![]() |
-->: --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395666]ne haliniz varsa görün
milletin akıllısı biziz tek bizim sitemizde var bu saçmalık bunu site yönetimi açıklasın sizler değil[/QUOTE] [B]Bu saçmalık değil... Bunu dünyaya geniş bakabilen herkes yapar... Diğer taraftar siteleride artık rakip takım taraftarlarını da kabul ediyor... Önemli olan dünyaya geniş çerçeveden bakabilmek... Hep ben dememeli... Buradaki güzelliği görenler kendi sitelerinde de uygulamaya başlıyorlar...[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: Sitedeki Rakip Takim
valla ben istemiyorum gardaş. sonuçta rakip takım taraftarı. ne kadar iyi niyetli olsa ufak bi kıvılcımla her şey olabilir. kırmızı beyazdan başka renk istemem ben forumda.
|
--->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
65 milyon üye yapın ya
reklamın iyisi kötüsü olmaz |
[QUOTE=pala_ökkeş;395555]Bende bu başlığı yeni gördüm,bnm olduğum yerde yani bnm forumunda yabancı avatar mavatar (artık her nedemekse avatar ) istemiyorum.
Saygılar.[/QUOTE] SIVASSPORUN DENINCE AKAN SULAR DURUR. O KADAR ANADOLUNUN TEK YILDIZI SIVASSPOR NE YAPAK GARDAS BENDE SIVASSPOR HASTASIYIM |
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395676]65 milyon üye yapın ya
reklamın iyisi kötüsü olmaz[/QUOTE] cevap bulamadığın için saçmalıyorsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: Sitedeki Rakip T
[QUOTE=eldimi;395674]valla ben istemiyorum gardaş. sonuçta rakip takım taraftarı. ne kadar iyi niyetli olsa ufak bi kıvılcımla her şey olabilir. kırmızı beyazdan başka renk istemem ben forumda.[/QUOTE]
[B]Zaten yoktur farklı renk... Burada sadece onlara söz hakkı veriliyor, seslerini duyarabiliyorlar... Bence yönetim en güzelini yapıyor bu konuda... Uç olmaya gerek yoktur hepimiz bu vatanın evladıyız önemli dostça rekabet... Biraz geniş çerçeveden bakabilsek bütün meseleler çözülecek ama biz bakmak istemiyoruz...[/B] |
--->: -->: --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari
[QUOTE=res58;395678]cevap bulamadığın için saçmalıyorsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
cevap vermeye tenezzül etmiyorum değmez yazdıklarım havada kalacak çünkü sizler sığ düşünüyorsunuz |
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395676]65 milyon üye yapın ya
reklamın iyisi kötüsü olmaz[/QUOTE] [B]Nasip bakarsın bir gün o da olur... Şehrimizin adını bırak Türkiye'yi tüm dünya ezberler o zaman... Çok güzel bir dilek... ;)[/B] |
--->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
forumlarda dostça kalamayan insanlar stadyumlarda hiç kalamaz. fair play havada kalır. ilk önce birbirimize tahammül etmeliyiz. tahammül edemezsek sonumuz ne olur bir düşünelim.
ama tahammül sınırlarını zorlayanlar mutlaka cezalandırılmalı zaten cezalandırılıyor da. |
-->: --->: -->: --->: Sitedeki Rakip Takim Avarta
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395682]cevap vermeye tenezzül etmiyorum değmez yazdıklarım havada kalacak çünkü sizler sığ düşünüyorsunuz[/QUOTE]
Burada kimin sığ düşündüğü zaten açıkça ortada.Artık açılmayız,içime kapanmayalıyız bunu bazıları ne zaman anlayacaklar bilmiyorum.Atgözlüklerini artık bir kenara bırakalım. Umarım yukardaki arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra bazı düşüncelerin değişmiştir.Neyseki senin gibi düşünen insan çok az. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:45. |