SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31207)

poolat58 07.02.2011 18:33

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

YAV KARDEŞİM BU KENDİNİ BİLMEZ HERİFLER BUNU NASIL YAPABİLİYORLAR YA HİÇ Mİ GÜVENLİK YOK OTOBUSUN ETRAFINDA YA OTOBUSE BİŞEY YAPSALARDI BOMBA FALAN YERLEŞTİRSELERDİ. OLURYA MANYAK DOLU ORTALIK. BU NASIL GÜVENLİK BUNU ANLAMIYORUM YA

tavatir 07.02.2011 18:35

[QUOTE=fatih585858;690616]Trabzon'da Cale'nin cezalı olması kötü oldu. Çünkü Grosickinin çok rahat bir şekilde ekarte edebileceği bir futbolcuydu. Şimdi ise ilginç bir eşleşme olacak Grosickinin karşısında vatandaşı brozek olacak. Grosicki ile aynı ligten geldikleri için birbirlerinin özelliklerini çok iyi biliyorlar.[/QUOTE]

[B]Aynen katılıyorum CALE oynasaydı keşke.. Ferhat beğendiğim bir oyuncu. Yeni transferi oynatacağını sanmıyorum Şenol Güneş'in. [/B]

Bizim kadromuz şöyle olacak ;

------------------ Korcan -------------------

Uğur ------ Navratil ------ Hayrettin ----- Ziya

-------------Rada ---------Kadir ------------

Grosicki -------------------------------Erman

----------------Mehmet Yıldız----------------

------------------Eneramo------------------

58_SEMİH_58 07.02.2011 18:35

[B][COLOR="Red"]
@ölümüne61[/COLOR][/B]

[B]İlk mesajlarında artniyet olmadan gelip yorumunu yazıyordun ama bir noktadan sonra iş rayından çıkmaya başladı artık burada yazma istersen ;)[/B]

ölümüne61 07.02.2011 18:38

[QUOTE=tavarih;690667][B]Aynen katılıyorum CALE oynasaydı keşke.. Ferhat beğendiğim bir oyuncu. Yeni transferi oynatacağını sanmıyorum Şenol Güneş'in. [/B]

Bizim kadromuz şöyle olacak ;

Grosicki -------------------------------Erman

----------------Mehmet Yıldız----------------

------------------Eneramo------------------[/QUOTE]

Kamanan oynamaz mı hocam ? O da çok tehlikeli bir golcüydü.

Ayrıca Ziya Milli Takıma da çağırıldı baya etkili.

tavatir 07.02.2011 18:38

[QUOTE=ölümüne61;690670]Kamanan oynamaz mı hocam ? O da çok tehlikeli bir golcüydü.

Ayrıca Ziya Milli Takıma da çağırıldı baya etkili.[/QUOTE]

Kamanan oynamaz. Kamanan bir maçta en fazla 5 dakika etkili olur. Tahminim sen de o anlara denk gelmişsin :)

ölümüne61 07.02.2011 18:40

[QUOTE=tavarih;690671]Kamanan oynamaz. Kamanan bir maçta en fazla 5 dakika etkili olur. Tahminim sen de o anlara denk gelmişsin :)[/QUOTE]

Geçen sene baya iyiydi olabilir.

tavatir 07.02.2011 18:42

[B]Evet arkadaşlar bence bizim Sivaslı taraftarlara da iş düşüyor. Lütfen bazı şeylere tahammül gösterelim.

Trabzonlular bu futbol konusuna çok önem veriyorlar. Bence hayattaki en önemli şey değil. O nedenle Trabzonluları da o şekilde kabul etmek lazım. Ama bazen gerçekten çok ayıp etseler de aynı şekilde karşılık vermemek lazım. Hepsini aynı kefeye koymamak lazım bence.
[/B]

turks 07.02.2011 18:42

[QUOTE=ölümüne61;690675]Geçen sene baya iyiydi olabilir.

Tamam hocam yazmıyorum daha. Özür dilerim kimseyi kırmak istemedim.

