SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Süperlig de Transferler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34280)

Çılgın Türk 10.01.2013 18:13

Cevap: Süperlig de Transferler

[B]"İki yabancı forvetle anlaştık"[/B]

Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, İngiltere ve Portekiz'de oynayan iki forvetle anlaştıklarını bildirdi.

''Biri İngiltere'den diğeri ise Portekiz'den iki yabancı forvet oyuncusuyla anlaştık. İngiltere'den anlaştığımız oyuncu bir aksilik olmazsa yarın kampta olacak. Onun dışında orta sahada oynayan genç bir yabancı bir futbolcu var, onu deneyeceğiz. Bu arada 2 tane Türk gencimiz var yine İngiltere'den bize dahil olmasını beklediğimiz. Onların da biraz yetiştirme bonservis bedeli yüksek ama pazarlık aşamasındayız. Olursa çok seviniriz.''

[B]Bilica'nın takım kampına katılmaması [/B]

Antalya'daki ikinci yarı hazırlıklarına Bilica'nın henüz katılmadığı bildiren Öztürk, futbolcunun ülkesinde geçmişten kalan birtakım hukuki problemleri olduğunu ve bunları çözmeye çalıştığını söyledi.

Bilica'nın yarın kampta olmasını beklediklerini aktaran Öztürk, ''Aksi takdirde, gelmeyen oyuncularla ilgili en yüksek ceza neyse onu keseceğiz'' ifadelerini kullandı.

Takımın ikinci yarıya çok iyi hazırlandığının da altını çizen Öztürk, yaptıkları transferlerin performanslarından memnun olduklarını, özellikle alternatifi bol bir takım kurarak, ligin ilk yarısında kulübede yaşadıkları eksikliği yaşmak istemediklerini belirtti.

şamatacılar 12.01.2013 15:18

Karşıyaka ligimizde gol krallığı yaşamış olan Makukula ile yollarını ayırdı.

yarın bizim transfer dedikoduları arasına girerse şaşırmam.

tavatir 12.01.2013 16:14

Aman diyorum inşallah Makukula listeye falan girmez. Eneramo'yu çok aratır bence. Çok ağır ve eski durumunda değil Makukula. Ben Kayseri'de gol kralı olduğu zaman bile çok beğenmiyordum.

tavatir 12.01.2013 16:20

93 doğumlu tüm milli kademelerde forma giymiş sağ bek Erhan Kartal Kasımpaşa'da. Denizlispor'dan transfer etmişler. Geleceğin yıldızı olur düşüncesi varmış.

Sağ bek sorunu olduğunu düşündüğümüz bir dönemde sağ bek transferi haberini de paylaşıyım dedim.

58_SEMİH_58 12.01.2013 16:39

[QUOTE=tavarih;826840]93 doğumlu tüm milli kademelerde forma giymiş sağ bek Erhan Kartal Kasımpaşa'da. Denizlispor'dan transfer etmişler. Geleceğin yıldızı olur düşüncesi varmış.

Sağ bek sorunu olduğunu düşündüğümüz bir dönemde sağ bek transferi haberini de paylaşıyım dedim.[/QUOTE]

18 yaşında sezon başından beri TFF'nin maç kuralları gereği bir oyuncumuz zaten klübede bekliyor Kaan Kılcı adında hemde sağ bek.

şamatacılar 12.01.2013 16:41

PTT 1. Lig'de ilk yarının lider Manisaspor, Turgutluspor'un genç stoperi Ümit Yasin Arslan'ı renklerine bağlarken, bir süredir denenen Nijeryalı Ohawuchi ile yolları ayırdı. (DHA)

nuri_58 12.01.2013 17:00

[url]http://video.fanatik.com.tr/diger/sivas-gercekleri/37108[/url]

fanatik web tv yorumcuları değerlendirmesi....

Çılgın Türk 15.01.2013 15:10

Interneti aciyorum her taraf Sneijder haberleri ile dolu
Gazeteyi aciyorum her taraf Sneijder haberleri ile dolu
Spor programlarini aciyorum orada da ayni.
Yav su adam gelsede onlarda rahat etse bizde.
Sanki Messi geliyor... 2 haftadir kafami ütülediler.

şamatacılar 15.01.2013 16:40

Akhisarbediye spor Çek cumhuriyeti liginden mlada boleslav da forma giyen kerem bulut ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamış .

Bu takımlar parayı nerden buluyorlar : para sadece sivas ta yok sanırım

MEVLUTHOCAOGLU 15.01.2013 16:43

borçun altına girmek istemiyorlar sanırım bizim yönetim :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12.