![]() |
KAHROLSUN PKK
arkadaslar manisa macında tepkimizi gösterelim.şehitlerimizin kanını yerde bırakmıcaz..
|
--->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
[B][I][COLOR="Red"]şehitler ölmez vatan bölünmez ----KAHROLSUN PKK----[/COLOR][/I][/B]
|
-->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
Şırnak ta ŞEHİT edilen kardeşlerimize ALLAH TAN rahmet,ailesine sabır diliyorum.Peygamber efendimiz [SAV]döneminde 70 tane ashabı şehit eden münafıklara efendimiz her namazında lanet etmiştir.Bizde onun ümmeti olarak askerlerimize kurşun sıkan,şehit eden ALLAH TAN korkmazlara lanet ediyoruz.LANET OLSUN.
|
o canlara el uzatan silah dogrultan eller kırılsın.Allah Bu mübarek günlerin hatrına bize güç versin.
|
sivasspor.com'un değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum hassasiyetimize ilgisiz kalmadı şehitlerimize duyarlılıklarını minnetarlıklarını gösterdiler özellikle bursaspor taraftarının önerisi çok güzel manisaspor maçında herkes kırmızı beyaza bürünsün herkeste şanlı bayrağımız olsun sloganlarımızı da şehitlerimize yönelik yapalım bu hainler bu vatanın sahipsiz olmadığını görsünler bitirilmek istenen maneviyatın hiç eksilmediğini dim dik duruşumuzu sergileyerek gösterelim sivasspor yöneticilerinden de bayrakları temin etmede yardımcı olmasını diliyorum evlerinde bayrak olanlar bayraklarını köşelerden çıkarıp layık olduğu gibi dalgalandırmalıdırlar yorum yazan arkadaşların hepsinden allah razı olsun bu durumlarda böyle kenetlenirsek hiçbir güç bizi yıkamaz
|
BAŞIMIZ SAĞOLSUN... AİLELERİNEDE SABIR VERSİN Allah
|
ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN...........................
|
anasayfaya konulan resimin anlamı çok büyük emeği geçenlerden allah razı olsun....
vatanımızı satma düşüncesindeki yahudi uşakları bu ülkeyi yönetiyor görünsünler .... bu halkta bunlara '''inadına''' oy versin sonucunada katlansınlar verdikleri oylar yahudi camiasına hizmette ve türkiyemizi bölmeye çalışanların karanlık işlerinde kullanılıyor... rabbim başımızıdaki bu beladan kurtarsın bizi.... ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE*** ***ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ*** |
Vur yiğidim, kopeklere sakın ola acıma
Onlar nasıl kıydı öğretmene bacıma Zaman yaklaşıyor, vakti yakın öcüme Köpekleşen beyinlere kanlı kurşun sıkılsın Zalim Gabar, Kahpe Cudi yıkılırsa yıkılsın... |
Sevgili yiğidolar 13 Şehid daha verdik vatan için.Hepimizin yüreği yanıyor. akşam yemekten cıktıktan sonra bu haberi dyudum istanbul sivasspor taraftar derneğinin iftar yemeğinin sevinci yarım kaldı içimizde.Bunun sınırötesi operasyonu falan kalmadı arkadaş.Zaten bölgeye çekilmek için türlü oyunlar oynanıyor.Baş aktör Abd,israil.Pkk ise taşeron,piyon. Ayrıca İrana yapılacak saldırı için Türkiyeyi yanına alamayan Abd ve İsrail eliyle istikrarımızı bozmaya yönelik eylemler düzenleniyor.İzmir,avcılar,şırnaktaki hain pusu.Önceki gibi peşmergelerin ve pkk nın elinde basit silahlar yok.Modern silahlarla 7-8 aylık eğitimli askerlerimizi bölgeye çekerek dünyada yenilmez bilinen ordumuzun gücünü kırmaya yönelik tezgahlar planlanıyor.
Durum sınır ötesinden çok topyekün savaşa doğru yol alıyor.Bizler ise vur patlasın çal oynasın tüketim çılgınlığındayız.Topyekün tek yürek olma zamanıdır.ALLAH Şehitlerimize Rahmet eylesin.Kahraman ordumuzun ve asil milletimizin başı sağolsun.Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Nereden geldiğini bilmeyen,nereye gideceğini bilemez. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32. |