SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   HOŞGELDİNİZ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7259)

hkn-58-1905 28.10.2007 22:41

--->: HOŞGELDİNİZ...

hos bulduk dostlarım ölümüne 58

Pesim1stlee 29.10.2007 18:32

Merhaba...

[B]Selamlar herkeze...

Adım Ali

Sivas /ulas lıyım...

azerbaycan/bakude kalıyorum

Herkeze II forumlar...[/B]

Del Piero 29.10.2007 18:35

--->: Merhaba...

gardaşım sanırım bu konu daha önce açılmıştı forumu takip edersen bulursun ;)

sanada iyi forumlar :)

ekingölü 31.10.2007 11:44

Yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyor hoşça vakit geçirmeniz dileği ile selamlar

quveyn 02.11.2007 08:28

Herzaman Takip ediyorum Sizi bir SivasLı Olarak Suşehri-Koyulhisar:)

AdemEmre 04.11.2007 22:45

Selamun Aleykum bende geldim

Adem EMRE Sivas Doğanşar Ekinciler Köyü

KOCAELİ İZMİT İKAMET :) Besyo okuyorum sivas spor u ve sivası seviyorum :)

ugurreis_58 06.11.2007 14:53

merhaba

merhaba arkadaslar ben ugur sivas merkez de oturuyorum ama suan eskısehırde okuyorum tanısmak ısteyenlerı beklerım sampiyon sivasspor

altuntas58 06.11.2007 14:59

-->: HOŞGELDİNİZ...

Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz umarım sitemizde hoşca vakit gecirirsiniz

YassiStyLe 08.11.2007 22:46

Merhaba Arkadaşlar Ben yasin Bu sitede Olduğumdan ve Sivaslı Olduğumdan Dolayı Kendimi Ayrıcalıklı Hissediyorum..

Tanışmak İstiyen Bütün Hemşerilerim Msn Adresimi Ekliyebilir...

Ss--58--Ss 08.11.2007 23:40

SİTEMİZE YENİ ÜYE OLAN ARKADASLAR SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ...

wauw 10.11.2007 08:00

[B]ben kocaeli'den Burak.
inşallah benide aranıza kabul edersiniz

aslında benimkide soru yani bi yigidoya bu soru sorulurmu dimi ;

önceden üyeligim vardı ama pek giremedim o yüzden nicki falan unutmusum yeni üyelik açtım insallah bundan sonra her gün beraberiz..

sevgiler , saygılar[/B]

hursit0658 11.11.2007 11:08

s.a sivasspor aşkımızı inş bundan sonra buradan devam ettiriz.ankaradan hurşit.. şampiyon sivasss 1haftasonra inş ankaraspor maçında destekiçin stadda olaçam

dogukan58 11.11.2007 11:26

vay be ben katıldıgımda 1723 kisi vardı simdi ise türkiyenin nerdeyse en çok katılımcı taraftar sitesi oldu helal olsun yönetime

eyupk 11.11.2007 13:35

SELAMUNALEYKÜM

SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM

yigidomustafa58 11.11.2007 13:38

--->: SELAMUNALEYKÜM

[QUOTE=eyupk;272693]SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM[/QUOTE]

hoşgeldin aramıza kardeş iyi güzel hoş vakit geçirirsin inşallah...

hülya_1907 12.11.2007 08:41

slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez

SivasLady 12.11.2007 08:55

[B][QUOTE=hülya_1907;273204]slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez[/QUOTE]

bu parantez icindeki olmamis :confused:
Sivas`liysan FB macinida kazanmasini istiyeceksin
yoksa sonuna kadar desteklemiyorsun

FB tutarsin artik alistik birsey demiyoruz
ama burda öyle yazmani kiniyorum
[/B]

altuntas58 12.11.2007 08:56

[QUOTE=YassiStyLe;271448]Merhaba Arkadaşlar Ben yasin Bu sitede Olduğumdan ve Sivaslı Olduğumdan Dolayı Kendimi Ayrıcalıklı Hissediyorum..

Tanışmak İstiyen Bütün Hemşerilerim Msn Adresimi Ekliyebilir...[/QUOTE]

[QUOTE=wauw;271942][B]ben kocaeli'den Burak.
inşallah benide aranıza kabul edersiniz

aslında benimkide soru yani bi yigidoya bu soru sorulurmu dimi ;

önceden üyeligim vardı ama pek giremedim o yüzden nicki falan unutmusum yeni üyelik açtım insallah bundan sonra her gün beraberiz..

sevgiler , saygılar[/B][/QUOTE]

[QUOTE=hursit0658;272588]s.a sivasspor aşkımızı inş bundan sonra buradan devam ettiriz.ankaradan hurşit.. şampiyon sivasss 1haftasonra inş ankaraspor maçında destekiçin stadda olaçam[/QUOTE]

[QUOTE=eyupk;272693]SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM[/QUOTE]

[QUOTE=hülya_1907;273204]slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez[/QUOTE]

Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ne iyi ettinizde geldiniz umarım sitemizde hoş vakit gecirirsiniz yeni gelen arkadaşlar bir şey hatırlatmadan gecemeyeceğim bu site tiryakilik yapıyor bir giren bir daha cıkamıyor aynı zamanda SİVASSPOR haricindeki takımları tutan kardeşlerimden bir çokları burda FANATİK SİVASSPORLU olma şerefine nail oldu dileğim odurki sivaslı olupta SİVASPORU tutmayan kalmaz Allahın izniyle.Tekrar hoş geldiniz

