SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hayrettin Yerlikaya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31)

mestanmehmet 25.08.2009 11:21

Cevap: HAYRETTIN YERLIKAYA

[QUOTE=fLaSh;325]Ayrica HAyrettin SAhalardan 4 HAfta Uzak Kalacakmis.
Ve Ati Gecen 2 Mactada Hayrettin Vardi DeqiLmi ? Peki O maclarda niye BErabere KAldik?[/QUOTE]

peki şimdi hayrettinsiz napacaksın cok merak edıyorum

serdal58 25.08.2009 11:27

koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali..........

yapmayın allah aşkına....

takım kötü olunca iyi denilen kemik denilen bütün oyuncuların ne oynadığı çıktı ortaya...

serdal58 25.08.2009 11:28

bura hayrettin forumu....

diğer oyuncular hakkındaki yorumumda kendi forumlarında....

tek hayrettin değil yani ........;)

yener_sahin 25.08.2009 11:32

Haklısın kovalım dediğini yapalım ee sonra ne yapacaksın merak ediyorum,hasan şaşa gs nin yağtığını yapalım hatta veda bile etmeyelim.Futbol konuşurmuş ne futbolundan bahsediyorsun,ben ise sadece futbol oynayan adam istemiyorum onuruyla duruşuyla karakterli bir futbolcu istiyorum.Blica gider 58 numara giyer,toraman açıklama yapar 58 numarayı çıkartıyorum diye,hayrettin bir gün olsun sivasspordan başka takım dşünmüş mü?Geçen sene sakatlandığında neler çekti adam,form tutana kadar eski haline o sakatlıkdan sonra zaten gelmedi.Daha iki gün olmuş adamı çarmaha gerdiniz.Bakalım lig başlasın bakalım hayrettin ohh iyiki o kanatta dediğinizde bu yazdıklarınıza inşallah geri dönersiniz.Kime güveneceksiniz sedata mı murata mı yasine mi?Haklısınız çok iyi futbol gözlemliyorsunuz.

serdal58 25.08.2009 11:37

senle anlaşamayız.................................;)

benim bu yazımı ve senin bu yazını ilerde okuruz kardeş.....

yener_sahin 25.08.2009 11:40

Senin kafayla gidersek şimdiye kadar hayrettin dahil petkoviçi de satacaz..Ohh milletde davulu eline alır piyasaya çıkar...ee erseni de ben satın diyorum başka kimi satalım daha kim kaldı...

serdal58 25.08.2009 11:43

petkoviç te gidecek.......o da kendi forumunda..........;)

burda hayrettini konuşurum...futbolunu konuşurum...

insanlığı beni ilgilendirmez....birdaha yazıyım anlamıyorsun....

defans dağılı hayrettin görüldü....yani takke düştü kafa kel....;)

serdal58 25.08.2009 11:45

benim kafayla gitme sen.....

herkesin aklı kendine....

sen seviyor olabilirsin..ben sevmiyorum o kadar....

takıma ne verdiği ortadayken insanlığından bahsetmenin bir anlamı yoktur...

yener_sahin 25.08.2009 11:47

haklısın yaşın benden büyük olabilir o yüzden saygısızlık yapmak istemiyorum.Ama benden ufaksan sana tek sözüm var.İnsan olana insanlıkdan bahsedilir.Ama yaşın benden büyükse üstüne alınma ;)

serdal58 25.08.2009 11:50

yaşım 27,yazıyor avatarın altında,

insan olana insanlıktan bahsedilir doğru...

burası deniz feneri yada hayat ağacı derneği değil....

burası kurtlar sofrası---futbol....:confused:

yener_sahin 25.08.2009 11:54

Neyse burdan futbolcu tartışılmakla taraftarda olunmaz sivassporu düşünmekde anlaşılmaz.Umarım bu sene deplasmanlarda sizleri aramızda görürüz o zaman taraftarda takımını düşünen de futbolcusunu sevende açığa çıkar ;)

serdal58 25.08.2009 12:00

taraftar sadece bağırmakla da olmaz...

düşünmekle de olur...;)

inşallah kardeş....

gelsin diyarbakıra sivas,gidicem maçına....o da 2.yarı olur artık...

yener_sahin 25.08.2009 12:02

ne demiş eskiler;

