SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18640)

ready 12.05.2008 10:42

--->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

[QUOTE=astaravisa;366034]yok diyoruz ama oluyor işte. ...[/QUOTE]

gardaşım sen engelll olmaya çalışıyorsun senin emniyetin jopla üstüne saldırıyor var mı ya böyle bişey

astaravisa 12.05.2008 10:46

haklısın.
ama bi çok yerde ne olursa olsun böyle sevinç gösterilerini engellemeye çalışıyorlar.
bazı yerlerde bu gibi sevinç gösterisine teşebbüs bile edemiyoarlar. bizimde buna bi çözüm bulmamız gerek.

myway 12.05.2008 10:46

-->: --->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

[B][QUOTE=ready;366033][B]Burası sivas gardaş bizans yalakalıgına geçit yok[/B][/QUOTE]

Su Istanbula bizans demekten vazgecsek artik:mad:

Umarim bilincli yapilmiyordur....

Avrupali bile konstantin demiyor Istanbul diyor bize neler oluyor:confused::confused:

Bu konu hassas lutfen dikkat edelim...[/B]

ready 12.05.2008 11:00

[B]gardaş dilimiz alışmış tabi kide istanbula bizans demek yanlış şeyler[/B]

s_mayster 12.05.2008 11:06

arkadaşlar bence o kutamları yapanları çoğu aslen sivaslı değildir...oraya dışardan okumaya gelen öğrenciler yada başka şehirli olup sivasta yaşıyanlardır...asıl sivaslıların bunu yapacak kadar cibiliyetsiz ve karaktersiz olduklarını düşünmyrum...ben mersinde sivas ımın formasını giyip gurula dolaşıyorum...ağzını açanın anlını karışlarım....

murteza 12.05.2008 11:09

Sivasta bu kutlama yapılmışsa ayıp edilmiş vallahi. Yakışmadı sivasa. Korkarım bu anlayışla bu takımın sonu vestel manisa gibi olacak.

çelenk 12.05.2008 11:11

Ben geçtiğimiz yaz Sivas'a gelmiştim.

Sokaklarınızda Sivas formasından çok beşiktaş ve galatasaray forması görmüştüm ve hatta bazı işyerlerinin sarı lacivert tabelalı olanı bile vardı.Açıkçası garip karşılamıştım.

Sivas gibi şehire o görüntüler hiç yakışmıyor bence.

İşin özü ligde kendisini temsil eden tek takıma sahip olan bir ilin insanı ikinci bir takım tutamaz,tutmamalıdır.

murteza 12.05.2008 11:14

[QUOTE=çelenk;366057]Ben bu geçen yaz Sivas'a gelmiştim.

Sokaklarınızda Sivas formasından çok beşiktaş ve galatasaray forması görmüştüm ve açıkçası garip karşılamıştım.

Sivas gibi şehire o görüntüler hiç yakışmıyor bence.

İşin özü ligde kendisini temsil eden tek takıma sahip olan bir ilin insanı ikinci bir takım tutamaz,tutmamalıdır.[/QUOTE]

Bu konuda ne yazık ki haklısın. Keşke bunlara fırsat vermesek. Taraftarımızın bilinçlenip bu istanbul hegomanyasından kurtulması lazım.

sivasım:D 12.05.2008 11:48

Çok zor istanbul hegomanyasından kurtulmak. biz bile az havalandık mı hemen 4. büyük oluyoruz . niye ilk üçte istanbul var öyle mi ...yazıklar olsun !!!

murteza 12.05.2008 14:37

Böyle olmuyor İstanbul hegomanyasında kurtulmak için taraftarımızı bilinçlendirmeliyiz. Bu konuda şehirde paneller düzenlenebilir. Haksız mıyım?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:32.