![]() |
--->: DİNLEYEN VAR MI?
oncekıne de yazdım sitede 40 000 gozukuor belkıde 400 ü devamlı konusan yazan paylasan kesın 4 000 de haberelere bakıp cıkan kesımdır...
bu arada bununla beraber 3 veya 4 . konu oldu galıba 1 tanesı yetmıyor mu ? |
BENCEDE SÜPER Bİ KAMPANYA 1 YTL ARTIK ÇOCUKLARA BİLE VERİLMİO KİMSE FAKİRLEMEZ BEN ÖLE ZANNEDİORUM Kİ BÖLE Bİ KAMPANYA OLURSA YİĞİDOLAR 1 YTL VERMEYE UTANIP DAHA FAZLASINIDA VERECEKTİR YANLIŞMIYIM?
|
[B]Çok güzel bir düşünce.. Organizasyon yapılsın seve seve varım. Çünkü SMS de bile her ay en az bakın en az diyorum 4 mesajım mevcuttur. Bunu lafda değil ispat da ederim. Ama maalesef duyarsızız Şu anda elimizde o kadar güzel bir nimet varki Süper Lig 3. lüğü de kazanmışısız. Ben uzun bir zaman Memleketime gelemedim ama bu sene geldiğimde Bir Sivassporun bir vilayeti nerelere getirdiğini gözlerimle gördüm. Belki siz içinde yaşıyorsunuz gelişimin nasıl ilerlediğini faredemiyorsunuz. Bunları çok iyi etüt eden biri olarak Sivasımız için futbol takımımıza canı gönülden desteğe hazırım. Sözde değil, özde....
VARIMMMM[/B] |
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
ben de varım.. silkinip kendimize gelelim.. bir tane sivas var.. sahip çıkalım..
|
Arkadaslar hepinizdeki çok güzel düsünce en azından iyi bi baslangıç olabilir.geçen seneki sms kampanyasından dolayı tüm ülkeye verdiğimiz komik imajı sileriz
ille bu sitenin üyeleri değil diğer sivaslı hemşerilerimizde bizim baslattığımız bu organizasyona katılacaktır |
[QUOTE=pala_ökkeş;396695]Gardaşım beni tanıyan tanır,beni şu anlık bu işe karıştırmayın çünkü benim şu anda halıhazırda devam eden farklı kampanyalarım var.
Beni karıştırmayın derken sizin arkanızda olmıyacağım anlamı çıkarmayın,ben size abilik-amcalık yaparak öncülük ederek size tecrübemle destek vereceğim. Bizim amacımız anadolunun yiğit takımı sivasspor taraftarlarının kulübüne destek olması için sizleri teşvik etmek,gerisini siz getireceksiniz. Sizlere bu konuda birkaç önerim var. 1-Önce listelerimizi oluşturalım,bakalımki nekadar taraftar destek oluyor. 2-Yeterli sayıya ulaştığımız zaman kulüple irtibata geçilerek(önerim site sahibi Rüştü bey olabilir) kulübe ait bir resmi hesap istenebilir. 3-Bizim oluşturmuş olduğumuz listedeki arkadaşlarda bu resmi hesaba havalelerini yaparlar kimsede kuşku kalmaz. 4-Kulüpte periyodik olarak havale yapanların isimlerini forumdaki yetkiliye bildirir bu listelerde forumda yayınlanır. Bu kadar basit, Şimdi yapacak tek şey,başlattığımız listelerin dolması ve taşması, Pala amcanız size anca bukadar yardımcı olabilir,başka sorunu ve çekincesi olan varsa yardımcı oluruz. Saygılar.[/QUOTE] abimize katılıyorm ayrıca yardım edenlerin ve kimlerin ne kadar yardım ettiği yayınlanırsa diğerlerinin de bu kampanayaya teşvik etmiş oluruz .ayrca kim sözde sivaslı kim özde sivaslı görmüş oluruz |
en az 1 ytl olmak üzere diye bir kampanya baslatılsın ve parayı kutuya atan herkes gorevli nezaretinde adını soyadını bagısını yazsın imzalasın felan bi kac stand acılsın yeter... 1 ytl bir kisi icin onemli degil ama 40.000 den 400,000den bahsedilıyor...
|
gerçekten çok duyarsızız.herkese teşekkür ederim
|
[QUOTE=ibrahim58;396725]gerçekten çok duyarsızız.herkese teşekkür ederim[/QUOTE]
Gardaşım pes etmek yok,ben burada olduğum müddetçe bu işin peşini bırakmam, Bizim msayemizde sivasspor kulübüne ciddi bir katkı olacak rakamlara ulaşacağız. Sabır sabır sabır. |
[QUOTE=GOSt;396719]en az 1 ytl olmak üzere diye bir kampanya baslatılsın ve parayı kutuya atan herkes gorevli nezaretinde adını soyadını bagısını yazsın imzalasın felan bi kac stand acılsın yeter... 1 ytl bir kisi icin onemli degil ama 40.000 den 400,000den bahsedilıyor...[/QUOTE]
bence stand açılmasın şehrin işlek yerlerinde standların açılması bizi sevmeyen takımların ağzına malzeme olabilir yardım toplar gibi olmasın bence |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |