![]() |
Tv 58 Ne işe yarar?
Arkadaslar burdan[B] Tv58 [/B]yonetimine bir sitemde bulunmak istiyorum..Neden [B]Sivassporun[/B] hazırlık maclarını canlı olarak yayinlamiyorlar?Yada mactan sonra banttan yayinlamiyorlar?Biz [B]Sivaslı[/B] olrak [B]7/24 tanitim reklamları[/B] ve kremlerden bıktık artik diye düşünüyorum...Koca Sivas'ın yayin yapacak ozellikte yeri ve program yapacak kalitede sunuculari yokmu?Bunu cıksın biri aciklasin artik...Sonra cıkıp reyting yok diyorlar...Ya tanitim reklamı verirsen sen sabah aksam ne reytingden bahsediyorsun...Neyse sorumlu kişilerden cevap bekliyoruz...
|
Cevap: Tv 58 Ne işe yarar?
Ya bırak arkadasım daha kendilerine bir yararları yok ki bize fayda saglıyacaklar..
|
Bütün yerel kanallar köylerin festivalleriyle uğraşıyorlar. Her gün bir festival. 15-30 kişi sandalyede oturuyor. Birisi de ayakta türkü söylüyor. Adına da güzel bir isim buluyorlar. Festival oluyor. Yerel kanallarımız da bunları takip ediyor bu aralar sıklıkla.
Sivas kanallarını seyreden arkadaşlar da devamlı soruyor sizin oralarda hep bu işler mi oluyor ? Her gün köyleri gösteriyorlar diye soruyorlar bize de :) |
kardeşim daha 2 3 gün önce beşiktaşın propagandasını yapıyordun burda önce sivassporu tutmayı öğren sonra eleştirini yaparsın
|
haklısınız arkadaşlar kontv kanal 35 e baksınlar biz gurbette haberdar olamıyoruz.sivas58 yöneticilerine mustafa beye duyrulur.bizi sivassporsuz bırakmayın lütfenn.
|
bende seninle ayni fikirdeyim bu yerel kanallar bir ise yaramiyo vallaha :rolleyes:
|
[QUOTE=58hayati;732945]haklısınız arkadaşlar kontv kanal 35 e baksınlar biz gurbette haberdar olamıyoruz.sivas58 yöneticilerine mustafa beye duyrulur.bizi sivassporsuz bırakmayın lütfenn.[/QUOTE]
[B][COLOR="red"] krem reklamları saçma sapan festival programları yapmak varken sivassporla ilgili doğru dürüst birşeyler yapmak olur mu hiç? diğer programlardan para kazanıyorlar. sivassporla ilgili birşeyler yapmaya kalkışsalar para kaybedecekler. ne gerek var boşver.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=berduh;732991][B][COLOR="red"] krem reklamları saçma sapan festival programları yapmak varken sivassporla ilgili doğru dürüst birşeyler yapmak olur mu hiç? diğer programlardan para kazanıyorlar. sivassporla ilgili birşeyler yapmaya kalkışsalar para kaybedecekler. ne gerek var boşver.[/COLOR][/B][/QUOTE]
ne bekleyeceğizki başka biri gitmiş sportif direktör olmuş zaraya insanları bilgilendirici açıklamalar bekliyoruz haklı olarak delillerle ispatlarla masumluğumuza sözün özü sivasa sivasspor tv şart !!!! |
Cevap: SİVAS KANALI TV58 UYDUDA
sivasspor tv istiyoruz reklamsız kaygısız sadece sivasspor için
|
Cevap: SİVAS KANALI TV58 UYDUDA
[B]Burdan Tv58 Yonetimi bütün icten dileklerimle aniyorum....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:16. |