![]() |
Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[B]Maltepe'den kalkacak otobüsler saat kaçta kalkacak bu konu hakkında bilgi verilse veya irtibat kurabileceğimiz tel numarası verilirse bize yardımcı olmuş olursunuz....[/B]
|
olimpiyatta bayramı 1 gün önce yaşayacagız haydi yigidolar maça
|
[QUOTE=yerliturkuaz;443808][B]Maltepe'den kalkacak otobüsler saat kaçta kalkacak bu konu hakkında bilgi verilse veya irtibat kurabileceğimiz tel numarası verilirse bize yardımcı olmuş olursunuz....[/B][/QUOTE]
sultanbeyliden kalkacak otobüslerinde saatleri belli değil,buraya yazılırsa çok sevinirim |
11 kişi gidiyoruz heeeyyy yigidolar b.çekmede oturuyom arabalarmızda kalkıyooo Yaşasın Sivasspor sesim kesilene kadar bagırcam bagırcaz bayramda sesi kısık gezicez :) B.çekmecede 28 yıl oturuyom saf harbi Sivaslıyım. B.çekmecede oturanlar haydeeeeeeeeee İstanbullll haydeeee stataa :):):)
|
inşaallah bu maçıda kazasız belasız alırız sivaslıyım diyen herkes maça
|
haydi arkadaşlar dolduralım elaleme rezil olmayalım nem pazar ordayım innşallah cevahirden biletimi aldım biletixten pazar görüşmek üzere
|
[B]Artık Ümraniyeyi Bekliyoruz...!Haydi OsMan Abi Çatlıcam Bi Haber Ver...![/B]
|
[B]Artık bu maçta dolsun.Akşam kanallar bizim taraftar ve bayrak şovumuzu konuşsun.Ne olur ,çok mu şey istiyorum.:)[/B]
|
[B]Bu maçta trübünler dolması bir kenara,normalinden bile az hemşerimiz olimpiyat stadına gelecek.Zira kurban bayram arefesi olması,alınacak kurbanlıkların,son tatil günü pazar'a denk getirelecek olması,kurbanlıkların İstanbul gibi metropelde kurban bayramına kadar barındırılması zor olduğundan pazar günü hemşerilerimiz bu işe yoğunlaşacağını düşünüyorum.
Diğer taraftan ise,hemşeri derneklerimizde çabalar,bu maç için İSTER ile beraber organizelere girişmeleri bende biraz sevinç yaratmıştır. Yinede,iki elim kandada olsa giderim diyen hemşeri gurubu içinde yer alıp bu maça gideceğim. Ben maçta,takımımın galip gelmesini,orda futbol seyretmeyi bir kenara bırakıp, evvela içimizdeki kötümser düşünenleri daha sonrada,İstanbul gibi metropelde dosda düşmana karşı birlikteliğimizi göstermek için,stadyumdaki yerimi İSTER ile birlikte alacağım. [/B] |
inş ... bız bu maçı en az 35 bın taraftar karsında alırız bu galıbıyetı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:55. |