![]() |
Cevap: Sivas İçin Oy Ver
[B]Tamam Mesaj ALındı ;)[/B] :D :D :D
|
rıze bır puan daha dutu sıvas bır puan yukseldı ıkı kat hızlıyız yanı .):D
|
Arkadaslar SIVASIMIZ 15.sirada ilk 22ye girdik
TESEKKÜRLER OY VERENLER ICIN (BENDE HER GÜN VERIYORUM) |
[B]2-3 Şarkılı Versiyonunu Yapıyorum Beyler :D[/B]
|
[QUOTE=münihli_58;608220]Arkadaslar SIVASIMIZ 15.sirada ilk 22ye girdik
TESEKKÜRLER OY VERENLER ICIN (BENDE HER GÜN VERIYORUM)[/QUOTE] İlk 5'e girmemiz lazım İlk 22'yle bitmiyor iş. |
[QUOTE=V1CT0RY;608221][B]2-3 Şarkılı Versiyonunu Yapıyorum Beyler :D[/B][/QUOTE]
:) :) Facebookta Sivas Sayfalarının yöneticileri ile konuşuruz onlar da yayınlar.. Coştururuz |
[B]5 dk İçinde Face Video Yuklenıyorrrr[/B]
|
[B][url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=302640839558&saved[/url]
Buyurun Facebookta İlk Videoyu Yükledim Paylaşmak Size Ait....[/B] |
son 2 günde acayib bir sicrama yaptik sayenizde,ben sahsen bu hizla oy vermeye devam edersek ilk 5 girecegimizi düsünüyorum.ilk 2de Istanbulun yanina Giresun yakismiyor orayi Sivas hak ediyor,hadi son 17 gün galiba araliksiz oylara devam edelim.
|
[B]Facebookta Videoyu Yayalım...
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=302640839558&saved[/url][/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;608233][B][url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=302640839558&saved[/url]
Buyurun Facebookta İlk Videoyu Yükledim Paylaşmak Size Ait....[/B][/QUOTE] [B]tamamdır bende paylaşırım ellerine sağlık..., [/B] [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/4981/dad.png[/IMG] |
[QUOTE=V1CT0RY;608233][B][url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=302640839558&saved[/url]
Buyurun Facebookta İlk Videoyu Yükledim Paylaşmak Size Ait....[/B][/QUOTE] Usta eline sağlık çok güzel olmuş.. |
[B][QUOTE=S.s.Yigido;608241]Usta eline sağlık çok güzel olmuş..[/QUOTE]
Timi Toplayalım :D Giresunlulara Bu Tokat Yeter :D :D Senin İstediğin Şakıyla Olan Versiyonda Yüklenmek Üzere... 3-4 Değişik Versiyon Yapalım...[/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;608244][B]
Timi Toplayalım :D Giresunlulara Bu Tokat Yeter :D :D Senin İstediğin Şakıyla Olan Versiyonda Yüklenmek Üzere... 3-4 Değişik Versiyon Yapalım...[/B][/QUOTE] Hadi bakalım ben 18.000 kişilik SivaS sayfasının Yöneticisine mesaj attım.. Bakalım cevap verecek mi. Yiğidolar sayfası da reklamını yapıyor |
Bu versiyon çok manyak olmuş..
Yiğidoalr geliyor |
SİVAS FOTOĞRAF ve VİDEO GALERİSİ - Yiğidolar sayfaları paylaştı senin videoyu Facebooktan da sağlam destek alıyoruz hadi bakalım :)
|
yüzde 2 olduk rizeyle eşitiz:):):)):):):):.............
|
[B]Facebook Tanıtım ve Teşvik Videolarımız;
[URL="http://www.facebook.com/reqs.php#!/video/video.php?v=302640839558&ref=mf"]Anadolu Baştan Başa Marşı Eşliğinde[/URL] [URL="http://www.facebook.com/reqs.php#!/video/video.php?v=302687789558"]Evelallah Hepimize Yiğido Derler Marşı Eşliğinde[/URL] Yok Ben Bunları Beğenmedim Şu Şarkı veya Marşlada Yapın Derseniz,Yazın Yapalım.... Haydi Destek....[/B] |
günde 7 oya cıkardım hızla yükseliyorum :)
|
okula gidip geldim te nereye gelmisis ne güzell !!!!!!!!!!
