SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZLERE.! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19473)

adres58 30.07.2008 20:25

--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

[QUOTE=selami gürpınar;394828]top bu bursalılar bende hiç sevmem[/QUOTE]

[B]Sana teşekkür ettim gardaş..Ne diye biliyormusun.. Bize yakışmayan bir söylemde bulundun ve biraz utan diye.. Bizi bu Net aleminde en çok destekleyen iki tane taraftar gurubu var birisi kayserililer diğeri ise Texas.. Sen ise Topdan tüfekden bahsediyorsun. Umarım bir daha tekrarlamaz. Senin adına ben bursalı arkadaşlardan özür diliyorum...[/B]

pala_ökkeş 30.07.2008 20:26

[QUOTE=selami gürpınar;394828]top bu bursalılar bende hiç sevmem[/QUOTE]
Yeğenim akıllı ve seviyeli konuşurmusun!!!
Kardeşimiz bursalılara nasıl top dersin sen?
Bu arkadaşımızın mesajının silinmesini talep ediyorum yönetici gardaşlarımdan.
Saygılar.

pala_ökkeş 30.07.2008 20:28

[QUOTE=adres58;394835][B]Sana teşekkür ettim gardaş..Ne diye biliyormusun.. Bize yakışmayan bir söylemde bulundun ve biraz utan diye.. Bizi bu Net aleminde en çok destekleyen iki tane taraftar gurubu var birisi kayserililer diğeri ise Texas.. Sen ise Topdan tüfekden bahsediyorsun. Umarım bir daha tekrarlamaz. Senin adına ben bursalı arkadaşlardan özür diliyorum...[/B][/QUOTE]
İşte taraftarlık ve kardeşlik dediğin böyel olmalı;)
Güzel cevap vermizsin terbiyesize,
Şu anda ayağa kalkıp seni ayakta alkışlıyorum gardaşım,klavyene ve yüreğine sağlık.
Saygılar.

selami gürpınar 30.07.2008 20:30

abi yapmayın gözünüzü seviim bunlar deilmi bize karşı tezaahürat edenler bizi çekemeyenler sonradan akıllandılar tabi bizle aralarını iyi yaptılar eskilerede bakmak lazım ark.lar öle herşey kolay dedil

pala_ökkeş 30.07.2008 20:34

[QUOTE=selami gürpınar;394843]abi yapmayın gözünüzü seviim bunlar deilmi bize karşı tezaahürat edenler bizi çekemeyenler sonradan akıllandılar tabi bizle aralarını iyi yaptılar eskilerede bakmak lazım ark.lar öle herşey kolay dedil[/QUOTE]
Bak yeğenim,şu anda çok sinirliyim lütfen bulaşma bize:confused:
Bursalı kardeşlerimize TOP DİYORSUN,ondan sonrada yok bilmemne.
Geçmiş geçmişte kaldı.Lütfen uzatma bu mevzuyu,bıyıklarımı yoılacam sinirden.
Saygılar.

adres58 30.07.2008 20:34

[QUOTE=selami gürpınar;394843]abi yapmayın gözünüzü seviim bunlar deilmi bize karşı tezaahürat edenler bizi çekemeyenler sonradan akıllandılar tabi bizle aralarını iyi yaptılar eskilerede bakmak lazım ark.lar öle herşey kolay dedil[/QUOTE]

[B]Dost o geçen sene idi. Ama saha içinde karşılıklı atışılır. Fakat bu şöle böle demenin anlamı yok. Adamlar sana kalkıp deseki Sivaslılar da böle. Ne yapacaksın. Ne diyeceksin. Sırf bu yüzden ben adamın biri ile kavga ettim. Onun için bu söylemlere biraz dikkat etmek lazım. Saha içinde adeta savaş olur. Taraftarlar atışır. Ama bu sporun doğasında. Adamlara çıkıpda Top Tüfek demek çok ayıp...
Bu arada ul'ruzales gardaş temennilerin için teşekkür ediyorum Yazılarını ve yorumlarını fırsat buldukça takip ediyorum. ağırbaşlı ve temkinlisin. Başarılar ve tekrar teşekkürler...[/B]

selami gürpınar 30.07.2008 20:36

[QUOTE=ul'ruzales;394847]Bak yeğenim,şu anda çok sinirliyim lütfen bulaşma bize:confused:
Saygılar.[/QUOTE]

ben olanı diorum abi bu bnm düşüncem bana bursasporunn bi faydasını sölermisin canım abim sölediğin kadar bende sana zararını sölicem emin ol

selami gürpınar 30.07.2008 20:37

[QUOTE=adres58;394848][B]Dost o geçen sene idi. Ama saha içinde karşılıklı atışılır. Fakat bu şöle böle demenin anlamı yok. Adamlar sana kalkıp deseki Sivaslılar da böle. Ne yapacaksın. Ne diyeceksin. Sırf bu yüzden ben adamın biri ile kavga ettim. Onun için bu söylemlere biraz dikkat etmek lazım. Saha içinde adeta savaş olur. Taraftarlar atışır. Ama bu sporun doğasında. Adamlara çıkıpda Top Tüfek demek çok ayıp...
Bu arada ul'ruzales gardaş temennilerin için teşekkür ediyorum Yazılarını ve yorumlarını fırsat buldukça takip ediyorum. ağırbaşlı ve temkinlisin. Başarılar ve tekrar teşekkürler...[/B][/QUOTE]

canım abim emin ol onlarda böle konuşuoo şaidim ;) boş konuşmuyoruz yani

pala_ökkeş 30.07.2008 20:38

[QUOTE=adres58;394848][B]Dost o geçen sene idi. Ama saha içinde karşılıklı atışılır. Fakat bu şöle böle demenin anlamı yok. Adamlar sana kalkıp deseki Sivaslılar da böle. Ne yapacaksın. Ne diyeceksin. Sırf bu yüzden ben adamın biri ile kavga ettim. Onun için bu söylemlere biraz dikkat etmek lazım. Saha içinde adeta savaş olur. Taraftarlar atışır. Ama bu sporun doğasında. Adamlara çıkıpda Top Tüfek demek çok ayıp...
[COLOR="Red"]Bu arada ul'ruzales gardaş temennilerin için teşekkür ediyorum Yazılarını ve yorumlarını fırsat buldukça takip ediyorum. ağırbaşlı ve temkinlisin. Başarılar ve tekrar teşekkürler[/COLOR]...[/B][/QUOTE]
Ben tşk ederim gardaşım,
Sivasım için gerektiği yerde gerektiği gibi şu bıyıklarımdan ödün vermeden yorumlarıma devam edecem.
Saygılar.

adres58 30.07.2008 20:38

[QUOTE=ul'ruzales;394847]Bak yeğenim,şu anda çok sinirliyim lütfen bulaşma bize:confused:
Saygılar.[/QUOTE]

[B]Baba bıyıklarına mıhayıt ol çok sevimli duruyollar yaaw. Neyse kapatalım bu mevzuyu. olsun bitsin... [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46.