İyi geceler...[/QUOTE]

sen 2 saatte bir özür dileyip tekrar tahrik ediyon git kendi forumunda paylas istediklerini kımseyi sinirlendirmeye hakkın yok burda

alemdarlar 07.02.2011 18:53

Baba ben valla maçtan sonra gireyim artık siteye.Yoksa çok pis sövecem ya.
Allaha Emanetsiniz.

turks 07.02.2011 18:55

[QUOTE=alemdarlar;690682]Baba ben valla maçtan sonra gireyim artık siteye.Yoksa çok pis sövecem ya.
Allaha Emanetsiniz.[/QUOTE]

:rolleyes: aynen dayı ya şimdi gidip forumlarına uye olup sövecem yada girmiyecem :D yoksa yasaklanacağız küfürden

KANGALakçakale 07.02.2011 19:29

3 puanı alacağımıza eminim Trabzon ilk yarıdaki 6 1 in rehavetine kapılacak muhakkak.

mustafa_kavak58 07.02.2011 19:35

Bence bu mac ya berabere veyat yenecez insallah

tahminim 2:1 yada 1 : 1

babapiton 07.02.2011 19:50

Bursaspor maçında rıza hoca değişik bir sistem oynattı bursaspor maçında oynanan sistem aşağıdaki gibiydi erman ı ortaya alan rıza hoca grosickiyi ermanın yerine mehmet yıldızıda grosckinin yerine aldı

--------------------Erman-------------------

Mehmet Yıldız-----------------------Grosicki-

------------------Eneramo------------------

ve bu taktik başarılı oldu ama bence bu hafta bu taktik başarılı oldu diye oynatmamalı çünki trabzonun kanatlarında problemi var klasik sistemle yani en ileride mehmet yanına eneramo kanatlarda groscki ve ermanla gol aramalı bakalım rıza hoca hangi sistemle oynayacak inşallah bu maçı yeneceğiz...

pover58 07.02.2011 20:05

kralı gelsin farketmez biz bu lazları yeneriz o kadar.hakemmiş falanmış kim olursa olsun adamın varya takımını yeneriz yaww.şaka bi tarafa yenmemiz gereken bir maç ben takıma güveniyorum galibiyet çok yakın.

58müco58 07.02.2011 20:06

...................................................KORCAN............................................
UĞUR........................NAVRATİL..........RADA...................................ZİYA

........................KADİR .......................KEİTA (CİHAN)...........................

ERMAN (MENDONÇA)............................................(..M......NAS..)........KAMİL

..............................MEHMET........................ENERAMO

SivasZara585858 07.02.2011 20:21

------------------------------KORCAN----------------------------------

UĞUR----------------SEDAT-------------NAVRATİL-----------ZİYA ERDAL

-------------------------------RADA------------------------------------

GROSİCKİ------------------KADİR BEKMEZCİ------------------ERMAN KILIÇ

---------------------------MEHMET YILDIZ-------------------------------

-----------------------------ENERAMO-----------------------------------

BENİM 11 im ;)

sevda58 07.02.2011 20:25

bi 3 puan alsak, bide tsli futbolcularin kulaklari kabak dolmasi gibi olsa soguktan varyaa.... baska birsey istemiyorum :D

nizamulmülk 07.02.2011 20:36

[QUOTE=58müco58;690712]...................................................KORCAN............................................
UĞUR........................NAVRATİL..........RADA...................................ZİYA

........................KADİR .......................KEİTA (CİHAN)...........................

ERMAN (MENDONÇA)............................................(..M......NAS..)........KAMİL

..............................MEHMET........................ENERAMO[/QUOTE]

Ben geçen hafta oynadığımız Bursa maçında bu diziliş ve takımla çıkmamız gerektiğini yazmıştım.Seninle hemfikiriz bence de kadro böyle olmalı Trabzonspor maçında.

abdullahmkaya 07.02.2011 20:39

[B]Çok İstiyorum Galib Gelmeyi Ama Olmicak Bence.[/B]

yigidocengiz 07.02.2011 22:10

bence jajayla engine hoca özel önelm almalı ve tabiki colman hatta özellikle colman trabzonun ataklarının başlangıç yeri colman,o adama kesinlikle önlem alınmalı.

rıza hoca öyle pek fazla bire bir marke ettirmiyo ama bu maça özel yapması gerek diye düşünüyorum.

karyola 07.02.2011 22:46

sivasta tek gundem ts maçı.yigıdolar bu maçı taraftar alacak.o kadar emınım trıbunun ateşı sahaya etkı edecektir.

