SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

Sivasli010 26.07.2014 04:57

Cevap: Transfer Dosyası

Rizenin stoperi vierayi bize gelse super olurdu

Ertugurul taskirani kim alabilicek bakalim bizmi konyaspormi

B.DUMANLI 26.07.2014 09:30

[QUOTE=DOGU_BEY;915514][B]yabancı stoper alınırsa adı geçen isimlerden biri elazığspordaki Vranjes..ama stoperde öncelik yerli bir alternatif..bu arada ts ile sözleşmesini fesh eden Şahin Aygüneş menejerler aracılığıyla Sivasspora önerilmiş...kaleci olarak ertuğrul için beklemedeyiz ve büyük ihitmal ertuğrul gelecek..eğer fb yollamazsa yabancı kaleci alıancak ve adı geçenlerden biri antalyaspordaki fornezzi...[/B][/QUOTE]

Ertugrul´a bu sitede kac kisinin SICAK bakmadigini biliyorum.Kaleci almak icin yapilan bir transfer.Bu arkadas Korcan´in yedegimi olacak,yoksa Korcan´mi yedek kalacak.Bunada bir aciklik getirilsede herkes anlasa...

Ayrica neden Ertugrul´da israr ediliyor anlamiyorum.

2012-2013 sezonu Ertugrul´la Samsun PTT ligine düstü.
2013-2014 sezonu Ertugrul´la Kayseri PTT ligine düstü.
2014-2015 sezonu Ertugrul´la Sivas ????:mad:

kızılelmalım 26.07.2014 10:14

Transferler takımların kampları ve hazırlık maçları sonrasıdışarda kalacak futbolcuları almamız sonucun da tamamlanacak diye düşünüyorum.Takımımızın eksik olan mevkileri için bize uyacağını düşündüğüm futbolcular.
1- Kaleci Ertuğrul
2-İleriye dönük orta saha cristian-holmen
3-Playmaker 10 numara Sezer veya yabancı

Murad_Kelleci58 26.07.2014 10:39

[QUOTE=DOGU_BEY;915514][B]yabancı stoper alınırsa adı geçen isimlerden biri elazığspordaki Vranjes..ama stoperde öncelik yerli bir alternatif..bu arada ts ile sözleşmesini fesh eden Şahin Aygüneş menejerler aracılığıyla Sivasspora önerilmiş...kaleci olarak ertuğrul için beklemedeyiz ve büyük ihitmal ertuğrul gelecek..eğer fb yollamazsa yabancı kaleci alıancak ve adı geçenlerden biri antalyaspordaki fornezzi...[/B][/QUOTE]

2012-2013 Ertuğrul Taşkıran -- Samsunspor --- PTT Lige Yolcu
2012-2013 Saso Fornezzi --- Orduspor -----PTT Lige Yolcu
2013-2014 Ertuğrul Taşkıran --- Kayserispor --- PTT Lige Yolcu
2013-2014 Saso Fornezzi --- Antalyaspor ----- PTT Lige Yolcu

2014-2015 Ertuğrul & Fornezzi (SİVASSPOR) --------- Yol uzun ve meşakatli olabilir.. MAZALLAH

legolass 26.07.2014 10:54

vranjes denen oyuncu kadar kazma stoper nadir bulunur.elazigoi mclarini izleynler bilir eger alinir birde oynatilirsa dusunemiyrm defansn halini. her transfer sezonu nasil bu kadar beceriksiz gecirileblr bunun ornegini sivasspor veriyor. konya rize nasl buluyr bu oyunclarida sivas elde kalms artklari toplayablyr anlamiym. bizim menajerler is yapiyor cozebilen varmi?

barbarakis 26.07.2014 11:10

Arkadaşa hiç katılmıyorum veranjes çok iyi bir stoper 2 yarı geldi çok başarılıoldu

B.DUMANLI 26.07.2014 11:30

PTT liginde kendini kanitlamis hicmi üst düzey kaleci yokta Ertugrul´un pesine düsülüyor anlamak gercekten cok güc.Kaleci yabanci olmayacak bu kesin gibi görülüyor,o vakit rotayi PTT ligi kalecilerine cevirip oradan basarili bir kalece transferi yapilmiyor?.

