SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14294)

Agcalli 25.11.2007 16:56

--->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0

[QUOTE=turka58;278014]arkadaslar macta olanlar yada bilenler söyliyebilirmi

stad fullmuydu?
atmosfer nasildi?
Sivas herzamanki gibi güzel oynadimi ?

simdiden tesekkürler[/QUOTE]

Ben maçı Lig Tvden izledim ve stat baya dolu güzüküyordu. Seyircide çok süperdi. Sivastan maça giden yiğidolara çok teşekkürler.

yigido_furkan 25.11.2007 16:56

-->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0

helal olsun vallaha takima ama bnce taraftar olarak hic hak etmiyoruz 80 dk staddan cit cikmadi gol atiyoruz 7 8 dk kalmis millet oturun goremioz diyor.ins taraftar olarak duzelir ve takimimizi 90 dk destekleriz

Yigdo Adem 25.11.2007 16:59

Helal olsun Yigdolar. Cok önemli bir Galibiyet aldik. Sayenizde ömrümüze ömür katiyoruz. Burdan bir Sittem Seyirceye, cok az destek olunuyor. Mac bittikten sonra tezahüratla duyuluyor. Mac esasinda tik yok. Lütfen tam bir Taraftar gibi destekliyelim.

sivassporummm58 25.11.2007 17:03

Tbrkler sivasporuma kayserili arkadaşlarıma da gösterdikleri centilmenlikten dolayı tebrik ediyoruz sonunda kazanan sivasssporumuz olduğumuz gibi daha önemlisi dostluk oldu ancak sizin de iyi bir takımınız var desteklemeye devam edin bu sene sivas ve kayseri lige damgasını vuracak bundan eminim...

crayz58body 25.11.2007 17:04

Eksik takımla Kayseri gibi gerçekten oturmuş, ligin güçlü ekiplerinden, Feneri yenmiş bir Kayseriyi yeniyorsa. Hala tesadüf, Düşüşe geçer, Şampiyon yapmazlar diyenler, düşünenler, bekleti içinde olanlar varsa yuh olsun onlara...Şampiyon adaylarına bakıyorum bakıyorum yalnızca SİVAS SPORU görüyorum...Allahım nazarlardan saklasın...Lig sonunda süper ligde anadolu ihtilalini hep birlikte göreceğiz...

Yiğiter 25.11.2007 17:05

bu nasıl bi heyecandı böyle..allahım emeklerimiz boşa çıkmıyor..çok güzel bir duygu..

nL58 25.11.2007 17:08

tbrkler Sivassporumuza cani gonulden destekliyoruz.

yusuf süslü 25.11.2007 17:15

sivas spora başarılar diler tebril ederim oyuncuları yönetimi başkanı başarılarının daym olmasını dilerim.
hafk BAYRAMTEPE KÖYÜ DERNEK BAŞKANI YUSUF SÜSLÜ.

yigidomustafa58 25.11.2007 17:15

[B][COLOR="Red"]arkadaşlar maç gerçekten derbi havasında geçti ama bazı oyuncular Mehmet Yıldız a uyum sağlayamadı ve Mehmet Yıldızı resmen delirtti.Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın da süper oynadı.Dereli ye çok faul yaptılar.bu maçın yıldızları Musa Aydın, Abdurrahman Dereli ve Mehmet Yıldız...[/COLOR][/B]

Cley 25.11.2007 17:17

Ben de tv den izledim soğuk havada stadı tamamene yakın dolduran yiğidolara teşekkürler. ama gole kadar hiç sesini çıkarmayan [COLOR="Red"]SEYİRCİ[/COLOR]lere yazık. az sayılarına rağmen destekleyen [COLOR="Red"]TARAFTAR[/COLOR]lara teşekkürler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34.