|
[B]bu ne monopoly çılgınlığıdır böyle.. hepiniz monopoly mi oynuyorsunuz?
ne idüğü belirsiz bi oyun yine aynı şekil bir websitesi.. neden reklamını yapıp meshur edelim ki.. oy falan kullanmam bunun için sivas adı da monopoly de olmayıversin çok mu önemli sanki [/B] |
trabzona bitek 7 sira 0.78% kaldi :D
|
[B][QUOTE=myway;608259][B]bu ne monopoly çılgınlığıdır böyle.. hepiniz monopoly mi oynuyorsunuz?
ne idüğü belirsiz bi oyun yine aynı şekil bir websitesi.. neden reklamını yapıp meshur edelim ki.. oy falan kullanmam bunun için sivas adı da monopoly de olmayıversin çok mu önemli sanki [/B][/QUOTE] [COLOR="red"]Bugün [U]103 ülkede satilan ve 37 dilde üretilen[/U] MONOPOLY dünyanin en çok satilan kutu oyunudur.... [I]Monopoly Tarihi[/I] MONOPOLY’nin ruhunu anlamak istiyorsanız, onu icat edenden başkasını aramayın. Charles B. Darrow, Büyük Buhran dönemindeki çok sayıdaki işsiz Amerikalı'dan biriydi. Umutsuzluk devam ederken Darrow’un aklına büyük bir fikir geldi: Herkesin lüks bir yaşamın tadını çıkarmasına olanak verecek bir oyun. Darrow, 1934’te oyununu Parker Kardeşler'e götürdü, ama onlar oyunu kendi standartlarının altında buldukları için reddettiler. İlk engelde pes edecek biri olmayan Darrow, yerel bir matbaayla anlaşarak 5000 set hazırlattı ve bunları Philadelphia’daki bir alışveriş merkezine sattı. İnsanlar oyuna bayıldı. Başarısı kısa bir süre içinde Parker Kardeşler'e kadar ulaştı. Darrow ve Parker Kardeşler karşılıklı anlaşma yaptılar ve bunun sonucunda her iki taraf da servetine servet kattı. Bugün MONOPOLY hala dünyanın 1 numaralı kutu oyunudur.[/COLOR] Burada Sıradan Bir Olay Sadece Oyun vs Diyebilirsiniz Ama Önemli Olan Sivasın Reklamıdırki Monopoly-Türkiye de Dünyanın 4 Bir Yanında Değişik Dillerde Satışa Sunulacak ve Milyonlarca Kişiye Hitap Edecek... Monopoly Oynayan İyi Bilir .Oyunda Oynadığın Şehri o Şehirde Yaşayanlardan Daha Detaylı Bilgilerle Ortaya Sunulur ve Buda Dünya Çapında Reklam Demektir.. Bu Alandada Sivasın Olamması Manasızlıktır... Buna Katılmıyorum Diyende Katılmasın AMA Olaya Sansürde Koymasın.... (Not: Bu Oyun Daha Çok 20 Yaş Üstünde Erişkin Kişilere Hitap Eden Bir Oyundur...)[/B] |
BEN BÜTÜN OYLARIMI VERDIM BÜGÜN 2.01 % OLDU
|
Diğer oy haklarınızı kullanmayı bırakın arkadaşlar yalnız Sivas'a gönderelim...Oy veren herkese de helal olsun bu gidişle gireriz ilk 5'e inşallah keşke baştan beri takip etseydik...
|
Ben ounu satın alıp da oyun sahibinin daha da zengin olmasını istemem.
Ama Sivas'ın da geride kalmasını istemiyorum.. Hayal ediyorum: Üniversite öğrencisisiyim diyelim. Arkadaşlarımızla kafeye gittik Monopoly oynayalım dedik. 5-6 arkadaş varız herkesin şehri farklı, Sivas orada cazibesi yüksek bir şehir halinde olunca bizim göğsümüz kabaracak tabi.. Aslında bizim derdimiz oyun değil, Sivas adının geçmesi |
[QUOTE=myway;608259][B]bu ne monopoly çılgınlığıdır böyle.. hepiniz monopoly mi oynuyorsunuz?
ne idüğü belirsiz bi oyun yine aynı şekil bir websitesi.. neden reklamını yapıp meshur edelim ki.. oy falan kullanmam bunun için sivas adı da monopoly de olmayıversin çok mu önemli sanki [/B][/QUOTE] monopoly=ne idiğü belirsizlik :rolleyes: Biraz bilgi sahibi olup,veya en azından bir kez oynayıp yorum yazsaydınız sayın il temsilcimiz... |
[IMG]http://img298.yukle.tc/images/6679asa.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=S.s.Yigido;608268]Ben ounu satın alıp da oyun sahibinin daha da zengin olmasını istemem.
