SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   MORALLERİ BOZMAYALIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16310)

HayaT 27.01.2008 16:53

--->: MORALLERİ BOZMAYALIM

evt ya bırakın şimdi ne yapalım olan oldu ileriye bakmak lazım onlar iyidi kazandı olur böyle kazalr önemlı olan çabuk toparlanmak

nuri_58 27.01.2008 16:56

Uygun özür diledi!
Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olarak bu sezon sahasında ilk kez puan kaybeden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun mağlubiyet nedeniyle suçun kendisine ait olduğunu söylerken, "Herkesten özür diliyorum" dedi.
27.1.2008

Uygun, futbolcularının moralinin nasıl olduğunun sorulması üzerine, şöyle konuştu: "Tabi üzüntülüler. Üzüntülü olmaları da doğal. Çünkü onlar da bir futbol devrimi yapmak istiyorlardı. Yani Anadolu’dan bir takımın şampiyon olabileceğini... Şu ana kadar gösterdikleri performansla, bu kadar kısıtlı imkanlara rağmen bunu kanıtladılar. Bugün oyuna forvet bile sokamadık. Çünkü forvetimiz yok. Bu kadar kısıtlı imkanlarla buraya kadar getiren futbolcularımız, bizden daha iyi şartlara sahip olan birçok Anadolu takımının şampiyon olabileceğini gösterdi. O yüzden ben onlarla zaten gurur duyuyorum. Hiç üzülmelerine gerek yok, bütün suç benim." Hakemle ilgili soruyu ise Uygun, "Hakemin aynaya bakmasını isterim" diye yanıtladı.

Kaynak: Fanatik Gazetesi

sinan-58 27.01.2008 16:57

-->: --->: MORALLERİ BOZMAYALIM

[QUOTE=GencFenerli1907;310191]Boyle seyler olur futbolda. Bende bir FenerBahceli olarak Fenerin cok macini seyrettim ve cok uzuldugum de oldu. Ne zaman simdi yener dediysem yenildigi de oldu. Bence moralinizi fazla bozmayin.

Bir onemli nokta: ogretmek gibi olmasin ama, eger gercekten buyuk takim olmak istiyorsaniz, taraftarinizin da sesinini cikmasi lazim. Hadi kendiniz iyi bakin.[/QUOTE]

çok sağol tavsiyeler için şöyle düzgün yorum yapın canımızı yiyin ama gelip burda kufur edince bizde cevap vermek zorunda kalıyoz size şampiyonlar ligi ve türkiye kupasında başarılar ama lig bizim

ssd58 27.01.2008 17:05

BU DERS ALINMASI GEREKEN BİR KAZA İDİ.ERKEN OLMASI İYİ OLDU.BEN SİVASSPORU BU MAÇA PİSKOLOJİK OLARAK HAZIR GÖRMERDİM.SİVASSPOR HAFTALARDIR HIRSIYLA KONDİSYONUYLA TAKIM OYUNUYLA VE İNANMIŞLIĞIYLA GELDİ.BEN FENER MAÇINDA BUNLARI GÖREMEDİM.SANKİ TAKIM SİNMİŞTİ.SAHAYA ÇIKIP HAFTALARDIR OYNADIĞI OYUNUYLA OYNAMALIYDI.AMA CANIMIZ SAĞOLSUN KAYBEDİLMİŞ BİŞEY YOK.YİNE ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI SİVASSPORDUR.ÖNEMLİ OLAN BU MAÇIN ŞOKUNU ÇOK ACİL ÜSTÜMÜZDEN ATIP BUNDAN DERS ÇIKARMALIYIZ.ANTEPİ ANTEPDE YENERSEK SİVASI KİMSE TUTAMAZ.UNUTMAYALIMKİ BU TAKIMLAR KENDİ ARASINDA OYNAYACAK VE HEPSİDE SİVASA GELECEK

Turan 59 27.01.2008 17:11

DAHA ÖÜMÜZDE 14 MAÇ VAR.MORALİMİZİ BOZMAYALIM.KAYBEDİLMŞ HİÇ BİR ŞEY YOK.HAYDİ YİĞİDOLAR HER ZAMAN SİZİN ARKANIZDAYIZ.SİZE GÜVENİMİZ TAM.İSANBUL TAKIMLARI DAHA BİRBİRLERİNİ YİYECEK.SEN ÇOK YAŞA SİVASSPOR.

ferhat_58_oğuz 27.01.2008 17:11

[QUOTE=GencFenerli1907;310191]Boyle seyler olur futbolda. Bende bir FenerBahceli olarak Fenerin cok macini seyrettim ve cok uzuldugum de oldu. Ne zaman simdi yener dediysem yenildigi de oldu. Bence moralinizi fazla bozmayin.

Bir onemli nokta: ogretmek gibi olmasin ama, eger gercekten buyuk takim olmak istiyorsaniz, taraftarinizin da sesinini cikmasi lazim. Hadi kendiniz iyi bakin.[/QUOTE] sana katılıyorum arkadaşım türibünde taraftar değil hayalet var sanki biraz bağırın be arkadaş ne olur sanki sesiniz kısılırdiyemi korkuyonuz anlamadimki maç 2 1 olduğunda taraftar desteği olsa takım beraberliği sağlardı ama yok ayrıca iyi niyetle yazı yazan fb lilere teşekkürler ama gelipte bizim çöplüğümüzde bize küfüreden fb lilerin sıfatını s..kerim benim asabımı bozmayın lan it sürüleri birde sizi sevilla s..ktimi çok güzel olacak

DENİZEVİ 27.01.2008 17:22

SİZE İNANIYOR ve GÜVENİYORUZ

[B][COLOR="Red"][CENTER]SİZE İNANIYOR ve GÜVENİYORUZ[/CENTER][/COLOR][/B]
[B][CENTER]Sivas camiası ve Türkiye olarak tüm kalbimizle ;
Şampiyonluk yarışında [COLOR="Red"]SİZE[/COLOR] inanıyor ve güveniyoruz !..

[IMG]http://images_full5.imikimi.com/image/images_full/32824015r32857257.gif[/IMG] [/CENTER][/B]

badboysefaa 27.01.2008 17:22

arkadaşlar gerçekten moral bozulacak birşey yok,yenildigimiz takım fenerbahçe sonuç olarak 1 maça herseyi yıkmayalım şampiyonluk umudumuz tam gaz devam ediyor önemli olan önümüzdeki maçlar fenerbahçeyi yenmeyi taraftar cok istedi stadımız bugun cok iyiydi ama olmadı lütfen desteginizi çekmeyin stadı yine dolduralım 3 paunla şampiyonluk gitmez onlar ne kötü takımlara 3 puan bırakacak göreceksiniz ben burdayım lafımdayım saygılar

spainloco 27.01.2008 17:23

--->: SİZE İNANIYOR ve GÜVENİYORUZ

cok güzel olmusss valla :) inanıyoruzzzz!!

ferhat_58_oğuz 27.01.2008 17:24

[QUOTE=beyazduman;310113]kendinizi kandırmayın artık ılerde pısman olacaksınız avutmayın kendızını sıvasa yakısmıyo delıkanlı olun bos umutlara kapılmayın benden sıze abı nasıyatı beyler hanfendıler[/QUOTE]
sen kimsin lan soysuz bize nasihat verecen sen git anana nasihat ver onlabunla yatmasın sabrımı zorlama it kim alıyo kardeşim böyle ****leri aramıza kardeşim biraz seçkinci olun böyle travestileri sokmayın aramıza

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:17.