![]() |
--->: ISTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ DUYURUSU
[tamam hayırlı ugurlu olsun cok guzel ama lutfen bıde avrupa yakasında oturan ıstanbullu sıvasspor taraftarlarınıda dusunun ve sıvasspor forması alabılecegımız bır adres verın lutfennnnnnnnnnnnnnnn
|
[QUOTE=samurayserkan58;268196][tamam hayırlı ugurlu olsun cok guzel ama lutfen bıde avrupa yakasında oturan ıstanbullu sıvasspor taraftarlarınıda dusunun ve sıvasspor forması alabılecegımız bır adres verın lutfennnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13486[/url] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13486[/url] Bu adresden arama yaparsanız,gerekli bilgi,telefon ve adrese ulaşabilirsiniz. 20 gün zarfında ise derneğimiz bünyesinde,gerekli yasal prosüdürler yerine getirilerek,üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. |
-->: ISTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ DUYURUSU
sayın dernek yönetimi istanbuldaki galatasaray sivasspor biletlerini nereden bulabiliriz bir bilginiz varsa telefonla yada email yoluyla bi bilgi verirseniz sevinirim mustafa ERCAN tel:0533 491 69 62 e mail :mustafaercan_58@hotmail.com
|
-->: ISTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ DUYURUSU
hayırlı ugurlu olsun allah yolumuzu şaşırtmasın
|
--->: -->: ISTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ DUY
[QUOTE=mehter;282716]sayın dernek yönetimi istanbuldaki galatasaray sivasspor biletlerini nereden bulabiliriz bir bilginiz varsa telefonla yada email yoluyla bi bilgi verirseniz sevinirim mustafa ERCAN tel:0533 491 69 62 e mail :mustafaercan_58@hotmail.com[/QUOTE]
Maç günü ALİSAMİYEN STADYUMU cadde üzerindeki bilet gişesinden veya 12.12.2007 tarihinden itibaren BİLETİX bayilerinden bilet temini yapılabilir. Ekstra bir durum söz konusu olduğunda,sizin telefon numarınızı kayıt ettik,bu nodan sizi haberdar ederiz. |
Hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın.
|
yeni seçilen başkan sayın alper beye başarılar diler çalışma ve hayatında mutlulukların onunla olmasını yürekten ve önce allahtan dilerim
|
HAYIRLI OLSUN ....
ALLAH KABUL ETSİN.... AMİNNN:) |
Merhaba Gardaslar ben orhan Özdemir Sarkisla liyim Istanbula Gelirsem Sivas Macina (Almanyadan) istanbula sizleri nasil Bulurum.bana yardimci olurmusunuz.Hotel vs.
|
[QUOTE=özdemir;315226]Merhaba Gardaslar ben orhan Özdemir Sarkisla liyim Istanbula Gelirsem Sivas Macina (Almanyadan) istanbula sizleri nasil Bulurum.bana yardimci olurmusunuz.Hotel vs.[/QUOTE]
Geldiğinizde, 0.212.293 34 62 nolu telefondan bize ulaşın,otel,konaklama her türlü yardımı yardımı yaparız. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50. |