Erkek kavgada taraftar deplasmanda belli olur...Biz bu takımı çook düşündük çok tekme yedik,çok dayak yedik.Bende elazığda okuyorum inşallah denk gelirse diyar deplasmanında karşılaşırız...

serdal58 25.08.2009 12:04

ama hayrettin oynarsa bağırmam:)

şaka şaka....

inşallah kardeş...buluşuruz orda

serdal58 25.08.2009 12:07

giyer formamızı geliriz maça............

kakikli 25.08.2009 12:09

sen bu takımda banko oynuyorsun ve faruk gibi adamlar takımdan gidiyorlarsa yazıkk bizee...

ozbss07 25.08.2009 13:04

bencede hayronun bence bu son senesi gelecek sene adam arıyacaklar ne war yedekde dursaydı faruk hadi ilk 18 e de almasaydın gelecek sene adama çok iş düşecek çok pişman olacak bülent bey ben bu politikaya kızıyorum ya sen bütün iyi yedekleri yolladı diallo murat faruk ama yeter artık ya biz bile görüyoruz ama sen nası göremiyosun bunları bülent bey

yigido_sampiyon 25.08.2009 14:09

ben her zaman söylüyorum...eğer takımdan biri gidecekse ilk gidecek hayrettin olmalıydı...

bu kadar kötü kademe yapan, 3.lig de yapılmayacak hataları yapan hayrettin...ayrıca en kötü özelliği topu oyuna sokamaması...

bülent hoca tek sivaslı diye oynatıyo yıllarca...ama biraz profesyonel olmak lazım...

ilteriş58 25.08.2009 16:09

oynamasının avantajları da var ama dezavantajları artık avantajlarının çok üstünde

vahapkeskek 25.08.2009 16:29

O kadar tecrübeye rağmen hala saç baş yolduruyorsun.

58ÖREN58 11.09.2009 00:37

[QUOTE=serdal58;551779]çek git artık ya.....................[/QUOTE]

SEN KAFAYI YEMISIN ARKADAS KULUBUN BASKANI SENMISIN DE BUTUN YAZILARINDA HAYRETTINI KOTULEMISSIN BIRDE CEK GIT DIYORSUN ASIL SEN CIK GIT SIVASTANMI CIKARSIN YOKSA SITEDENMI ONADA SEN KARAR VER BENCE IKISINDENDE CIK GITTTTTTT

sVs 13.09.2009 03:11

senin ilk bu takımla maçını biliyorum hala aynısın hiç bir şey katamadın futboluna aynı yerinde sayıyorsun hiç umutlu değilim senden

yigido_sampiyon 14.09.2009 11:36

[B]artık hayrettinin hataları bini aştı...diallo,sylla balili gideceğine ilk gitmesi gereken isim hayrettindi...kademe anlaşıyışı olmayan ilk ve son defans oyuncusu kendisi...[/B]

ozbss07 14.09.2009 11:47

bnde arkadaşlara katılıyorum sağ ve sol beklere genç adam stoperlere tecrübeli adam gerekli mesela apo ya bakın adam harika hayronun yerine de faruk çok iyi olurdu ama tuttu onuda yolladı yeter artık deli oluyorum

yigido_sampiyon 14.09.2009 11:55

[B]Takımda 21 yaşındaki Ferhat BIKMAZ varken neden Hayrettinden vazgeçilmez anlamıyorum!!! [/B]

Metal Gear 08.11.2009 20:15

Eğer Sivaslıysan ve bu takımı seviyorsan,kendini kadro dışı bırak.

001Academic58 08.11.2009 21:30

[QUOTE=58ÖREN58;559705]SEN KAFAYI YEMISIN ARKADAS KULUBUN BASKANI SENMISIN DE BUTUN YAZILARINDA HAYRETTINI KOTULEMISSIN BIRDE CEK GIT DIYORSUN ASIL SEN CIK GIT SIVASTANMI CIKARSIN YOKSA SITEDENMI ONADA SEN KARAR VER BENCE IKISINDENDE CIK GITTTTTTT[/QUOTE]

Hala hayrettini savunabiliyor musun. İleriyi görebilenlere git deme hakkını kendine hala görebiliyor musun.

