![]() |
Cevap: SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME
hayalkafe azından bal damlıyo valla kardeş,ama İNŞALLAH dediğin gibi kaliteli oyuncular gelir.şu davi ceara da gelse süper olurdu ama bundada vardır bi hayır diyelim...
|
[QUOTE=babapiton;680492]wikipedia da kamil grosicki sivasspor'da gözüküyor...[/QUOTE]
ya iki sene öncede omotoyossi gözüküyodu noldu yalan oldu gitti.bence imza atılmadan bu tür haberlere fazla itibar etmemek lazım.yani keşke dediğin gibi olsa kardeşim ama o transferin zora girdiği söyleniyor. |
Cevap: Son Bilgi
[QUOTE=HAYALKAFE;679524][B]Arkadaşalr en son alabildiğim haberleir kısaca özetliyorum.Daha kesin bilgiler pazartesi itibarıyla netleşecektir:
1-Eneramonun transferinin gerçekleşme ihitimali yüzde 80 hatta 90. Onunla yapılan ilk görüşmelerde anlaşılmıştı fakat daha sonra menejerlerin fiayt yükseltmes nedeniyle transfer askıya alınmıştı.Ancak son aldığm haberde eneramonun tekrar gündeme alıdnığı ve çok büüyük ihitimalle bu sefer anlaşma sağlandığını öğrendim. 2-Eneramodan hariç bir başka Nijeryalı oyuncuyla daha görüşülüyor ama isim ve oynadığı mevkii hakkında bilgm yok 3-Polonyalı Kamil Grosicki transferinde görüşmeler olumlu yönde sürüyor.Sivassporun en son 800-850 bin euoroya kadar çıktığnı öğrendm. Menejerler oyun yapmaz ve Türkiyeden başka bir kulüp devreye girmezse bu transferin de gerçeklşem ihitimali yüksek 4-Diğer görüşülen polonyalı Pawlovsky işinden ise büyük ihitimalle vazgeçildi.Çünkü arada büyük uçurum oluşmuş(para konusunda) 5-Yabancı kaleci trasferinden vazgeçildi yerli bir kaleci alınacak ama isim öğrenemedm. 6-Adem Sarının gelme ihitimali yüskek 7-Ceyhunun Kasımpaşaya Akının Manisaya gitme ihitimalleri var, Ceyhun Manisayla da görüşüyor. 8-Güney Amerikadan bir oyuncunun da takip edildiği bilgisi geldi (Bu oyuncu daha önce burda dedğim Uruguaylı ofansif ortsaha Mirabaje de olabilir gazetelerde adı egçen brezilyalı 20 yaşındaki Davi Ceara da olabilir) 9-Tabata konusunda girişimler sürüyor Eskişehir de isitiyor ama Sezeri vermeleri zor bir de Tabata evet derse Beşiktaşla zaten anlaşılıdı iş Tabataya bağlı bu arada Fink konusunda yeni bir gelişme yok. 10-Bilica işi şu an hala askıda Fener yabancı transferi yaparsa -ki büyük ihitimal yapacak- o an Bilicanın gitmesi kesinleşir bu kesinleşirse Bilica yüzde 100 Sivassporda olur. Ayrıca Biliacadaki bu durum düşünülerel Servet de yeniden güdenme alındı.(Bu arada Sivassporla ilgili değil ama transfer piyasasının içinde olan kaynaklardan aldığm haberi de paylaşayım:Ronaldinhonun Fenere gelme ihitimali yüksek :) ) 11- Eskişehirden Bülent Kocabey ve Doğa adı geçen futbolcular arasında. 