CiHaNKeŞ 12.11.2007 18:47

SELAMLAR ARKADASLAR BEN CIHAN..
SİVASLIYIM SİVASDA OTURUYORUM

[B][COLOR="Red"]ŞAMPİYON SİVASSPOR ALAYINA GİDER...[/COLOR][/B]

sivaslı_ömer 14.11.2007 12:29

--->: -->: HOŞGELDİNİZ...

s.a arkadaslar ben ömer sivaslıyım inşallah bu sene sampiyon oluruz (SAMPİYON SİVASSPOR):)

sivaslı_ömer 14.11.2007 12:30

S.A ARKADASLAR [email]bozkurlar_diyari1@msn.com[/email] eklemek isteyen varsa eklerr hemserilerimle tanısmak isterim

puar 14.11.2007 13:10

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz...
[COLOR="LightBlue"][B]HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN [/B][/COLOR]

engin78 14.11.2007 13:20

S.A
yeni değiliz ama yine de kendimizi tanıtalım.
engin gökçe 1978 istanbul doğumluyum.
sivas - zara - tepeköy'lüyüm.
bahçelievler-haznedar da ikamet etmekteyim.
3,5 yıldır tekstil işi ile meşgulum.
elimden geldiğince sivas maçlarına icabet etmekle birlikte,kritik fenerbahçe maçlarınada (1996 ts-fb)(2007 fb-ts)da gitmekteyim.herkese selam olsun.

altuntas58 14.11.2007 13:24

Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz iyi vakitler gecirmenizi dilerim

Teksas.org 15.11.2007 16:06

ismim Harun. Bursa'da yasiyorum ve Bursaspor taraftari Teksasli'yim.. Sivasspor'a basarilar dilerim.

SeraX 16.11.2007 09:08

[B]Bizde yeni sayılırız :) Güzel site emegi gecen herkese teşekürler...[/B]

Buraq58 16.11.2007 12:33

Öncelikle ben burak 1997 dogumluyum herkese merabalar

enesin 16.11.2007 18:18

Ben Enes yasım:24
Sitede bilmeden 12 yazmıstım (o zamn yasım 22'ydi :D)
Sivasspor'un evsahibi oldugu hemen hemen her maca gidiorm !
Sivasspor Fanatigiyim :)

çılgın-sedat 16.11.2007 19:24

-->: --->: HOŞGELDİNİZ...

[QUOTE=SivasLady;273214][B]

[/B][/QUOTE]

sana katılıyorum abla bende kınıyorum
sivassporun yerini hiç kimsee alamaz

RİZESPOR 16.11.2007 23:49

Arkadaslar hos geldınız ben pek yenı sayılmam ama ben bısey demek ıstıyorum ben sıvassporu cok begenıyorum ama baliliyi gormek ıstemıyorum bu takımda cunkı nefret edıyorum herkez gıbı bende bu futbolcudan turk futboluna bı kara leke goruyorum herkezın gorusune saygı duyarım..

Ertugrul 17.11.2007 00:12

[QUOTE=RİZESPOR;275196]Arkadaslar hos geldınız ben pek yenı sayılmam ama ben bısey demek ıstıyorum ben sıvassporu cok begenıyorum ama baliliyi gormek ıstemıyorum bu takımda cunkı nefret edıyorum herkez gıbı bende bu futbolcudan turk futboluna bı kara leke goruyorum herkezın gorusune saygı duyarım..[/QUOTE]

[B]Kusura bakma ama bu yorumuna katılmıyorum.Herkez gibi bende nefret
ediyorum demişsin ancak bu genelleme çokda doğru değil.
Balili Türk futbolu için büyük bir kazançtır.Göze hoş gelen oyun
sitili ile takım içindeki uyumu ile iyi bir futbolcu,bazen fevri
hareketleri de olmuyor değil ancak Balili iyi bir futbolcu ve ben
kendi takımımda olduğu için mutluyum.[/B]

58leyman 17.11.2007 11:09

insanlığın aynası,tabiatın kanunu sevenin sevdası

türk ün kutsal toprağı türklüğün simgesi anadolu yıldızı sivasım sivaslı. kangallı yiğido

cücü baba 18.11.2007 11:59

[B]s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım.
herkese selamlar.[/B]

GuNaY 18.11.2007 12:01

[QUOTE=cücü baba;275630][B]s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım.
herkese selamlar.[/B][/QUOTE]

[B]Hoşgeldin abi,
Zamanla geçmiş yıllardaki Sivasspor anılarını bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz :)[/B]

gardasin.58 18.11.2007 13:46

[QUOTE=SivasLady;273214][B]

[/B][/QUOTE]

Haklisin yegenim gercekten olmamis bir koltukda iki karpuz misali insan ya vardir ya yoktur hulya kizimizda varla yok arasinda bocaliyor.

Imparatorice 21.11.2007 15:09

:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.11.2007 15:45

[QUOTE=Imparatorice;276584]:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..[/QUOTE]

Tekrar Hoşgeldinnnnn :)) ...........

muradım58uni 24.11.2007 10:52

ARANIZA BENDE KATILDIM CÜSSKB KABUL EDERSENİZ

meraba daha önce siteye üye idim şimdi cüsskb grubuna üyeyim herkese tavsiye ederim ben murat şimdi artık bende yiğidoyum diyebilirim çünkü taraftarım

KonaKLı 28.11.2007 21:51

Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)

gardasin.58 28.11.2007 22:01

[QUOTE=KonaKLı;279356]Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)[/QUOTE]

Hos geldin aramiza insallah iyi vakit gecirirsin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:14.