B.DUMANLI 26.07.2014 11:34

Gecen sezon kalecilerden cektigimiz kadar kimseden cekmedik buna ragmen gecmisten hala ders almamisa benziyoruz.Ertugrul bedelsiz gelecek ya onun icin Ertugrul´u bekliyoruz.Fenerbahce okey verirse bize tesrif edecek....
Ne günlere kaldik yarabbim.Kamp 31 Temmuz´da baslayacak transfer bitmeden gene kamp baslayacak yani her sezon öncesi gibi.

batur0658 26.07.2014 11:42

Yonetim yabanci transferi isini carlosa biraktigini soylemisti eger carlosta tutup sadece kume dusen takimlarin oyuncularini goruyosa tam bir hayal kirikligi.ayrica kume dusen takimlarin kalecilerini hatta bide ustune ustluk defansini almak ne kadar akla yatkin bilemiyorum.fakat bu adimlar sampiyonluk icin yapilan adimlar degildir.bu transferler ilk 10 da kalbilmeyi hedefleyen klasik bir lig takimi transferleridir.bu transferler gerceklesirse lutfen sampiyonluktan soz etmeyelim simdiye kadar umutluydum fakat maglesef umudum kirildi dogubeyin haberinden sonra.ayrica temmuz 10 da 10 gun icerisinde yabanci transferler kesinlikle gerceklesecek denilmisti !!

cemahmety 26.07.2014 11:46

Elazığdaki stoperi tanımadığım için bir yorum yapmayacağım ama Da Vosta Ümit ikilisi çok fazla kart gören ve takımını eksik bırakan bir ikili hele bir de Costa'nın gitme durumu var ( asla satılmamalı) Bu şartlarda takımın 3. stoperi olacak oyuncu kendini hrr zaman hazır tutabilecek ve form düzeyi yüksek ılacak biri olmak zorunda. Ertuğrul konusuna gelince anlaşılıyo ki FB'ye kapak atmaya çalışıyor bence gelse bile korcanın yedeği olur anca Korcan bu send özellikle ilk yarıda çok harika maçlar da çıkardı eğer yabancı kaleci alınmayacaksa başka kalecilere yönelinebilir Ertugrul olmazsa olmaz değil

KaanK 26.07.2014 12:06

Kulübün kasasına giren onca para nereye gidiyor anlamak mümkün değil. Kapalı kutu yeni forvet ile Batuhan Serdar ile mi zirveye oynanacak? Kadir Adem ikilisinden çok mu memnunlar ??

Şu artık çok net
Yönetim transfer yapmayı bilmiyor. Her sene şapkadan tavşan çıkmaz her sene bedava ancak kaliteli topçu bulamazsın.

Biz boşa kafa yoruyoruz. Seneye bu kadroyla girmeye hazır olun.

Vizyon hedef beğenmediğimiz ts lazlarında fazlasıyla var yerli transferlere bakın.
Bizse yalçını alamıyoruz Göztepe topçusuna takım beğendiremiyoruz.

Bu kadar para nereye gidiyor ?????

KaanK 26.07.2014 12:10

Bu takımın en zayıf ve bu nedenle en önemli bölgesi olan savunmaya vranjesi layık görüyorlarsa başka birşey demiyorum. Oldu olacak Yasin çakmak'ı geri çağıralım takımı da tanıyor ne de olsa !!!

