![]() |
--->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEV
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;416673][B][I][CENTER]Elden VErsek Olurmu Acaba??...[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
evet emreye parayı verebilirsin.... |
[QUOTE=furkancfc;416674]abi bende varım...............[/QUOTE]
canım benim sivasdamısın şehir dışına mısın,hesaba mı yatıracaksın,emreye mi vereceksin,ne kadar vereceksin?bunları da yazarsan çok güzel olacak :) |
[B][I]Pankart Sozu Icın Anketı Acmanın Tam Vaktı BEnce :)...[/I][/B]
|
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;416679][B][I]Pankart Sozu Icın Anketı Acmanın Tam Vaktı BEnce :)...[/I][/B][/QUOTE]
halloldu o iş.............. -------------- |
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (ücret belli değil) 6)münihliyigido58 (10ytl) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (emreye verecek) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) SİVASDAN UMARIM DESTEK VERECEK OLAN SADECE 3 KİŞİ DEĞİLDİR.ANTİ İSTANBUL FAN CLUBUNDEKİLER ARTIK BİRAZ DESTEK.. |
Normalde Cuma günü fenerin maçına gelmek isterdim ama otobüs bileti bulamayınca cuma gece binmek zorundayım madem gelemiyorum maça en azından pankarta katılırım.Hesap numarasına 10 ytl geçiyorum hemen;)Hesap Noda Fatih Ş. . . (Ankara-Tandogan Şubesinden) olarak görülür.Saygılar...
|
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (ücret belli değil) 6)münihliyigido58 (10 YTL) 7)engineer58 (10 YTL) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (emreye verecek) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) |
Arkadaşlar internet üzerinden havale yapayım dedim şube kodu istiyor ziraat bankasının sivasta kaç tane şubesi var bilen varmı???Yada şube no verirseniz sevinirim...
|
[QUOTE=engineer58;416707]Arkadaşlar internet üzerinden havale yapayım dedim şube kodu istiyor ziraat bankasının sivasta kaç tane şubesi var bilen varmı???Yada şube no verirseniz sevinirim...[/QUOTE]
hocam direk bankamatikden gönderemez misin?sivasda olmadığımdan bilmiyorumda.Veya bankayı ararsan söyleyebilirler... |
[QUOTE=yener_sahin;416663]Hesap Numarası Emre YILDIRIM adına.Ziraat bankasından...
Hesap numarası : 1507-4943-9034-5001[/QUOTE] kardeşim bu hesap numarası değil,kart numarası,hesap numarası farklı olur,iyice öğrenip yazarsanız,sevinirim ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:06. |