SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21775)

Cley 23.11.2008 19:43

Cevap: --->: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=TSK;440234]öncelikle selamlar. sivaslı futbolcular maçın başlamasıyla birlikte zaman çalmayı kendilerine iş edindiler maalesef bunu yaparak trabzonu ve kendilerini 2 puandan ettiler.1 puan ne bize yaradı nede sivasa . kısacası anadolu birliğine yakışan olmadı keşke sivassporlu futbolcular adam gibi oynasaydıda iki taraftan biri kazansaydı maçı. en büyük darbe yine anadoludan geldi bize. ne diyeyim size artık ey sivaslılar. siz sivasspor başarısız olursa bi istanbul takımıyla sevinirsiniz ama bizim böyle şansımız yok. ne yapalım ki türkiye 3 takıma mahkum. biz centilmenlik yaptık çiçekler falan ama sahada bir centilmen rakip yoktu. selam olsun kalbinde istanbul takımı sevdası olmayan sivaslılara.[/QUOTE]

[B]komik bir yorum.mantıklı olun lütfen[/B]

TSK 23.11.2008 19:46

--->: -->: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=Yiğiter;440237]Yahu ne demek en büyük darbe Anadolu'dan geldi.Maçı size mi verseydik? Biz de şampiyonluğa oynuyoruz.Vakit geçirme mevzuusunu sanki ilk defa görüyorsun Türk futbolunda.Bilerek sakatlanmalar,yerde yatmalar,kalecilerin yavaş hareketleri...Bunları siz ilk defa mı görüyorsunuz.?Bunlar futbolun içinde olan şeyler.[B]Trabzon Sivas'a gelse baskı yese 10 dakika ,sizin kaleci topu hemen oyuna mı sokacak?[/B][B]Sizin oyuncu yerde yatmayacak mı?Lütfen biraz mantıklı olun![/B][/QUOTE]

ben zaman geçirme gördüm de böylesi tahminim bi 10 sene önce falan oldu daha dakika 10 dan 90 dk kadar böyleydi. ne zaman vakit geçirirsin mesela 1-0 öndesin maçın son dakikaları . o da centilmence değil ama hadi o olsun. ama böyle yaparak 1 puan almış. keşke 3 alsaydınız . daha az üzülürdük. neyse hadi size ii sezonlar.

Yiğiter 23.11.2008 19:51

-->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=TSK;440244]ben zaman geçirme gördüm de böylesi tahminim bi 10 sene önce falan oldu daha dakika 10 dan 90 dk kadar böyleydi. ne zaman vakit geçirirsin mesela 1-0 öndesin maçın son dakikaları . o da centilmence değil ama hadi o olsun. ama böyle yaparak 1 puan almış. keşke 3 alsaydınız . daha az üzülürdük. neyse hadi size ii sezonlar.[/QUOTE]

[B]Allah aşkına siz hangi ülkede futbol oynuyorsunuz?
Zaman geçirme sana çok uzak bir kavram gibi herhalde.
İlla geride olduğun maçlarda zaman geçirmezsin.Rakip takım baskılı oynar,bunalırsın ,rahatlamak için de vakit geçirisin.Burası Türkiye ve bu tür zaman geçirmeler çok çok normal.
Herkes Mehmedime yükleniyor ama Song'un çift dalışını söyleyen yok.Mehmet tepki verdi diye çirkef diyorsunuz kendi forumlarınızda ama ona bu sert tepksine sebep olan Song'dan hiç bahsetmiyorsunuz.[/B]

mnt3 23.11.2008 19:52

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=lazvegas61;440228]nerede mı yazmıs taka gazetesınde yazar artı kalearkası.nette yazar[/QUOTE]
geçen seneki olaylı maçtan sonra bugün sahada 22 tane iyiniyetli oyuncu vardı.song un yaptığı hareket sonrası mehmet yıldız ın futbol hayatı bitebilirdi.mehmet yıldız bu pozisyon için hakeme itiraz etti diye sivassporlu futbolculara çirkef diye yazan yerel gazeteciyi kınıyorum.geçen sene futbolcumuz taraftardan sahada yumruk yedi,iyiniyet gösterdik.kurallara göre 3-0 hükmen alacağımız maç aylarca sürüncemede bırakıldı,masabaşında hakkımız yenmeye çalışıldı,iyiniyet gösterdik,sustuk.trabzonsporu sivasta çiçeklerle karşıladık,çiçeklerle uğurladık.
kötüniyetli yerel gazetecinin biri çıkmış,sivasspora hakaret ediyor utanmadan.yükselen tansiyonu düşürmesi gereken kaptan hüseyin in maç içinde yaptıklarını niyeyse yazmıyor?biz sivaslılar trabzonspor camiası ve trabzonspor taraftarıyla iyi ilişkiler geliştirmeye çalışıyoruz.hiçbir sivaslı yerel gazeteci bu zamana kadar trabzonspor camiasından birisi veya birileri için çirkef demedi veya yazmadı.tarabzonspor camiası da bu kötü niyetli yerel gazeteciyi dışlamalı,tepki koymalıdır bu yazara.

Cley 23.11.2008 20:00

[B]berabere kalmamız bile bu kadar zorunuza gitmiş. bir de yensek ne olurdu. Atılan ve kaleyi bulan şutlara bak kardeş kim daha fazla çerçeveyi tutturmuş.:)[/B]

lazvegas61 23.11.2008 20:01

[QUOTE=Cley;440248][B]berabere kalmamız bile bu kadar zorunuza gitmiş. bir de yensek ne olurdu. Atılan ve kaleyi bulan şutlara bak kardeş kim daha fazla çerçeveyi tutturmuş.:)[/B][/QUOTE]

sen hangi maçı izledin kardeşim güldürme?

Yiğiter 23.11.2008 20:04

-->: Maçı Değerlendirelim

[B]Trabzon'un öyle bu da nasıl kaçar denen bir pozisyonu çizgiden çıkan top.Onu da zaten Abdurahman hediye etti.Baskılı oynadı evet ama bu da kaçmaz denen bir pozisyon yok.[/B]

Cley 23.11.2008 20:04

[QUOTE=lazvegas61;440249]sen hangi maçı izledin kardeşim güldürme?[/QUOTE]

Kardeş petkoviçe kaç tane topunuz gitti.

ssozan 23.11.2008 20:07

Cevap: Trabzon-Sivasspor macin Yildizi kim ?

petkoviç bence güzel kurtarışlearı vardı maçta.......

lazvegas61 23.11.2008 20:07

Cevap: Maçı Değerlendirelim

valla saymadım eğer soracağını bilseydim sayardım cley biz bu sonuctan mennun değiliz camia olarak ama siz baya sevinmişiniz beraberliğe

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:30.