SivasZara585858 08.02.2011 00:22

Rıza Hocamızla bu maçı kazanacağımıza canı gönülden inandığımı bir kez daha tekrar ediyorum bi açıklama ekleyerek bursa maçında takımımızın kendine geldiğini dirildiğini eski sivassporumuz gibi olduğunu GÖRDÜK ! bundan sonraki maçlarda kolay kolay yenilmeyeceğiz bunu size canı gönülden inanarak duygusal değil mantıksal olarak söylüyorum ! artık kimse bizi kolay kolay yenemeyecek hele hele kendi sahamızda kimse bizi yenemeyecek trabzonuda yeneceğiz buna inanın artık !

57 Mehmet 08.02.2011 03:30

yeni transferlerimizle bu macta patlama yapacagimiza cok inaniyorum.zaten trabzonspor suanlari formsuz moralsiz ve iki üc haftadir ligin en kötü futbolunu oynuyorlar eger bizim oyuncularimiz bu maca iyi motive olarak cikarlarsa hakemlerde yine bize oyun etmezse bu maci farkli kazaniriz diye düsünüyorum

Alişan 08.02.2011 09:22

Sivas trabzon maçındaki hakem kararlarının bursa maçındaki gibi olacağını sanmıyorum. Maçın sivasda olması hakem üzerinde bir baskı yaratacaktır. En önemlisi hafta sonu spor programlarında konuşulan bursa sivas maçında hakem hataları görüldü. Bu nedenle bu hafta hakem yönünden sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum ama yinede %20 de olsa talihsizliğimiz var. Kendi evimizde oynadığımız maçı alalım diyorum ama iki haftadır oynuyoruz ama şu basit gol yeme hastalığımız yüzünden puandan oluyoruz buda bizi dipten çıkarmıyor şansımıza konyada yeniliyor. Bu hafta buca konya bence beraberlik olacaktır ama bizimde en kötü ihtimal trabzonla evimizde berabere kalmalıyız galatayı kaçırdık bursayı kaçırdık bari trabzonu kaçırmayalım. Bu hafta alacağımız bir galibiyet bizi uçuracaktır.

hanifi_2005 08.02.2011 09:26

Hiç kimse merak etmesin bu macı alacaz ve bundan sonrada sivasspor içerde hiç maç kaybetmeyecek şimdiden herkese hamsi bugulama afiyet olsunnnn

Yusuf Çevik 08.02.2011 09:32

[COLOR="Red"][B]Trabzonspor’un hiç şansı yok![/B][/COLOR]

[B]Trabzonspor’un ikinci yarı büyük düşüş yaşaması, Sivasspor’un maç öncesi motivasyonunu arttırıyor.

[COLOR="Red"]SİVAS OLAY / SPOR[/COLOR]

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarı oynadıkları maçta henüz galip gelemeyen, Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan, deplasmanda oynadıkları Fenerbahçe maçından 2-0 mağlup ayrılan ve son olarak geçen hafta Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak peş peşe puan kaybeden Karedeniz ekibinin formsuz oluşu Sivasspor’un galibiyete odaklanmasını kolaylaştırıyor. Tranzonspor’un maç kasetlerini izleyen ve analiz eden teknik ekip Trabzonspor’un zayıf noktalarını kullanarak evinde oynayacakları maçtan mutlak galibiyet için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Sivassspor teknik direktörü Rıza Çalımbay camiaya ve taraftara Trabzon maçında destek vermeleri çağrısında bulundu.

İyi futbol oynamalarına rağmen bir türlü sonuca gidemediklerini belirten Çalımbay, “Bursa karşısında elimizden geleni yaptık, mücadele ettik, pozisyonlara girdik ancak bunları değerlendiremedik. Yine de oyuncularımın performansı gelecek adına umut verici” dedi. Yiğidolar, ikinci yarıdaki iki deplasman maçından da puan çıkaramadı.

Yiğidolar pür neşe
Sivasspor’da Trabzonspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde neşe içinde devam ediyor.

