SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11843)

wealth 06.01.2008 23:06

--->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılm

kalmasin turk oyuncu bulunmaz sonra gelecegi biter..

ibrahim58-nl 07.01.2008 00:29

Bu sistemin turk oyuncularini bitirecegini dusunenlere sunu sormak isterim aslinda:

Yabanci sinirlamasi kaldirilmis ulkelerde NASIL starlar YETISIYOR ACABA?

sivasli_sezgin 13.01.2008 00:00

bence arkadaslar en iyisi kaldirmasinlar cunku busuru iyi oynayan oyuncularimiz var turkiyede ve de yabanci sinirlanmasi kalkarsa artik turk oyuncular napsin ozaman en iyisi boylece kalsin daha iyi bence

MERİÇ 13.01.2008 00:08

Kesinlikle kaldırılmalı diyorum ben!Bu Türk kuluplerini maddi anlamda rahatlatıcaktır da Avrupaya süper ligden çok futbolcu gonderebiliriz!Ortada bi Hollanda gerçeği var!!!Milli takım ı kötü etkiler diyen arkadaşlara da Almanya örneğini görmeliler Alman milli takımı her turnuvada en kotu çeyrek final oynuyor!!!

basel58 13.01.2008 00:19

bence kaldirilmasin arkadaslar kaldirilirsa milli takim diye bisey olmaz ligede baktigimizda hep yabanci gorürüz türk futboluna (milli takima)en kotü darbe olur benim düsuncem...

turgutkizgir 13.01.2008 02:24

[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılırsa Milli takımımızın tüm futbolcuları da yabancı olur.En basit örneğini yaşıyoruz.Türk milli takımına Aurello gibi bir topçu yetiştiremiyorsa ülkemiz.Yabancı sınırlaması kaldırıldığında bir sürü lejyonerimiz olur.O zaman ne Anadoludan futbolcu çıkar ne de Asya dan her şeyde olduğu gibi futbolda da yabancı bağımlılığımız başlar.Eğer böyle bir sınırlama olmasa En başta FB tüm oyuncularını yabancılardan kurar(Gerçi şimdi de yerli oyuncusu pek yok)ama o zaman tamamı yabacı olur.Bizde ne Aurello lar ne Alexler var ama nedendir bilinmez yabancı hastalığımız sayesinde onları keşfedemiyoruz.Örnek Mehmet YILDIZ,Mohammed Ali KURTULUŞ pecze zamanında 1.lige gönderildi.Bülent hoca geri aldı ve Tüm Avrupaya futbolcu görün dedi.Demekki Yabancı hoca da getirmeyeceksin ya da getiriyorsan şartlı getireceksin.Adamlar geliyor milyon dolarları alıp,alıp gidiyorlar.Yıllarca ülkemizde kalıyorlar bir kelime Türkçe öğrenmiyorlar ve biz bu adamlara paralarımızı akıtıyoruz.....Yazılacak çoook şey var ama ne gerek diyorum.Bir çoğumuz bunları biliyoruz zatennn............[/COLOR][/FONT][/I][/B]

altuntas58 13.01.2008 09:19

-->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılma

Benim düşüncem yabancı oyuncu sayısını sınırlandırmalı bizim genclerimize şans verilmeli elin yabancılarıyla uğraşana kadar kendi potansiyelimizi harekete gecirelim afrika takımlarına sanki yabancı futbolcularmı gittide onları eğittide bu kadar futbolcuları dışarda oynuyor brezilyaya yabancı futbolcumu gittide eğitti hiç sanmıyorum dünyanın en önemli futbolcuları bu ülkede yetişti peleler,zikolar Ronaldolar,alekesler daha adlarını sayamadığım bir çok futbolcu yetişti dünyanın her yerine futbolcu gönderen bir ülke konumuna geldi onu bunu bilmem kendi öz kaynaklarımızdan yararlanıp türk futbolunu daha ileriye götürmenin planların yapmalıyız

Buraq58 13.01.2008 12:32

[B]Bence Kaldırılmasın Çünkü;
Eger Yabancı Oyuncular Türk Oyunculardan Fazla Olursa O,Takımda...Bir Düzensizlik Olur...
Takım Bölüne Bilir...En İyisi Kaldırılmasın...[/B]

antitoksidan 14.01.2008 14:21

[b] Bence kaldırılmalı SİVASSPOR daha çok yabancı oyuncu alacak[/b]:D:D:):)

alem_halil 22.01.2008 13:36

yabancı oyuncu sıralaması kalkarsa tükler nerde oynayacak..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21.