KaanK 26.07.2014 12:14

Cevap: Transfer Dosyas

[QUOTE=sebasteia;915547]bu yorumu yapan kişi ya nankördür, ya da hesap kitap yapmasını bilmeyen bir cahil.

kulübün geliri belli. yayın geliri ana kalem. eh biraz da sponsorluk geliri var. ama ne hikmetse taraftardan elde edilen gelir yok. niye yok??? çünkü bu taraftar bozuntusu grup kulübü için üç beş kuruş para harcamaktan aciz. kaç tane forma satıldı koskoca bir yıl? beş tane mi, on tane mi? tam rezalet!

sonra gelip alı kıran baş kesen olup hesap soruyorlar! vay babam vay!!![/QUOTE]

Sen nasıl konuşuyorsun cahil nankör falan aklını başına al bu ne terbiyesizlik. Cevabın varsa adam gibi yazacaksın beğenmiyorsan eleştirir geçersin hakaret etmeyeceksin

OLCAY_58_AKKUS 26.07.2014 12:22

[QUOTE=KaanK;915545]Kulübün kasasına giren onca para nereye gidiyor anlamak mümkün değil. Kapalı kutu yeni forvet ile Batuhan Serdar ile mi zirveye oynanacak? Kadir Adem ikilisinden çok mu memnunlar ??

Şu artık çok net
Yönetim transfer yapmayı bilmiyor. Her sene şapkadan tavşan çıkmaz her sene bedava ancak kaliteli topçu bulamazsın.

Biz boşa kafa yoruyoruz. Seneye bu kadroyla girmeye hazır olun.

Vizyon hedef beğenmediğimiz ts lazlarında fazlasıyla var yerli transferlere bakın.
Bizse yalçını alamıyoruz Göztepe topçusuna takım beğendiremiyoruz.

Bu kadar para nereye gidiyor ?????[/QUOTE]

bir deplasman maliyetini 300 bin ile 400 bin tl olduğunu duymuştum

KaanK 26.07.2014 12:33

Hakaret
Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (...) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
Hakaretin alenen işlenmesi halinde ceza altıda biri oranında artırılır.

Netten hakaret edileceği zaman iki kez düşünülmeli öyle değil mi ?
Fikirleri sonuna kadar tartışalım ancak hakarete hayır. Hakaret eden sonuna kadar sonucuna katlanmalı öyle değil mi

umitfidan 26.07.2014 14:42

Milliyetin haberine göre baroni - ümit takası gündemdeymiş, stoper ve kaleci transferi yapıcaz derken başkanımız orta saha sorununu böyle çözmeyi planlıyor da olabilir.

Rıdvan1 26.07.2014 15:38

Ümit Kurt’u transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Sivasspor’a Cristian Baroni’yi teklif etti.

[URL="http://skorer.tv/video-izle/Super-Anadolu---Transfer-WFfb4KGqLwxG.html"]http://skorer.tv/video-izle/Super-Anadolu---Transfer-WFfb4KGqLwxG.html[/URL]

adres58 26.07.2014 16:39

Yalçın Ayhanla anlaşmada artık sona yaklaştık. Görüşmeler sona yaklaştı....

B.DUMANLI 26.07.2014 16:40

Yönetim su an itibariyle yillik kombine biletlerini kale arkasi icin 50 TL,maraton icin ise 150 TL olarak tesbit etmistir.Yani maraton´a verilen bir yillik ücret karsiliginda, Istanbul takimlari bir mac karsiligi bu parayi aliyorlar,belki dahada fazla aliyorlardir.
Sivasspor ürünlerinden yeterli gelir elde edilemiyor.Varsa yoksa Digitürk gelirleri ve galibiyet pirimleri olarak federasyondan alinan para .Bu sartlarda kulüpler nasil ayakta kalabiliyor hayret edilecek birsey.
Hayirlisi ile stoperimizi ve kalecimizide transfer edersek transferi büyük bir ölcüde tamamlamis olacagiz.

mustafa_kavak58 26.07.2014 16:42

[QUOTE=adres58;915575]Yalçın Ayhanla anlaşmada artık sona yaklaştık. Görüşmeler sona yaklaştı....[/QUOTE]

Dogu_Bey bu transfer kapandi demisti hayirdir ne oldu birden :confused:

