![]() |
--->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
sivassporumuzu destekleyen ve fotoğrafların çekilmesinde katkısı olan herkese tskler...
inşallah bir sonraki deplasman maçı olan kasımpaşa macında da aynı güzellikleri bizler yaşatacağız... istanbuldaki yiğidoları kasımpaşa maçına bekliyoruz... |
-->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
haftayada herkesi 4 eylüle bekliyoruzzz ama çekirdekçiler gelmesin
|
çekirdekçi istemiyoruz diyosunuz ama kutuplaşma niye var onu bir sormak gerekir bence...
şampiyonluğa giderken birlik olmak gerekmez mi??? tüm sivasspor derneklerini tek çatı altında toplayalım,yani tek yürek tek ses olalım,bak o zaman çekirdekçi kalıyor mu piyasada görürsün? |
iste sivassporun büyüklügü her yerde taraftarimiz var
|
-->: --->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
[B][QUOTE=sivasli215;334110]sivassporumuzu destekleyen ve fotoğrafların çekilmesinde katkısı olan herkese tskler...
inşallah bir sonraki deplasman maçı olan kasımpaşa macında da aynı güzellikleri bizler yaşatacağız... istanbuldaki yiğidoları kasımpaşa maçına bekliyoruz...[/QUOTE] bir sonraki deplasman kasimpasa da da insallah guzel goruntuleri sizden bekliyoruz.. bende herkese tesekkur ederim...[/B] |
çok güzel resimler gardaş yorumlarında süper ama şu burakın resmine gıcık oldum bizim maçta yerden kalkmadı aldatmaya çalıştı allahtan hoca yemedi..
|
fotoğraflar için teşekkürler..
ben bu hafta hayrettin'e sinir oldum, beni şaşırtmadı ve yine kötü oynadı... artık hayrettin'in saçmalıklarından bıktım, biri bu çocuğun kulağını çeksin... chetkov'da giderek düşüyorrr..ne zaman oynayacak merak ediyorum... lütfen hayrettin'in yerine başka biri oynasın... (DUYGUSAL DAVRANIP HAYRETTİNİ DESTEKLEYEN YİĞİDOLARIDA ANLAYAMIYORUM!!!) |
hll olsun emeğe saygı bu arada resimlerde çok net çıkmışş makinenin markasıneee ?? :)
|
Çok güzel olmus ellerinize saglık hepsi süper.
|
-->: --->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
[B][QUOTE=akifeker;334226]hll olsun emeğe saygı bu arada resimlerde çok net çıkmışş makinenin markasıneee ?? :)[/QUOTE]
tesekkur ederim:).. makinanin markasi nikon reklam yapmak gibi olmasin ama her ne kadar gece performansindan memnun olmasam da gunduz cok basarili:) [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:05. |