12-Son olarak bana söylenen şu haberi aynen burda sizinle paylaşıyorum:Pazartesinden itibaren yeni transferler özellikle de yabancılar kampta olursa kimse şaşırmasn!! 13-Bu arada Arnavut defans oyuncularından sanırım vazgeçildi onlarla ilgili de yeni bir gelişme yok *Son haberleri kesinleştirir kesinleştirmez forumda ayrı bir başlık açıp sizlerle paylaşcağım.Saygılar...[/B][/QUOTE] [QUOTE=HAYALKAFE;680445][B]4 yabancıyla KESİN olarak anlaşma yapıldığını öğrenmiş olmakal birlikte isim konusunda net bir bilgi alamadım.Sebebi ise hala bazı mevkiler için 2-3 alternatifin hazırda bekletilmesi.. 1-Eneramo işini sorduğumda yine yüzde 90 transferin tamam olduğunu öğrendim.Zaten eski takımı da forvet mevkine Traore diye bir oyuncu almış, paylaşım ve forum sitelerinde de bunu doğrulayan bilgilere ulaştım. 2-Kamil Grosocki transferinin bitme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendim.(Yalnız bu adama hem Türkiye'den hem diğer Avrupa liglerinden çok teklif varmış.)Grosockinin ülkesinde Türkiyeye gideceğim şeklinde açıklamalarının olduğunu ve yine forum sitelerinde bunları doğrulayan bilgilerin olduğunu öğrendm. 3-Gelecek 2 Brezilyalı olduğu basın sözcüsü tarafından söylenmişti.Bunlardan biri bugün site de ve diğer spor sitelerinde de söylenen Sandro Mendonça (bu transfer çok kesin gibi) diğer Brezilyalı ise Tabata.Bence boşuna Brezilya liglerinden oyuncu aramayın.Bir ara gazetlerde adı geçen Davi Ceara gündemde değil.Mirabaje ise menejerler tarafından önerilen bir isim. 4-Stoper mevkii için Arjantinli bir oyuncuyla görüşülüyormuş ama Bilica faktörü de göz önünde hala tutuluyor. 5-Transfer edilecek bir de yerli kaleci olacak ama isim alamadım. 6-Haber kaynaklarım yarından itibaren en kesin bilgilerin hatta resmi açıklamaların bile gelebileceğini söyledi.(Bu arada Auxerreden Alain Traore konusu sanrım askıda o konuyla ilgili yeni bir gelişme ve haber yok)[/B][/QUOTE] [QUOTE=HAYALKAFE;680449][B]bunlara birkaç yeni bilgi daha ekleyeyim zita gitti saidou gitti s.yeşilkaya gitti kamananın durumu şu an kritik adem sarı ve doğa isimleri ilgilenilen yerli isimler arasında.[/B][/QUOTE] bakalım bu haberlerinden hangileri çıkacak yerli kaleci olayını bilmişssn şu eneramoyla grosicki de bi gelse |
arkadaslar, takip ettigim kadariyla cogunluk tshabalala'yi istiyor. bence de olsa fena olmaz. ama sadece burada yazmakla olacak is degil. yönetime mesajin daha saglam ve israrci gitmesi gerek. Bence Sivas'taki yigidolar organize olup yaratici ve düzeyli bir "tshabalala eylemi" düznlesinler. ne bileyim haftalik yarim saatlik tshabala yürüyüsü veya tshabalala oturma eylemi gibi. mesela üzerinde "hepimiz tshabalalayiz" yazan pankart ve/veya t-shirtler ile... veya tshabalala maskeleriyle. ama tek tip olarak.