B.DUMANLI 26.07.2014 16:42

[QUOTE=adres58;915575]Yalçın Ayhanla anlaşmada artık sona yaklaştık. Görüşmeler sona yaklaştı....[/QUOTE]

Yalcin Ayhan suan itibariyle Avrupa sitelerinde Sivasspor oyuncusu olarak görülüyor.

umitfidan 26.07.2014 16:43

[QUOTE=B.DUMANLI;915576]Yönetim su an itibariyle yillik kombine biletlerini kale arkasi icin 50 TL,maraton icin ise 150 TL olarak tesbit etmistir.Yani maraton´a verilen bir yillik ücret karsiliginda, Istanbul takimlari bir mac karsiligi bu parayi aliyorlar,belki dahada fazla aliyorlardir.
Sivasspor ürünlerinden yeterli gelir elde edilemiyor.Varsa yoksa Digitürk gelirleri ve galibiyet pirimleri olarak federasyondan alinan para .Bu sartlarda kulüpler nasil ayakta kalabiliyor hayret edilecek birsey.
Hayirlisi ile stoperimizi ve kalecimizide transfer edersek transferi büyük bir ölcüde tamamlamis olacagiz.[/QUOTE]

Bu sezonda 5-6bin seyirciye oynarız sonra sanki her maç stat doluyormuş gibi bu takıma niye yıldız alınmıyor diye yaygara çıkarırlar.

mustafa_kavak58 26.07.2014 16:46

[QUOTE=B.DUMANLI;915578]Yalcin Ayhan suan itibariyle Avrupa sitelerinde Sivasspor oyuncusu olarak görülüyor.[/QUOTE]

transfermarkt diyosaniz oraya pek inanmayin ertugrul taskiran yazmislardi sivassporda diye ama olmadi

B.DUMANLI 26.07.2014 16:49

[QUOTE=mustafa_kavak58;915577]Dogu_Bey bu transfer kapandi demisti hayirdir ne oldu birden :confused:[/QUOTE]

Karar ver sence hangisi dogru söylüyor?.Adres58 agabeyinmi,yoksa Dogubey agabeyinmi?:)

adres58 26.07.2014 16:52

[QUOTE=B.DUMANLI;915581]Karar ver sence hangisi dogru söylüyor?.Adres58 agabeyinmi,yoksa Dogubey agabeyinmi?:)[/QUOTE]

Görüşmeler anlaşmak için yapılıyor. Sonunda ben anlaşmıyorum diyerek masadanda kalkılabilir. Bu olası bir durum ama Yalçın Ayhan kanımca Sivassporda oynamaya sıcak bakıyor. Bekliyorum bakalım ne olacak. Olumsuz raporunu aldığımızda yazar bilgi veririz arkadaşlara...

B.DUMANLI 26.07.2014 16:56

[QUOTE=adres58;915582]Görüşmeler anlaşmak için yapılıyor. Sonunda ben anlaşmıyorum diyerek masadanda kalkılabilir. Bu olası bir durum ama Yalçın Ayhan kanımca Sivassporda oynamaya sıcak bakıyor. Bekliyorum bakalım ne olacak. Olumsuz raporunu aldığımızda yazar bilgi veririz arkadaşlara...[/QUOTE]

Mustafa-Kavak58 adli yigido arkadasimiz bu durumda ne yapmali?.
Ne tavsiye edersin.Kime inanacagini bilmiyor.Bu süreci sence nasil atlatmali?

B.DUMANLI 26.07.2014 17:09

[QUOTE=mustafa_kavak58;915580]transfermarkt diyosaniz oraya pek inanmayin ertugrul taskiran yazmislardi sivassporda diye ama olmadi[/QUOTE]

O olay farkli o an icin Ertugrul´un isi bir imzaya kalmis kadardi.Fakat teknik direktörleri son anda vazgecti.Kamptan sonra karar verecegini bildirince bu is askiya alinmis oldu.
Umarim Sivasspor yönetimi bu kararin cikmasina kadar beklemez.