Ama Sivas'ın da geride kalmasını istemiyorum.. Hayal ediyorum: Üniversite öğrencisisiyim diyelim. Arkadaşlarımızla kafeye gittik Monopoly oynayalım dedik. 5-6 arkadaş varız herkesin şehri farklı, Sivas orada cazibesi yüksek bir şehir halinde olunca bizim göğsümüz kabaracak tabi.. Aslında bizim derdimiz oyun değil, Sivas adının geçmesi[/QUOTE] anlamak ıstemeyenlere guzel bi cvp vermıssın hemserım,tebrık edıyorum senı.. |
oynarken hiç unutmam tarabya ve yeniköy en pahalı yerdi ve orayı alanı kayışlamaya başlardık :) oraya düşenin cezası iyi olurdu getirisi de iyi olurdu.Oralardan birisini alınca şunlar anında duyulacak.
Aha sivası aldı ayvayı yedik olum...Aklınız varsa sivasa düşmeyin :D |
[QUOTE=yener_sahin;608276]oynarken hiç unutmam tarabya ve yeniköy en pahalı yerdi ve orayı alanı kayışlamaya başlardık :) oraya düşenin cezası iyi olurdu getirisi de iyi olurdu.Oralardan birisini alınca şunlar anında duyulacak.
Aha sivası aldı ayvayı yedik olum...Aklınız varsa sivasa düşmeyin :D[/QUOTE] Otel kurdummu da tam ayvayı yiyorlardı. Kodese gidiyim de 3 el yatıyım diyorduk :) O günleri görmek umuduyla oylara devam :D |
[IMG]http://img294.yukle.tc/images/1394asa.jpg[/IMG]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]iyi tamamda site kapali acamiyorum?:confused:[/B][/FONT][/COLOR]
|
son günler kaldi, hadi oy vermeyen kimse kalmasin, hergün yeniden...
[url]www.turkiyeoyveriyor.com[/url] |
[QUOTE=sevda58;608289][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]iyi tamamda site kapali acamiyorum?:confused:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
bazen oyle takiliyor da sonra düzeliyor |
giresuna bak ya resmen birinci Artık sivasın giresunun abisi olarak devralması lazım zirveyi...Eğer giresun kadar olamazsak utanalım hepımız sivaslı olarak...bu oylama artık gurur meselesı oldu..boşlamayalım sakın
|
SİVAS 2.03 TÜ OY VERDİKTEN SONRA 2.04 OLDU DEVAM DÜN 22.YDİK BİR GÜNDE İYİ YÜKSELMİŞİZ. BU GİDİŞLE ÇOK İYİ BİR YERE GETİRİRİZ SİVASI
BU OYUNU GEREKSİZ GÖRENLER:mad: SİVAS'IN ADININ ORADA OLMASI YETER ;) |
site açıldı arkadaşlar oylamaya devamm
|
[QUOTE=VAVEYLA13;608296]SİVAS 2.03 TÜ OY VERDİKTEN SONRA 2.04 OLDU DEVAM DÜN 22.YDİK BİR GÜNDE İYİ YÜKSELMİŞİZ. BU GİDİŞLE ÇOK İYİ BİR YERE GETİRİRİZ SİVASI
BU OYUNU GEREKSİZ GÖRENLER:mad: SİVAS'IN ADININ ORADA OLMASI YETER ;)[/QUOTE] [B]Bizim amacaımızda zaten şehrimizin isminin burada bulunması :).Bu oyun oynanmış oynanmamış bizim umrumuzda degil :D[/B] |
Zaten bu oyunu bız oynamıyoruz olabılırız ama cok fazla hastası var bu oyunun..o sıtedekı reklamımız lıderlımız bıle yeter yeterkı lıder yapalım..şuan o lıstedekı butun sehırler aynı sey ıcın ugrasıyor ben arastırdım gırın bakın gıresun forumlarında nası reklam yapıyolar..bızımde aynı sekılde yapmamız lazım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21. |