![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
hos bulduk dostlarım ölümüne 58
|
Merhaba...
[B]Selamlar herkeze...
Adım Ali Sivas /ulas lıyım... azerbaycan/bakude kalıyorum Herkeze II forumlar...[/B] |
--->: Merhaba...
gardaşım sanırım bu konu daha önce açılmıştı forumu takip edersen bulursun ;)
sanada iyi forumlar :) ____________ anti-istanbul |
Yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyor hoşça vakit geçirmeniz dileği ile selamlar
|
Herzaman Takip ediyorum Sizi bir SivasLı Olarak Suşehri-Koyulhisar:)
|
Selamun Aleykum bende geldim
Adem EMRE Sivas Doğanşar Ekinciler Köyü KOCAELİ İZMİT İKAMET :) Besyo okuyorum sivas spor u ve sivası seviyorum :) |
merhaba
merhaba arkadaslar ben ugur sivas merkez de oturuyorum ama suan eskısehırde okuyorum tanısmak ısteyenlerı beklerım sampiyon sivasspor
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz umarım sitemizde hoşca vakit gecirirsiniz
|
Merhaba Arkadaşlar Ben yasin Bu sitede Olduğumdan ve Sivaslı Olduğumdan Dolayı Kendimi Ayrıcalıklı Hissediyorum..
Tanışmak İstiyen Bütün Hemşerilerim Msn Adresimi Ekliyebilir... |
SİTEMİZE YENİ ÜYE OLAN ARKADASLAR SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ...
|
[B]ben kocaeli'den Burak.
inşallah benide aranıza kabul edersiniz aslında benimkide soru yani bi yigidoya bu soru sorulurmu dimi ; önceden üyeligim vardı ama pek giremedim o yüzden nicki falan unutmusum yeni üyelik açtım insallah bundan sonra her gün beraberiz.. sevgiler , saygılar[/B] |
s.a sivasspor aşkımızı inş bundan sonra buradan devam ettiriz.ankaradan hurşit.. şampiyon sivasss 1haftasonra inş ankaraspor maçında destekiçin stadda olaçam
|
vay be ben katıldıgımda 1723 kisi vardı simdi ise türkiyenin nerdeyse en çok katılımcı taraftar sitesi oldu helal olsun yönetime
|
SELAMUNALEYKÜM
SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM
|
--->: SELAMUNALEYKÜM
[QUOTE=eyupk;272693]SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM[/QUOTE]
hoşgeldin aramıza kardeş iyi güzel hoş vakit geçirirsin inşallah... |
slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez
|
[B][QUOTE=hülya_1907;273204]slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez[/QUOTE]
bu parantez icindeki olmamis :confused: Sivas`liysan FB macinida kazanmasini istiyeceksin yoksa sonuna kadar desteklemiyorsun FB tutarsin artik alistik birsey demiyoruz ama burda öyle yazmani kiniyorum [/B] |
[QUOTE=YassiStyLe;271448]Merhaba Arkadaşlar Ben yasin Bu sitede Olduğumdan ve Sivaslı Olduğumdan Dolayı Kendimi Ayrıcalıklı Hissediyorum..
Tanışmak İstiyen Bütün Hemşerilerim Msn Adresimi Ekliyebilir...[/QUOTE] [QUOTE=wauw;271942][B]ben kocaeli'den Burak. inşallah benide aranıza kabul edersiniz aslında benimkide soru yani bi yigidoya bu soru sorulurmu dimi ; önceden üyeligim vardı ama pek giremedim o yüzden nicki falan unutmusum yeni üyelik açtım insallah bundan sonra her gün beraberiz.. sevgiler , saygılar[/B][/QUOTE] [QUOTE=hursit0658;272588]s.a sivasspor aşkımızı inş bundan sonra buradan devam ettiriz.ankaradan hurşit.. şampiyon sivasss 1haftasonra inş ankaraspor maçında destekiçin stadda olaçam[/QUOTE] [QUOTE=eyupk;272693]SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM[/QUOTE] [QUOTE=hülya_1907;273204]slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez[/QUOTE] Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ne iyi ettinizde geldiniz umarım sitemizde hoş vakit gecirirsiniz yeni gelen arkadaşlar bir şey hatırlatmadan gecemeyeceğim bu site tiryakilik yapıyor bir giren bir daha cıkamıyor aynı zamanda SİVASSPOR haricindeki takımları tutan kardeşlerimden bir çokları burda FANATİK SİVASSPORLU olma şerefine nail oldu dileğim odurki sivaslı olupta SİVASPORU tutmayan kalmaz Allahın izniyle.Tekrar hoş geldiniz |
SELAMLAR ARKADASLAR BEN CIHAN..
