SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vee Mehmet Yıldız Gitti !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)

sivaslimete 30.12.2008 12:11

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

IYIDE DAHA KESIN BIRSEY OLMADAN BU HABERIN SITEDE OLMASI BENI BIRAZ RAHATSIZ EDIYOR::confused:

bayhan 30.12.2008 12:16

arkadaslar icinis rahat olsun bu transfer gerceklesmiyecek hani kac kere görüstüler halen imza yok ;)

gül5858 30.12.2008 12:46

Mehmet Yıldız 2 gün önce yapmış olduğu açıklamalarda. her şeyin sivas yönetimine bağlı oldugunu ve sivasta kala bileceğine yönelik konuşmuştu Demekki Mehmet yıldızı yönetim sırf yerine 3 futbolcu almak içinmi feda
etti
Bu tartışılır ama bence öyle
Peki yıllardır şampiyon olma hayalimizi nasıl etkiler erken değilmiydi şimdi bu GİDİŞ

KİMSENİN KAFASI KARIŞMASIN DİYEN BÜLENT UYGUN VE

YÖNETİM KARIŞTIRDIĞI BEYİNLERİ VE SİVAS SPORUN ŞAMPİYONLUK
HAYALİNİ RAFAMI KALDIRDI

İnşallah öyle olmaz Mehme yıldız gülü güle git
Ve çizrede şehit düşen askerlere VATAN SOĞ OLSUN DİYORUM ben şırnak uluderede EĞİTİMCİYİM BÜTÜN MİLLİYETCİ YİĞİDOLARA SELAM

murteza geçerli 30.12.2008 13:04

Gs 3,5 milyon filan ödediği yok bu transfer olmıyacak ilk maçtada intikam alınacak.

Ayrıca diğer isimleride basına yazdırıp bizi karıştırıp saha dışında kazanmaya çalışıyorlar bülent hocam,başkanım allah rızası için izin vermeyin bu adamlara.

MURAT SARI 30.12.2008 13:07

BENDE ADIM GİBİ EMİNİM BU TARANSFER OLMAYACAK.......

SAYGILARIMLA MURAT SARI

SenSetik 30.12.2008 13:18

[QUOTE=lincoln10;454827]Adnan Polat'ta görüşme yapıldığını doğruladı. Fotomaç'ta manşete yazdı. %90 Galatasaray'da artık. Neyse bize hayırlı olsun. Buradan size bir öneri. Mehmet Yıldız'ın gitmesi dünyanın sonu değil. Bakın Kayseri Gökhan Ünal'ı sattı daha iyi bir futbolcu olan Purovic'i aldı. Ayrıca Aydın çok iyi bir futbolcu. 6 ayda çok işinize yarar. Yaser zaten bonservisiyle geliyor size. Yaser geleceğin Mehmet Yıldız'ı. Şimdiden çok iyi oynuyor. Özgürcan'da iyi bir futbolcu. Bide 3.500.000 euro'ya iyi bir transfer yaparsınız. Örneğin ; Tjikuzu'yu yada Yusuf'u alabilirsiniz.[/QUOTE]

üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir yorum ve tespit bence.....

teşekkür ediyorum arkadaşa...

SenSetik 30.12.2008 13:21

İŞTE SON GELİŞME :

MEHMET YILDIZ KALDI MI, GİTTİ Mİ?
Haberi yazdırın 30 Aralık 2008 14:13

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız`ın takımlarında kaldığını söyledi.

Ünsal, kaptanları Mehmet Yıldız`ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti.

İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti.

Ünsal, "Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı" diye konuştu.

Empyr 30.12.2008 13:21

[B][FONT="Tahoma"]Daha önce dedigim gibi mehmet bizde kaldı

’’Mehmet Yıldız Sivasspor’da kaldı’’

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız’ın takımlarında kaldığını söyledi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaptanları Mehmet Yıldız’ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti.

İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti.

Ünsal, ’’Mehmet Yıldız Sivasspor’da kaldı’’ diye konuştu.[/FONT][/B]

murteza geçerli 30.12.2008 13:22

en büyük transfer budur işte......

allah utandırmasın

serhatcan 30.12.2008 13:22

ARTKADAŞLARR. HANRY de arsenalın santraforuydu ve hemen hemen herşeyiydi. arsenalda ne değişti. işte büyük takım olmanın kriteri budur. .1 futbolcuya endexsliyse bu takım sunii başarılardır bunlar. işte önemli olan mehmet gittikten sonra sivasspor sunii başarılarmı gösterdi yoksa yapılanma konusundaki attığı adımlar doğrumu. bunu göreceğiz. büyüklüğe alıştımı yoksa halaa küçükmü onu göreceğiz. Bülent uygun iyi bi teknik direktörmü yoksa bülent uygunu başarılı kılan mehmet yıldızmıydı. bunu göreceğiz. bundan dolayı mehmet sivassporda nisyonunu tamamlamıştır. ve para kazandırması gerekmektedir. yönetimin satma konusunda verdiğçi kararı sonuna kadar destekliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:14.