eminim bu konuda daha da ses getirecek fikirleri olan cikabilir. uygun görülürse yetkisi olan bir arkadas buna iliskin ekstra forum da acsin. hem bu sekilde Sivas'ta taraftarlik olgusunun gelismedigini düsünenlere de ayrica bir mesaj gitmis olur. Tshabalala alinana kadar eyleme devam edilsin. Bunun üzerine Tshabalala getirilebilirse bence süper bomba transfer olur. Yigido yaratciligiyla bu eylem uluslararasi ses getirecek hale getirilebilirse harika olur. Ayrica bu sayede bu kadar istendigini gören Tshabalala da olumlu anlamda etkilenecektir. |
Sport News
C’est fini entre l’EST et Eneramo [url]http://www.shemsfm.net/actualite/actualites_sport-news/c-est-fini-entre-l-est-et-eneramo/13[/url] 05-01-2011 18:28 [IMG]http://www.shemsfm.net/uploads/content/original/20110105183143__eneramo.jpg[/IMG] L’attaquant nigérian Mickael Eneramo quitte l’Espérance Sportive de Tunis après une résiliation de contrat à l’amiable. L’ex buteur des « Sang et Or » a plusieurs contacts en Arabie Saoudite (Ahly Jeddah), en Belgique et en Turquie. Eneramo a récemment refusé l’offre du club turque Sivasspor. Oyuncunun kontrati fesh edilmis anlasmali olarak kulubüyle. Sivasspor'un yaptigi teklifi kabul etmemis tabi bu zaten bize sizan bir haber olmustu. InsAllah baska makul bir teklif vermislerdir, Arabistan'a gidecegini sanmam, muhtemelen ya Belçika olur ya Türkiye. |
Enaramo ile ilgili yeni haberler var..Eneramo hala kulübü Esperance yetkilileri ile görüşmemiş...Adamlar ondan haber bekliyorlarmış..05.01.2011 tarihli allnigeriasoccer sitesinde yer alan bir habere göre Enaramo hala Esperance yetkilileri ile görüşmemiş..Adamlar onu sorumsuzlukla suçluyorlar ve kendileri ile görüşmelerini istiyorlar...Haberi çevirdim ama tam anlayamadım:1-Haberde Enaramonun sözleşmesi feshedildi mi diyor yoksa Sözleşme geçen hafta feshedildi midiyor belli değil..2- Yine haberde Eneramo yerine alınan Malili oyuncudan da bahsediliyor..Malili ile Eneramo gelmediği için sözleşme imzalayamadık mı demek istiyor onu da çevirmem rağmen anlayamadım...Fransızcası iyi olan bir arkadaş güzelce türkçeye çevirsin haberi tam öğrenelim..3-Esperance sitesinin forum kısmında Esperance yönetiminden alınan haber göre Enaramonun serbest kalması için kulübe 1milyon dolar ödenmesi gerektiği belirtilmiş;yani Enaramonun serbest kalması için 1milyon euro kulübe ödenir diye bir madde varmış sözleşmesinde..Yine aynı sitedeki haber göre bu 1milyon euronun bir kulüp tarafından ödendiğine dair haberler var...4-Koora.com arap sitesinin birhaberine göre Nabil Taider Esperance ile anlaşmak üzereymiş..Sitede Nabil için sivassporla görüşüleceği ve bu oyuncunun kiralanmak istendiği haberleri de var...Bu haber güzel ..çünkü sivasspor belki Nabil i Esperance ye kiralayarak Eneramo nun 1milyon dolar verilirse serbest kalır madesini de bedavaya getrerek karşılıklı takas yapabilir diye düşünüyorum...5-Başka bir sitede de Enramo'nun eğer sivasspor ve diğer takımların teklifini beğenmezse tekrar eski takımına dönebileceği haberleri de var..İnşallah kabak tadı veren SİVASSPOR-ENARAMO Flörtü mutlu sonla biter..İNŞALLAH BU OLAY AMOYOTİSSİ OLAYINA DÖNMEZ...
|
Buca Antep'ten Beto'yu kiraladı.Konya Gökhan Emreciksin'i kadrosna kattı!
|
Spor Toto Süper Lig 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sivasspor'umuz ikinci hazılık maçını Arnavuktluk takımı Skënderbeu Korçë ile 10 Ocak 2011 Pazar günü saat 15:00'de yapacaktır.
|
dünya varmış sonunda bu transfer dönemide böylelikle bitmiş oldu ve kanaatim oki transfer dönemi bizim için iyi geçti tranfer haberlerinde bizi habersiz bırakmayan hayalkave ye burdan teşekkür ederim
TÜM YİGİDOLARA HAYIRLI UGURLU OLSUN YENİ TRANSFERLERİMİZ |
geldikler işte ama tediniz tahrihte deyil
|
Enaramo 2 5 yıllık geldi işte bu
|
çok salam yabanci futbolcular geldi artik kolay bir rakip deyiliz
|
defas süper ortasa ha süper forvete süper aşiri şekilde bi sakatlansa oynayacak futbolcumuz var
|
ilk yarida yoktu sakat olanin yerine mmevki olmayan oyuncular oynuyordu şimdi öyledeyil her mevkide bide yedek oyuncumuz var süper bi takim olduk
|
[I][B]Takımda vazgeçilmezim diye düşünen futbolcular da artık akıllarını başlarına alır, formanın o kadar ucuz olmadığını anlarlar inşallah. [/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:02. |