![]() |
-->: Yiğido Feneri Devirdi! 2:1
[B]sivasta olup da şu maça gelmeyenler,o havayı yaşamayanlar dövünsün dursun..müthiş bir heyecan,müthiş bir atmosfer...
hayatımın en güzel maçıydı..[/B] |
--->: Yiğido Feneri Devirdi! 2:1
colın kazım kadar cırkef pıslık bır oyuncu daha gelmemıstır son zamanlarda bu lıge.karaktersız futbolcuların TURK futbolundan arındırılması gerekıyor.TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR MACI SATAR DİYENLERE KAPAK OLSUN...
|
o nasıl bir futbol. o nasıl goller.........
ses falan kalmadı ama feda olsun SİVASSPORUMA |
-->: --->: Yiğido Feneri Devirdi! 2:1
[QUOTE=sensetik;419140]o nasıl bir futbol. o nasıl goller.........
ses falan kalmadı ama feda olsun SİVASSPORUMA[/QUOTE] [B] bir daha benden ayrı bilet alırsanız var ya.. o manyak golllerde kime sarılacağımı şaşırdım :D[/B] |
--->: -->: --->: Yiğido Feneri Devirdi! 2:1
[QUOTE=Yiğiter;419147][B]
bir daha benden ayrı bilet alırsanız var ya.. o manyak golllerde kime sarılacağımı şaşırdım :D[/B][/QUOTE] bende öyle coştumki ikinci golde arkadaki adamla sarılmışım birde baktımki :) adamın yüzünü bile hatırlamıyorum iyi mi :) |
bülent hocaya ve tüm takıma helal olsun bu sezon sivas bişey yapamaz diyenler ikinci yarı oynanan futbolu görünce utanmışlardır herhalde
|
YOLUN AÇIK OLSUN SİVASSPORUM!
TARİHİMİZDE İLK KEZ YENDİK FENERİ BEE!MÜTHİŞ Bİ MAÇTI.BU GURURU BİZLERE YAŞATAN 11 YİĞİDOYU YÜREKTEN KUTLUYORUM! |
-->: Yiğido Feneri Devirdi! 2:1
2.yarıda muhteşemdik fenerbahçenin direkten dönen toptan başka pozisyonu yoktu......kaleye gelemediler.......Şampiyon SİVASSPOR.......
|
-->: --->: -->: --->: Yiğido Feneri Devirdi! 2:1
[QUOTE=sensetik;419156]bende öyle coştumki ikinci golde arkadaki adamla sarılmışım birde baktımki :)
adamın yüzünü bile hatırlamıyorum iyi mi :)[/QUOTE] [B]işte kim olduğu belirsizlere sarılmayalım diye diyorum ben de :)[/B] |
iki hafta sonra yan yanayız inşallah...kafanı yorma :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37. |