![]() |
--->: OLAY MAÇ YENİDEN!
Haydi Sivasspor Allah Aşkına Trabzonun ...... dönsün şaşkına.
|
[COLOR="RoyalBlue"][B]18 yaşındaki kardeşim,burada ortamı germe git kendi sitende ne yazıyorsan yaz.yenerseniz eğer???o zaman gel hakkımız olan 3 puanı aldık de.[/B][/COLOR][QUOTE=cagdastopal;241995]ben bir trabzonspor taraftarı olarak tff yi kutluyor ama adil kara wermediler 1-0 tescil etmeleri lazımdı ama olsun neyse biz sivası kesin yenecegimiz için sorun yok tff trabzonsporu karsına almaya korktu sivastan korkmuyorlar ahahahaa[/QUOTE]
|
-->: --->: -->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK
[QUOTE=futbolmania;241985]Arkadaşım olayı yanlış yorumlama, Trabzonspor önde olan taraftı ve bitime sadece otuz saniye vardı. Hakem de maçı çok rahat bitirebilirdi, önlemler tamamen alınmıştı. Öyle senin dediğin gibi olmuyor bu işler, yok yenikken sahaya girerim de maçı tekrarlatırım filan, saçmalamışsın.O zaman hem hükmen yenilirsin, hem de sahan kapanır al başına belayı. Tekrarlıyorum ,Trabzonspor öndeydi. Taraftarın sahaya girmesi tabiiki doğru değil, bunun cezası da en ağır şekilde verildi zaten. Yorum yaparken beynini kullan bana kalırsa, olaylara tersten bakma.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Verdana"]Macin son 30 saniyesi önemli degil olay mac bitmemis bitmemis macin ne olacagini kimse kestiremez Sivasspor Kayseri erciyes maci dakika 90. di ve 1-0 yenilirken son saniyelerde 2 goll atip maci kazandik Gecen hafta Istanbul BB yine bize karsi son saniyelerde kaybetti mac bitmeden puan kazanilmaz arkadas her oyunun bir kurali var . Bu ulusoyun oynadigi kural cok yanlis bunun önlemini bundan sonra stadlarda kimse alamiyacak..... [/FONT][/I][/B] |
UTANMAZ ADAMLAR SİZDEN DAHA NE BEKLANİR Kİ ? YAZIKLAR OLSUN SİZE. MAÇI BİZE VERMENİZ GEREKİR KURALLAR BUNU SÖYLÜYOR.UTANMAZ ADAMLAR SİVAS'IN HAKKINI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ.BU MAÇI OYNAMAYALIM HAKKIMIZ OLAN MAÇI TEKRAR NEDEN OYNAYALIM.
|
reman hoca konuşşun dün diyodu eğer ulusoy 3 0 dan farklı bir karar gelirse hep beraber eleştiririz demişti bakalım basın ne yapacak ulusoy istifa bu nasıl karar ayıp ya o çocukların terine yazık
|
Yaw arkadaşlar federasyon çok adil bir karar vermiş ben 3--0 bizi yenik sayarlar bide sahamızı kapatırlar diyordum ine ucuz yırtmışız!!!!!Başka ne diyim bilemiyorumki ULUSOY İSTİFA yalakalar İSTİFA kesin bu kararı güneş battıktan sonra almışlardır...
|
[B]Sevgili site yöneticileri bence bu konuyu burda kilitleseniz iyi olacak çünki burası bayağı gerilmeye başladı...[/B]
|
[B]ne olursa olsun hangı sartla oynarsak oynayalım bu macı aslanlar gibi oynayıp trabzonsporu tüm türkiyeye rezil edicez buna sonuna kadar ınanıyorum ! ! !
HAYDİ ASLANLAR ! ! ! ![/B] |
[email]tff@tff.org[/email] adresine e-mail ile protestonuzu iletin arkadaşlar. Ben biraz önce gonderdim...
|
kardesim sitemizi kirletiyolar yonetici atin sunlariiiiii
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32. |