İstanbul’da bulunan Rıza Çalımbay’ında Sivas’a dönmesiyle çalışmalarını hızlandıran Sivasspor’da, dün gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Ivanovs ve Abdurrahman katılmadı.

Antrenman kısa bir süre orta sahada yapılan toplantı ile başladı. Ardından çıkış koşuları ve tek pasta 5’e 2 çalışan futbolcular iki gruba ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptılar. Antrenmansın son bölümünde kanatlardan yapılan ortalar ile gol çalışan futbolcular açma germe hareketleri ile çalışmaları sonlandırdı.

Güneşli bir havada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların birbirleriyle şakalaşması ve keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Öte yandan antrenmanı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerden Erdal Sarılar ve Ekrem Munar’da izledi.

Trabzonspor’da Sivas mesaisi başladı
Bordo mavili ekipte, Sivasspor maçının hazırlıkları dün yaptıkları antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Hayrettin Şiranlı Sahası’nda yapılan antrenmana, milli takım kamplarına giden Yattara, Glowacki, Engin, Burak, Selçuk, Serkan, Umut, Mustafa, Ferhat ve Ceyhun ile birlikte sakatlıkları bulunan Onur ve Egemen katılmadı. Medical Park Antalyaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yaparken diğerler futbolcular kondisyona yönelik çalışma gerçekleştirdi.[/B]

SivasZara585858 08.02.2011 10:49

Sivasspor'da söz kaptanın
Yiğidolar'ın tecrübeli futbolcusu ve kaptanı Mehmet Yıldız'dan mesaj var...

Gol yollarında son vuruşları yapamadıklarını itiraf eden kaptan, “İyi mücadele ediyoruz, ancak skora gitmekte sıkıntı çekiyoruz” dedi. Trabzon’dan kesinlikle çekinmediklerini de belirten Yıldız, “3 puan için sahada olacağız. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor. Kendi işimize bakıyoruz” açıklamasını yaptı.

Kaptanda kazanacağımızı söyledi artık kimse bizi tutamaz ;)

abircan 08.02.2011 11:03

bu hafta trabzonu yeneceğiz hissi bende kuvvetli, 4 sene önceydi galiba olimpiyatta 1 *0 aldığımız maç sonra şenol güneşin biletini eline vermiştik, sanki bu haftada hocanın biletini hazırlayacağız gibi geliyor bana

SivasZara585858 08.02.2011 11:29

Ya hemşerilerim nasıl renkli yazıyorsunuz örneğin kırmızı ile yeşil ile ??

Yiğiter 08.02.2011 12:17

Çoğu yerde Sivassporlu futbolcuların karlı zemine alışkın olduğu söylense de takımın antreman sahasında da alttan ısıtma var.Normal zemin üzerinde antreman yapıyorlar.Nispeten eski futbolcularımız karlı zemine alışkındır ama onun dışındakiler antremanalrını hep normal zeminde yapıyor..

H_Turan 08.02.2011 12:22

[QUOTE=Yiğiter;690856]Çoğu yerde Sivassporlu futbolcuların karlı zemine alışkın olduğu söylense de takımın antreman sahasında da alttan ısıtma var.Normal zemin üzerinde antreman yapıyorlar.Nispeten eski futbolcularımız karlı zemine alışkındır ama onun dışındakiler antremanalrını hep normal zeminde yapıyor..[/QUOTE]

Trabzonlu Jaja oynayamaz Soğuk havada ve karlı zeminde:D

Koru5858 08.02.2011 13:44

valla gardaş alacak gibi gorunuor ama bakıcaz hakem hataları olmassa kesın mac bızım .:D

antik58 08.02.2011 14:19

Kazanabileceğimiz bir maç yeterki oyuncular istesin

burak58as553 08.02.2011 15:14

[B]Beyler gercekten bu macı alıcaz.İlk defa bi mactan bu kadar umutlu konusuyorum.Hem trabzonun son haftalardaki form düsüklügü hem de Sivassporumuzun son haftalardaki oynadıgı futbol bize galibiyeti getiricektir.[/B]

58^SiVaS^58 08.02.2011 15:18

[QUOTE=ölümüne61;690615]Onur sakatlığı yüzünden milli takımdan çıkartıldı yerin Tolga Zengin i aldılar.

