![]() |
--->: FENER:2 SİVASSPOR:2
kadıköy inliyor SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
HELAL OLSUN SIZLERE FUTBOL NASIL OYNANIR CÜMLE ALEME GOSTERDIK. FENER OYNAMADAN 1 PUAN ALDI. DUA ETSİN FARK YEMEKTEN KURTULDU.
|
-->: FENER:2 SİVASSPOR:2
maçı televizyondan izledim.bugün gerçekden süper oynadık.
ben dedim cem can atacak diye cem can attı. |
-->: FENER:2 SİVASSPOR:2
Maçın son dakikasına kadar oyundan kopmayan çok iyi mücadele eden bir Sivasspor izledik. Bu zorlu maçtan puan almak bayağı bir moral oldu.
Maçın Yıldızı Petkoviç'ti.:D |
Bu Aksam Farki Kacirdik en büyük Sivasspor !!!!!!!! :)
|
MAÇI SEYRETTİM TVDEN İNANILMAZ DENECEK 100&1000000000000000000000000000000000000000000000 GOL KAÇIRMIŞIZZZ ŞEKİP MOSTUROGLU SERDAR TOPRAKTEPE SENIN ZORUNAMI GİTTİ YEMİYO DİMİİİİİİİİİ
|
s.a komşu şehir.kayserispor taraftarı olarak tebrik ediyorum sizi,elinizden kaçırdınız feneri.
|
keske3 puani alsaydik daha iyi olacakti balili show yapti inanirmisiniz fenerin haline fenerliler aglayacakti mendil uzattim komedi filmi gibiydi.
|
sekipmisn nesin agzimi actirma benim gözlugunu kirarim sikebahce bileginizle yeninde alin o puani
|
Yigidolari canigonulden kutluyorum,super top oynadilar.Ozellikle [B]MEHMET [/B][B]YILDIZ[/B]´i,cok iyi mucadele etti,canini disine takip oynadi,bu guzel oynunu birde golle susleseydi macin yildizi olurdu.
Bu futbolu antalya ve konyaya karsi oynadiysak nasil yenildik anlamiyorum. Cok iyi bir firsati kacirdik,son kacan goller olsaydi,fb´yi gomecektik kadikoye,olsun 1 puan 1 puandir,oyunumuz herkesi hayran birakti. Inasllah gelecek hafta evimizde bursaspora karsi ayni futbolu sergiler fark atariz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12. |