subasi29 08.11.2009 21:45

[B]yasin'i uyduyla aya gonrediyoruz..senide marsa gonreleim olurmu hayrettion efendi...sivasin sivaslilara kazigi[/B]

ready 08.11.2009 21:47

bu kadar şeye ragmen halen hayrettini savunan insanlar var ya artık yorum yapamıyorum

eyuphulagu 08.11.2009 22:37

Hayrettin 29 yaşına merdiven dayamış;yaklaşık 10-11 yıldır sivasspor kadrosunda yer alan bir oyuncu...Sivassporun kaptanı ve sembol oyuncular arasına da girmiş durumda..Ama bu yıl lige hiç iyi başlamadı;çok formsuz...Bu formuyla Hayretin ilk 11 de kesinlikle oynayamaz...Hoca ilk yarı Hayrettin'in hatalarını görmüş olmalı ki 2. yarı takımdan kesti;yerine genç Ferhat oynadı...Takımın en tecrübli bir oyuncusunun böyle hatalar yapmaması gerkiyor..Çok ağır kalıyor,kademeye hiç giremiyor...Eskiden çok iyi kademeye giren bir oyuncu bu yıl niye böyle oynuyor kimse anlamış değil...2 yıl önce milli takımın sol kanadı için aday gösterilen bir oyuncunun bu durumlara düşmesi hiç hoş değil...Hayretin'in kanadı son maçlarda adeta koridora dönmüş durumda;adeta E-5 otobanı gibi olmuş,GELEN GEÇİYOR ...Umarım Hayrettin kendine çabuk gelir;çünkü eski Hayrettin gibi iyi bir oyuncuya bu takımın her zaman ihtiyacı var...

alperen2009 08.11.2009 22:48

PES YAAANI ARKADASLAR PESSS...!!!!!!

BIR PROFESYONEL FUTBOLCU BUKADARMI ACEMI OLUR YA INANAMIYORUM

HAYRETTIN YERLIKAYA 1
YASIN CAKMAK 2

BEN TAAA LIGIN BASINDA DEDIMKI BU IKISI SIVASSPORU YAKACAKLAR VALLAHIDE DEDIM BILLAHIDE BUGUN ERTUGRUL HOCA BILE DEFANSIN HATALARINDAN YENILIYORUZ DIYOR EGER SU DEFANSIMIZ ADAM GIBI DEFANS OLSA SIVASSPOR VALLAHI BUGUN BU NOKTADA OLMAZDI
YA TOP BENDEN CIKSINDA KIME GIDERSE GITSIN..!!!! BOYLE BIR MANTIK OLURSA OLACAGI BU... BENCE DEVRE ARASINDA TAKIMDA BUYUK REVIZYON YAPACAK ERTUGRUL HOCA BASTA DEFANSTA

gül5858 08.11.2009 22:52

[B]Hayrettin geçen yıl hastaneden çıktıktan sonra hiç form tutamadı.
Önceden topu ayağına alınca kaleye kadar getire bilen ve savunmaya top çıkaran bir oyuncuydu şimdi yetersiz geliyor bunun nedenini sormadan edemeyeceğim.[/B]

alperen2009 08.11.2009 22:53

ARAKDASLAR KIMSE KUSURA BAKMASIN NE HAYRETTIN YERLIKAYAYI NEDE YASIN CAKMAKI IKISINIDE KIMSE SAVUNMASIN, BUNLAR 3 LIG FUTBOLCULARI KUSURA BAKMAYIN, BUNLARLA BU TAKIM BIR YERE VARAMAZ......BULENT UYGUNUN JOKERLERI COGU OYNAYANLAR ZORUNAN TAKIMDA TUTTUGU OYUNCULAR GONDERSEYDIYA TUMUN YERINE DIALLONUN YERINE HAYRETTINI SEDATI BULENT UYGUN BIR COK OYUNCUYU TAKIMDA KAYIRDI KIMSE KUSURRA BAKMASIN ARKADASLAR. GORUNEN KOYE KILAVUZA GEREK YOK HER SEY ORTADA.......!!!!

bortecine 08.11.2009 23:37

[QUOTE=Metal Gear;580636]Eğer Sivaslıysan ve bu takımı seviyorsan,kendini kadro dışı bırak.[/QUOTE]

bu güne kadar herşey için teşekkürler. sivaslı isen artık dinlen:mad:

