ali herzaman vefa borcumuz oldugunu unutmayalım unutmayalımki biz bu kardeşlerimiz sayesinde buralara geldik saygılara sunarım sivaslı yigido[/QUOTE]
Kimsenin Mohammed Ali'ye birşey söylediği yok. Gazetelere serzenişte bulunuyorlar ama Mohammed'in sakatlığıda ciddi. İnşallah biran önce sahalara dönmesi için dua ediyoruz. . |
oynar oynarda bi iyilesebilse adam kendine gelemediki oynasin yav
|
Bülent Uygun Hocama ! Eger bu forumları okuyorsanız birşey sormak istiyorum. M.Ali'ye neden ısrarla şans veriyorsunuz ? Bir açıklamanız var mı ? Oynadıgı tüm dönemlerde yetersiz oldugunu herkes görüyor. Bir nedeni var mı oynamasının ? Kötü niyetle sormuyorum, gerçekten merak ediyorum ? Teknik / İdari bir sebep mi var ? Teşekkürler.
|
[QUOTE=Kokomo;447414]Bülent Uygun Hocama ! Eger bu forumları okuyorsanız birşey sormak istiyorum. M.Ali'ye neden ısrarla şans veriyorsunuz ? Bir açıklamanız var mı ? Oynadıgı tüm dönemlerde yetersiz oldugunu herkes görüyor. Bir nedeni var mı oynamasının ? Kötü niyetle sormuyorum, gerçekten merak ediyorum ? Teknik / İdari bir sebep mi var ? Teşekkürler.[/QUOTE]
neden şans verdiğini herkes gordu 87 de mutiş bir ara pası attı tuma tum da gol yaptı maçı aldık birde mohammed teknik oyuncu boyle sahalarda kotu oynuyabilir biraz sabredin düzelecek mohammed ilk geldiğinde 18 e koymuyordunuz sonra baş tacı yatınız şimdi yine kotuluyorsunuz o yine en iyi olacak |
mohammet insallah eskiformuna kavusurda firikikleri o kullanir süper olur......:rolleyes:
|
m ali geçen seni daha iyi oynuyordu sakatlıktan sonra toarlayamadı
|
konu ile alaksız olabilir ama sergio nerde ya:S
|
yaw sergio topcu mopcu deil ya teknik olarak fena deil ama gücsüz
mohammed ali haftaya cok büyük patlama yapcak görnn |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:46. |