Morten58 26.07.2014 20:48

[B]Birkere bende Vranjes'e sicak bakmiyorum [U]ama sunu lütfen altini cizerek söylüyorun unutmayin.[/U][/B]

Kümeye düsen takimdan oyuncu alinmaz diyorsunuz , halbuki Kayserispor'da forma giyen genc [B]Okay Yokuslu[/B] kötü mü oyuncu.

Ertugrul Taskiran kalede istatiklere göre kötü olabilir ama Samsunspor ve Kayserispor onun sayesinde kümeye düsmedi.

Daha gecen sezon bile yazdiniz kümeye düsen takimdan futbolcu mu alinir , eger o futbolcu potansiyelli ve yetenekli vede R.Carlos gibi tercübeli Hocamiz varken Burhan Eser alinir , bu sene mesela Serdar Özkan alinir .

Musa Sinan Yilmazer kötü mü futbolcu? Eee 2 ligden futbolcu mu alinir demeniz mantiksiz.

Sonucta futbolcular oynamadan 1 ligde ve hic biryerde oynamaz , ama Sivasspor'da oynarlar cünkü o seviye o arkadaslik ortami vesaire vesaire.

Sezer Badur , Onur Tuncer , Konforry Sylla , Ilgar Gurbanov , Cwetkov hatta Devran Ayhan bile Sivasspor'da nasil basarili oldular arkadaslik ortami iyi di , Futbolcular istekliydi , Bülent Uygun hocamiz hedefliydi.

Futbol 'TAKIM oyunudur sunu lütfen unutmayalim.

10 Ribery , 10 Alex , 10 Robben olsa ne olur bu takimda.

Son olarak tabiki yüzde yüz haklisiniz Orta Saha'nin ön libero mevkiisine kaliteli yabanci lazim , ama elestiri yaparken önce düsünün bence.

B.DUMANLI 26.07.2014 21:36

[QUOTE=Morten58;915600][B]Birkere bende Vranjes'e sicak bakmiyorum [U]ama sunu lütfen altini cizerek söylüyorun unutmayin.[/U][/B]

Kümeye düsen takimdan oyuncu alinmaz diyorsunuz , halbuki Kayserispor'da forma giyen genc [B]Okay Yokuslu[/B] kötü mü oyuncu.

Ertugrul Taskiran kalede istatiklere göre kötü olabilir ama Samsunspor ve Kayserispor onun sayesinde kümeye düsmedi.

Daha gecen sezon bile yazdiniz kümeye düsen takimdan futbolcu mu alinir , eger o futbolcu potansiyelli ve yetenekli vede R.Carlos gibi tercübeli Hocamiz varken Burhan Eser alinir , bu sene mesela Serdar Özkan alinir .

Musa Sinan Yilmazer kötü mü futbolcu? Eee 2 ligden futbolcu mu alinir demeniz mantiksiz.

Sonucta futbolcular oynamadan 1 ligde ve hic biryerde oynamaz , ama Sivasspor'da oynarlar cünkü o seviye o arkadaslik ortami vesaire vesaire.

Sezer Badur , Onur Tuncer , Konforry Sylla , Ilgar Gurbanov , Cwetkov hatta Devran Ayhan bile Sivasspor'da nasil basarili oldular arkadaslik ortami iyi di , Futbolcular istekliydi , Bülent Uygun hocamiz hedefliydi.

Futbol 'TAKIM oyunudur sunu lütfen unutmayalim.

10 Ribery , 10 Alex , 10 Robben olsa ne olur bu takimda.

Son olarak tabiki yüzde yüz haklisiniz Orta Saha'nin ön libero mevkiisine kaliteli yabanci lazim , ama elestiri yaparken önce düsünün bence.[/QUOTE]

Bu yazidan anliyan varsa bir adim öne ciksin diyesim geliyor artik:).Sen bu yazinda ne demek istiyorsun öz ve kisa bir sekilde anlasilacak bir TÜRKCE ile izah edebilirmisin.

