![]() |
-->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=alem_halil;317050]leblebi gardaş karşı tarafında kadrosunu yazda bizde oynayacakmıyız oynamayacakmıyız bilelim....saygılarımla..[/QUOTE]
kırmızı takım 1. Yigiter 2. jakobieen [B]3. Alem Halil [/B] 4. merkez_hakan 5. tunga 6. ceza_tolga_rep 7. tekniker58 8. beyaz takım 1. Furkan 2. leblebi82 3. Abdullah Duman 4. babyface 5. merkez_emre 6. Ahmetturan90 7. Hayal_58 8. sensetik |
--->: HALI SAHA MAÇI
son kontenjanı almak isterim arkdaşlar...........
halen boşsa tabii.... dolduysa bile tezahürata gelecem :) biri halı sahanın yerini tarif ederse iyi olur..... |
[QUOTE=sensetik;317066]son kontenjanı almak isterim arkdaşlar...........
halen boşsa tabii.... dolduysa bile tezahürata gelecem :) biri halı sahanın yerini tarif ederse iyi olur.....[/QUOTE] [B]Tamam hocam son kontenjan senindir...[/B] [B]Halı saha üniversite yolunda sol tarafta, üzeri brandalarla örtülmüş olan kırmızı-beyaz ve mavi-beyaz renkteki yerdir...[/B] |
abi ünivestenin ana yolundan gidiliyo sol tarafta üstü kırmızı beyaz çadırla kapalı opet benzin istasyonun yanı..
|
teşekkürler.........
ama çabuk kesilirim baştan sölim.... sigarayı fazla içiyorum da........ koşamam yani fazla :) |
kadro tamamdır..:) iyi oynayan kazansın fey pilaey bi maç olur inş..:D abi sivasspor hocalarında biri gelse belki yeni bi yetenek bulurlar aramızdan..:D bide meydana yada sahaya gidecek arkdaşlarıda tesbit etsek iyi olur bence.. ben meydana gelirim arabam yok..:(
|
halil ben seni ve 2-3 kişyi daha alabilirm
|
[QUOTE=sensetik;317066]son kontenjanı almak isterim arkdaşlar...........
halen boşsa tabii.... dolduysa bile tezahürata gelecem :) biri halı sahanın yerini tarif ederse iyi olur.....[/QUOTE] sorun değil hocam, sahadaki varlığın yeter :) alex, hagi misali koşmaya ne gerek :) |
benle gelecek arkadaşlara özelden telefonumu yolluyayım, pazar araşalım maçtan sonra buluşalım...erken olursa belki bi el okey falan da atarız:)
|
-->: HALI SAHA MAÇI
[B][CENTER]ARKADAŞLAR SAAT 18:30'DA MEYDANDAN SERVİS KALKACAKTIR....[/CENTER][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:21. |