üçyıldız58 09.11.2009 08:45

hayrettin seni amatörlüğünden tanırım iyi bir sivaslsıın yeri geldi boş mukaveleye imza attın yeriv geldi konya,kayseri,trabzon nerdeyse sivasın verdiğinin iki katını verdi gitmedin ben sivassporda oynayacağım dedin
sahada canla başla mücadele ediyorsun forman için terini akıtıyorsun ama yerin mevkin itibari ile yaptığın bir hata sonucu futbolcu kardeşlerinin bütün emeklerini çalıyorsun geçen sene bilica vardı açıklarını kapatıyordu ama yasinde zaten topa vurmakdan açiz ikiniz bir oldunmu gelen her top tehlike oynadığın maçları bir izle ama izlerken kendini hayrettin olarak görme inan bu futbolcunun bu takımda işi yok dersin bir paniksin bir acelecisin bilicadan hiçmi birşey kapmadın ne kadar sakindi birde defansadan çıkardığınız topları sen yasin ,sedat dikiyorsunuz trübüne biraz topa basın adam görün sen bu memeleketin çocuğusun senin için artık trübünde bazılar yanında oturan kişilerle kavga ediyor senin sivas trübünlerini ikiye bölmeye kavga çıkarmaya hakkın yok işin özü ya adam gibi oyna yada çek git

formen720 09.11.2009 09:01

hayrettin eskiden süperdi ama şimdi bitik boşa kendinizi avutmayın sezon başından itibaren bakın gollerin hepsini hayrettinin kanadından yiyoruz hata yapıyo gol geliyo dönüp arkadaşlarına kızıyo hayrettin biraz kızaga çekilmeli ozaman daha iyi performans sergiler formayı kapmak için

kakikli 09.11.2009 09:02

[QUOTE=üçyıldız58;580860]hayrettin seni amatörlüğünden tanırım iyi bir sivaslsıın yeri geldi boş mukaveleye imza attın yeriv geldi konya,kayseri,trabzon nerdeyse sivasın verdiğinin iki katını verdi gitmedin ben sivassporda oynayacağım dedin
sahada canla başla mücadele ediyorsun forman için terini akıtıyorsun ama yerin mevkin itibari ile yaptığın bir hata sonucu futbolcu kardeşlerinin bütün emeklerini çalıyorsun geçen sene bilica vardı açıklarını kapatıyordu ama yasinde zaten topa vurmakdan açiz ikiniz bir oldunmu gelen her top tehlike oynadığın maçları bir izle ama izlerken kendini hayrettin olarak görme inan bu futbolcunun bu takımda işi yok dersin bir paniksin bir acelecisin bilicadan hiçmi birşey kapmadın ne kadar sakindi birde defansadan çıkardığınız topları sen yasin ,sedat dikiyorsunuz trübüne biraz topa basın adam görün sen bu memeleketin çocuğusun senin için artık trübünde bazılar yanında oturan kişilerle kavga ediyor senin sivas trübünlerini ikiye bölmeye kavga çıkarmaya hakkın yok işin özü ya adam gibi oyna yada çek git[/QUOTE]
sonuna kadar yorumuna katılıyorum abi, dün sinirden tvye girecektim.
çok küfrettim inan, yasin petkociç hayrettin nedir bunlardan çektiğimiz ama devre arası gelsin bakalım kendilerini nerde bulacaklar...
sivasta olupta birahaneye gidip 50 tl hesap ödeyip maça gelmeyen insanlarıda kınıyorum!!!
biz gurbet ellerden gelioz maçlara, ama sivastaki insanların yaptığına bakarmısın yazık çok yazık, sanırım bankasya ve diğer ligler bizi bekliyor!!!

shang 09.11.2009 09:57

dünkü maçını bi izle neden bu kadar eleştiri aldığını görürsün iddaa ediyorum 20 hata yaptıysan en bile 10 tanesini yapardım kusara bakma iyi niyetine bi şey demem ama birazda kendini geliştir memleketimizin çocugusun

Kokomo 09.11.2009 13:20

Hayrettin - Sivas'ı biraz seviyorsan ama biraz, lütfen çek git ! Bu takıma verdigin zararlar artık telafi edilemiyor ! Bas git ! Git !

esentepeli58 09.11.2009 14:35

sende oyuncu olmaz aslanım o kapasite yok sende

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39.