SİVASLIYIM SİVASDA OTURUYORUM [B][COLOR="Red"]ŞAMPİYON SİVASSPOR ALAYINA GİDER...[/COLOR][/B] |
--->: -->: HOŞGELDİNİZ...
s.a arkadaslar ben ömer sivaslıyım inşallah bu sene sampiyon oluruz (SAMPİYON SİVASSPOR):)
|
S.A ARKADASLAR [email]bozkurlar_diyari1@msn.com[/email] eklemek isteyen varsa eklerr hemserilerimle tanısmak isterim
|
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz...
[COLOR="LightBlue"][B]HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN [/B][/COLOR] |
S.A
yeni değiliz ama yine de kendimizi tanıtalım. engin gökçe 1978 istanbul doğumluyum. sivas - zara - tepeköy'lüyüm. bahçelievler-haznedar da ikamet etmekteyim. 3,5 yıldır tekstil işi ile meşgulum. elimden geldiğince sivas maçlarına icabet etmekle birlikte,kritik fenerbahçe maçlarınada (1996 ts-fb)(2007 fb-ts)da gitmekteyim.herkese selam olsun. |
Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz iyi vakitler gecirmenizi dilerim
|
ismim Harun. Bursa'da yasiyorum ve Bursaspor taraftari Teksasli'yim.. Sivasspor'a basarilar dilerim.
|
[B]Bizde yeni sayılırız :) Güzel site emegi gecen herkese teşekürler...[/B]
|
Öncelikle ben burak 1997 dogumluyum herkese merabalar
|
Ben Enes yasım:24
Sitede bilmeden 12 yazmıstım (o zamn yasım 22'ydi :D) Sivasspor'un evsahibi oldugu hemen hemen her maca gidiorm ! Sivasspor Fanatigiyim :) |
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=SivasLady;273214][B]
bu parantez icindeki olmamis :confused: Sivas`liysan FB macinida kazanmasini istiyeceksin yoksa sonuna kadar desteklemiyorsun FB tutarsin artik alistik birsey demiyoruz ama burda öyle yazmani kiniyorum [/B][/QUOTE] sana katılıyorum abla bende kınıyorum sivassporun yerini hiç kimsee alamaz |
Arkadaslar hos geldınız ben pek yenı sayılmam ama ben bısey demek ıstıyorum ben sıvassporu cok begenıyorum ama baliliyi gormek ıstemıyorum bu takımda cunkı nefret edıyorum herkez gıbı bende bu futbolcudan turk futboluna bı kara leke goruyorum herkezın gorusune saygı duyarım..
|
[QUOTE=RİZESPOR;275196]Arkadaslar hos geldınız ben pek yenı sayılmam ama ben bısey demek ıstıyorum ben sıvassporu cok begenıyorum ama baliliyi gormek ıstemıyorum bu takımda cunkı nefret edıyorum herkez gıbı bende bu futbolcudan turk futboluna bı kara leke goruyorum herkezın gorusune saygı duyarım..[/QUOTE]
[B]Kusura bakma ama bu yorumuna katılmıyorum.Herkez gibi bende nefret ediyorum demişsin ancak bu genelleme çokda doğru değil. Balili Türk futbolu için büyük bir kazançtır.Göze hoş gelen oyun sitili ile takım içindeki uyumu ile iyi bir futbolcu,bazen fevri hareketleri de olmuyor değil ancak Balili iyi bir futbolcu ve ben kendi takımımda olduğu için mutluyum.[/B] |
insanlığın aynası,tabiatın kanunu sevenin sevdası
türk ün kutsal toprağı türklüğün simgesi anadolu yıldızı sivasım sivaslı. kangallı yiğido
|
[B]s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım. herkese selamlar.[/B] |
[QUOTE=cücü baba;275630][B]s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım. herkese selamlar.[/B][/QUOTE] [B]Hoşgeldin abi, Zamanla geçmiş yıllardaki Sivasspor anılarını bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz :)[/B] |
[QUOTE=SivasLady;273214][B]
bu parantez icindeki olmamis :confused: Sivas`liysan FB macinida kazanmasini istiyeceksin yoksa sonuna kadar desteklemiyorsun FB tutarsin artik alistik birsey demiyoruz ama burda öyle yazmani kiniyorum [/B][/QUOTE] Haklisin yegenim gercekten olmamis bir koltukda iki karpuz misali insan ya vardir ya yoktur hulya kizimizda varla yok arasinda bocaliyor. |
:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..
|
[QUOTE=Imparatorice;276584]:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..[/QUOTE]
Tekrar Hoşgeldinnnnn :)) ........... |
ARANIZA BENDE KATILDIM CÜSSKB KABUL EDERSENİZ
meraba daha önce siteye üye idim şimdi cüsskb grubuna üyeyim herkese tavsiye ederim ben murat şimdi artık bende yiğidoyum diyebilirim çünkü taraftarım
|
Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)
|
[QUOTE=KonaKLı;279356]Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)[/QUOTE]
Hos geldin aramiza insallah iyi vakit gecirirsin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:14. |