Morten58 26.07.2014 21:58

[QUOTE=B.DUMANLI;915605]Bu yazidan anliyan varsa bir adim öne ciksin diyesim geliyor artik:).Sen bu yazinda ne demek istiyorsun öz ve kisa bir sekilde anlasilacak bir TÜRKCE ile izah edebilirmisin.[/QUOTE]

Sivasspor sevdamdan dolayi kisa yazmadim uzun sekilde anlattim. Ne var yasak mi?

Herkesi burada kücümsemen lazim degil.

Demek istedigim o ki : Sivasspor'umuz'un aldigi tüm oyuncular neredeyse cogu futbolcular takimimiza uyum sorunu yasamiyor, arkadaslik ortami üst seviyede.

Futbolcular 2 ligden veya 3 ligden alindi diye kötü oyuncu olacagi anlamina gelmez.

Kümeye düsmüs takimdan aldigimiz futbolcular Burhan ESER kötü mü futbolcu
?

Cicinho'ya yasli bir cok kisi yasli dedi , kötü mü futbolcu?

Ve son olarak bende Orta Saha'nin Ön Libero mevkiisinde eksiklik oldugunu düsünenlerdenim. Ve o yüzden kaliteli yabanci Ön Libero alinsin diyorum , lakin Sivasspor acayip kötü transfer yapmis gibi yorumlar yapanlarida anlamiyorum.

Son olarak Allah size zihin acikligi versin , ne varmis benim türkcemde, ben size neyaptim ? Iyiki sizin gibi Babam yok ozaman !

B.DUMANLI 26.07.2014 23:13

[QUOTE=Morten58;915610]Sivasspor sevdamdan dolayi kisa yazmadim uzun sekilde anlattim. Ne var yasak mi?

Herkesi burada kücümsemen lazim degil.

Demek istedigim o ki : Sivasspor'umuz'un aldigi tüm oyuncular neredeyse cogu futbolcular takimimiza uyum sorunu yasamiyor, arkadaslik ortami üst seviyede.

Futbolcular 2 ligden veya 3 ligden alindi diye kötü oyuncu olacagi anlamina gelmez.

Kümeye düsmüs takimdan aldigimiz futbolcular Burhan ESER kötü mü futbolcu
?

Cicinho'ya yasli bir cok kisi yasli dedi , kötü mü futbolcu?

Ve son olarak bende Orta Saha'nin Ön Libero mevkiisinde eksiklik oldugunu düsünenlerdenim. Ve o yüzden kaliteli yabanci Ön Libero alinsin diyorum , lakin Sivasspor acayip kötü transfer yapmis gibi yorumlar yapanlarida anlamiyorum.

Son olarak Allah size zihin acikligi versin , ne varmis benim türkcemde, ben size neyaptim ? Iyiki sizin gibi Babam yok ozaman ![/QUOTE]

Sen benim evladim olsaydin cok mutsuz olurdum.Nedenmi?
Birincisi büyüklerinle dalga gececek kadar küstah,ikinciside
daha düne kadar Dogu Bey´in yazilarinda su transfer gerceklesmedi denildiginde aglayan ve panik atak olan sen degilmiydin yoksa yanlismi hatirliyorum ben:).Böylesine zayif karekterli cocuk istemezdim dogrusu.

Morten58 27.07.2014 01:57

[QUOTE=B.DUMANLI;915619]Sen benim evladim olsaydin cok mutsuz olurdum.Nedenmi?
Birincisi büyüklerinle dalga gececek kadar küstah,ikinciside
daha düne kadar Dogu Bey´in yazilarinda su transfer gerceklesmedi denildiginde aglayan ve panik atak olan sen degilmiydin yoksa yanlismi hatirliyorum ben:).Böylesine zayif karekterli cocuk istemezdim dogrusu.[/QUOTE]