İnşallah bu maça kadar düzelir yoksa işimiz cidden çok zor olur.[/QUOT

bak kocum sizin zaten sansiniz yok sizi 4 eylüle cehnnem edecegiz

sinansakru 08.02.2011 16:07

trabzonun şampiyonluğuna taş koyalım hadi yigidolarr haydi destek zamanı TAŞ KOYAK OLAMASINLARRR .. ŞAMPİYON OLAMAZSIN TRABZONN BU SENE YENEMEZSİN SİVASI 4 EYLÜLDE DÖNECEĞİZ TEKRAR ESKİ GÜNLEREE LAYY LAYYY LAYYY

ŞAMPİYON SİVASSPOR

4eylül 08.02.2011 16:24

korkum sadece çok basit gol yememiz

Metal Gear 08.02.2011 16:49

Eveeet ve geldi o gün büyük hafta...
Taktik bilmem,teknik bilmem,yorumunu yapmam...
Bildiğim tek şey Trabzonspor'dan nefret ettiğimdir..
Zemini buz mu edersiniz,havadan kar mı yağdırırsınız yoksa Trabzon kalesine gol mu yağdırırsınız bilmem..Ama bu maç için yüzyılın maçıymış gibi motive olun..Gücünüz 5 ise 10 edin..Stadyum tıklım tıklım olacak..Çünkü Sivas bu maçı bekliyor..Umarım futbolcular bunun farkında olur..

Ligdeki durumumuz itibari ile 3 puan zaten çok kıymetli olacak..Onun dışında Trabzon'a şampiyonluk yolunda müthiş bir çelme takmış olmanın hazzını duyacağız derinliklerimizde.Hatta o bile yetmez...1-2 kırmızı kart de yeseler çok iyi olur.İnsani duygularım olmasa 1-2 de sakatlıyalım derdim de orası kalsın..
Velhasılı kelam bir galibiyet çifte mutluluk demek.O bilinçle çıkın,o bilinçle şut çekin..

HababamHa 08.02.2011 17:18

[B]Trabzona hiç unutamayacağı bi ders vereceğiz,Birdaha belini doğrultamayacak.:)[/B]

KaanK 08.02.2011 18:05

[QUOTE=Metal Gear;690910]Eveeet ve geldi o gün büyük hafta...
Taktik bilmem,teknik bilmem,yorumunu yapmam...
Bildiğim tek şey Trabzonspor'dan nefret ettiğimdir..
Zemini buz mu edersiniz,havadan kar mı yağdırırsınız yoksa Trabzon kalesine gol mu yağdırırsınız bilmem..Ama bu maç için yüzyılın maçıymış gibi motive olun..Gücünüz 5 ise 10 edin..Stadyum tıklım tıklım olacak..Çünkü Sivas bu maçı bekliyor..Umarım futbolcular bunun farkında olur..

Ligdeki durumumuz itibari ile 3 puan zaten çok kıymetli olacak..Onun dışında Trabzon'a şampiyonluk yolunda müthiş bir çelme takmış olmanın hazzını duyacağız derinliklerimizde.Hatta o bile yetmez...1-2 kırmızı kart de yeseler çok iyi olur.İnsani duygularım olmasa 1-2 de sakatlıyalım derdim de orası kalsın..
Velhasılı kelam bir galibiyet çifte mutluluk demek.O bilinçle çıkın,o bilinçle şut çekin..[/QUOTE]
[B]
Değerli yiğido kardeşim ne güzel konuşmuşsun ağzına sağlık:) bu maçta kimse bize sağduyu centilmenlik cart curt demesin .Sivasspor taraftarı asildir ama anlamayıp insanlıklarını kaybedenlere de haddini bildirmek zorundadır... 2009daki içerde 2-1 kaybettiğimiz maçta bir avuç trabzonlu kale arkasından tüm stada küfredip bizimkiler aynı şekilde cevap vereceği anda "şşş küfür yok " diye milleti uyaran sivasspor taraftarı da mümkümse bu tür durumlarda sesini çıkarmasın[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:31.