![]() |
--->: Türk Takımları ve Avrupa maçları
[B]olmuyor yine olmadı ne hikmetse dün porto fenerbahçe, bu gün önce beşiktaş ardından galatasaray ve kayseri bir türlü ülke dışında kimseye gücümüz yetmiyor basın ve yöneticiler takımlarımızı poh pohlayıp şişiriyorlar ondan sonrada kimseye diş geçiremiyoruz maalesef yıllardır futbolumuzda hiç bir gelişme yok sadece kendimizi avutuyoruz bilmem yanılıyormuyum...[/B]
|
[B]Fenerbahce ve Kayserinin işi malesef zor..sekiztaş biraz muamma..ama galatasarayın turu geçeceğine inanıyorum..[/B]
|
-->: Türk Takımları ve Avrupa maçları
Cok üzüldüm, Kayserispor en zor maca cikacak, Besiktas belirsiz, Galatasaray gruplara kalir ve Fenerbahce sampiyonlar ligini 2. sirada bitirir.
Paylasim icin sagol. |
Galatasaray deplasmanda yenerek 2 Ülke puani almis oldu, Besiktas kendi evinde yenerek 2 Ülke puani almis oldu, Fener ve Kayserispor mahlesef alamadilar.
|
Kayseri belki deplasmanda bir süpriz yapabilir. Besiktas baya bi zorlandi ama yenmesini bildi. Galatasaray turu garantiledi gibi. Deplasmanda 4 golle yenmek tabiki bir avantaj.
|
evet cünkü deplasmanda 1 gol, 2 golle sayiliyor uefa kuralina göre.
Yani GS garantiledi aksilik olmassa. |
ilk maçlar sonunda beşiktaş ve kayserinin işleri çok zor....
bence ikiside elenecek...... galatasaray bu sene ya gerçekten çok iyi yada rakibi mahalle takımı... o nasıl bir maçtı ya...20 tane gol pozisyonu olurmu bir avrupa kupası maında?? |
Kayserispor hariç..haksız yere uefa ve şam.liginde mücadele eden türk takımlarına başarılar dilemiyorum.Son hafta yaptıkları üçlü averaj dalgasına, kendileride inandı mı acaba??:mad::mad:
|
[B]kayseriye üzüldüm uzun süre ilk defa 20 bin taraftar gelmiş o da böyle bir sonuç..
diğer takımların ne yaptığı zaten umrumda değil..galatasarayın rakibini mahalle takımı kursam yeneriz..ukrayna ekibine de başarılar diliyorum...fenerin işi zaten zor şükür :)[/B] |
[B]braga 4-0 artmedia
braganın en az yarı final oynamasını istiyorum..kime elendiğimiz konusunda yapılan haksız eleştirlere de tokat gibi cevap olur böylece..[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |