SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20494)

myway 18.09.2008 17:44

-->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması

[B]ah bu hafta sonu olsaydı keşke ya çok üzüldüm şimdi gördüm:(

izmirli yiğidolarla son bi kez görüşmüş olurduk..
Gerçekten ne güzel günler geçirdik beraber özledim valla...
Sizlerle beraber olmayı yürekten isterdim ama kader böyle istedi:)

bu haftasonu izmirdeyim sadece. Yemek yine beyaz sarayda fiyat da neredeyse yine bedava:)

Yalçın abi mükemmel organizasyon emeğinize sağlık..:)[/B]

trafocu 18.09.2008 23:49

-->: --->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluş

[QUOTE=izmirliyigido;412092][B][U]Katılacaklar:[/U][/B]

1.izmirliyigido ve ailesi
2.35fulya58
3.samilavas
4.bahadır erdem
5.karam0
6.|By|_SivasLı
7.NETLOG
8.Burhan Karslı ve ailesi
9.Yasin Koçak ve ailesi
10.güven3558
11.anilolcay
12.zmirligardaş58
13.ertugrulss
14. hemşo
15.

Lütfen isim yazın....

.[/QUOTE]
Yalçin bey merhaba.Yahu ğambersiz düğün olurmu.Eşim ve ben bir mani keder çıkmaz ise katılacağız.Benim adımı da yazın.İki kızım ve iki damadım var.Her ne kadar Sivas doğumlu olmasalarda onları da getireceğim.

güven3558 19.09.2008 17:28

--->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması

Ahmet Doğan abimizde katılacağını bildirdi..müsait olursa yengemle gelecekmiş ama gün olarak zor bi ihtimalmiş.Ama kendisi gelecek yalnızda olsa...Yalçın Abi onuda ekleyelim lütfen..

izmirliyigido 19.09.2008 21:10

--->: -->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluş

[QUOTE=myway;413593][B]ah bu hafta sonu olsaydı keşke ya çok üzüldüm şimdi gördüm:(

izmirli yiğidolarla son bi kez görüşmüş olurduk..
Gerçekten ne güzel günler geçirdik beraber özledim valla...
Sizlerle beraber olmayı yürekten isterdim ama kader böyle istedi:)

bu haftasonu izmirdeyim sadece. Yemek yine beyaz sarayda fiyat da neredeyse yine bedava:)

Yalçın abi mükemmel organizasyon emeğinize sağlık..:)[/B][/QUOTE]

Mustafa'cım bende çok üzüldüm gitmene. Keşke hep aramızda kalsaydın. Seninle yapacak daha çok işimiz vardı. AMa canın sağolsun, kalplerimiz bir.

Yemekte beraber olsaydık çok güzel olacaktı ama biliyorsun bazı sebeplerden dolayı böyle olmak zorunda oldu. Ama inşallah başka bir organizasyonda bir araya geleceğiz.

Sen benim davetlimsin Denizlispor organizasyonunda (gerçekleştirmeye çalıştığımız İZMİRLİ YİĞİDOLAR DERNEĞİ'nin konuğu olarak) maça davet ediyorum. İnşallah İzmir takımlarından biriside Süper Lige çıkarsa İZmir'e de bekliyorum.

.

Yiğiter 19.09.2008 23:04

-->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması

[B]ciddi manada güzel bir organizasyon olacak gibi.sivas organizesine en ciddi rakibi izmir olarak görüyorum..:)[/B]

myway 20.09.2008 09:34

-->: --->: -->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği

[B][QUOTE=izmirliyigido;414091]Mustafa'cım bende çok üzüldüm gitmene. Keşke hep aramızda kalsaydın. Seninle yapacak daha çok işimiz vardı. AMa canın sağolsun, kalplerimiz bir.

Yemekte beraber olsaydık çok güzel olacaktı ama biliyorsun bazı sebeplerden dolayı böyle olmak zorunda oldu. Ama inşallah başka bir organizasyonda bir araya geleceğiz.

Sen benim davetlimsin Denizlispor organizasyonunda (gerçekleştirmeye çalıştığımız İZMİRLİ YİĞİDOLAR DERNEĞİ'nin konuğu olarak) maça davet ediyorum. İnşallah İzmir takımlarından biriside Süper Lige çıkarsa İZmir'e de bekliyorum.

.[/QUOTE]

tesekkur ederim abi davetiniz icin insallah gelmeye calisacagim..[/B]

kerami58 20.09.2008 09:52

hayırlı olsun yiğidolara... bir buluşma kaynasma vesilesi...

Rallim58 20.09.2008 13:46

[B]Çok ciddi ve aileli iftar organizasyonumuza İZMİR damga vuracak gibi. Elit ve saygın bir kitle ile iftar yemeği...

Orada olmayı isterdim. Hem gardaşımı, gelinimi hemde; canım yeğenleri görmek ne güzel olurdu ama inşaallah başka Ramazan'da...[/B]

anilolcay 21.09.2008 09:53

Yalçın abi benim okul bayramdan sonraya ertelenmiş ama sizinle birlikte olmak için yarın yola çıkıyorum bu güzel ekip oluktan sonra değil ankaradan vandan bile gelinir iftara:) herkese hayırlı ramazanlar görüşmek üzere

canımözsivaslım 23.09.2008 00:35

YÜCE ALLAH RAZI OLSUN BU ORGANİZASYONLARI DÜZENLEYİP VESİLE OLANLARDAN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:53.