Benim kimseyle dalga geçtiğim yok. Doğu Bey Abi transfer Haberi verince sevindik,transferler olmadığında ağlamadım. Ben size karşı kücüklüğümü göstererek konuyu uzatmıyacağım. Size eşinize çocuklarınıza hayırlı bayramlar. Allah işinizi rast getirsin. Ben Kanal Avrupa'da rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu amcamın üşüyorum şiirini okudum 14 yaşındayken. Ve ayrıca şuaba Kadar Beni hep met ettiler. Okulda, camide ve misafirlikte. Hayırlı geceler.

by_romantic 27.07.2014 06:52

Baroni ve holmen boşta inşallah yönetim hollanda kampına götürür

B.DUMANLI 27.07.2014 08:39

[QUOTE=by_romantic;915630]Baroni ve holmen boşta inşallah yönetim hollanda kampına götürür[/QUOTE]

Zaten su anda yanilmiyorsam 6 tane yabancimiz var,bu ikisinide kadroya katsak kimi kesmesi lazim Carlos´un ?.Eski kadroya en fazla iki yada üc yeni transfer ilk onbirde oynarsa yeterli.Takim bozulmamali bence.Cünki oturmus bir kadro var.Bakalim Carlos´un ilk onbiri nasil olacak.Bekleyip görecegiz.Daha kaleci ve stoper transferlerimiz var belki önümüzdeki hafta bu transferlerde Hollanda kampina katilirlar.

by_romantic 27.07.2014 12:36

Abi 10 numara ile ön libero ya ihtiyaç yokmu sence takımda

buraks58 27.07.2014 12:52

kesinlikle bu takımda fark yaratacak bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var. mevcut kadromuza çok iyi bir orta saha oyuncusu eklersek(baroni, holmen gibi) bu takımı ilk üçte görmemiz hayal olmaz. kaleci ve defansa alternatif oluşturacak birer transfer yeterli. gümdemdeki Ertuğrul ve yalçın transferleri olur bir de yanına baroni gibi bir orta saha alırsak şampiyonlar ligi bileti için umutlanmaya başlayabiliriz. Carlos faktörüyle...

Ahwettt 27.07.2014 12:53

[QUOTE=by_romantic;915644]Abi 10 numara ile ön libero ya ihtiyaç yokmu sence takımda[/QUOTE]

Atıftan iyi on numaramı bulacaksınız kardeş. Gol kralı olmış 10 numaramız var daha ne istiyorsunuz.Bize sadece şuan iyi bir kaleci lazım. Bu kombine fiyatına bu maç bileti fiyatına göre yapılan transferler lüks bence.

by_romantic 28.07.2014 00:33

Şuan kanat oyuncusu yok aydın vardı geçen sene bu sene atıf kanat oynamak zorunda serdar işi götürürse atıfta geçen sene ki performans ı gösterir

umitfidan 28.07.2014 00:36

[QUOTE=by_romantic;915698]Şuan kanat oyuncusu yok aydın vardı geçen sene bu sene atıf kanat oynamak zorunda serdar işi götürürse atıfta geçen sene ki performans ı gösterir[/QUOTE]

utaka - musa sinan - serdar özkan
3 tane sol kanat oyuncumuz var nasıl yok acaba ?

GokhanTurna 28.07.2014 02:06

[QUOTE=by_romantic;915698]Şuan kanat oyuncusu yok aydın vardı geçen sene bu sene atıf kanat oynamak zorunda serdar işi götürürse atıfta geçen sene ki performans ı gösterir[/QUOTE]

Aatif kanat oynamak zorunda derken? Aatif zaten kanat oyuncusu mecburiyetten forvet oynadı geçen sezon. Aatif(sağ,sol), Burhan(sağ), Serdar(sol,sağ) ve Musa(sol) takımımızda ki kanat oyuncuları. Bunlara alternatif olarak Utaka'nın(sol) ikinci mevkisi kanat.

Kanat transferleri tamam ihtiyaç da yok. Asıl acil ihtiyacımız kaleci transferi. Sonra defans ve daha sonra orta saha. Adem, Kadir, Mehdi ve Hakan varken orta saha bile alacaklarını düşünmüyorum ama insan bekliyor işte oraya bir oyun kurucu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:16.