![]() |
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
[B]Michael Petkovic :[/B]
istikrarsız bi grafiği olduğunu düşünüyorum.. bazen çok iyi bazen çok kötü.. dileğim ikinci yarıda formda olması.. hala galatasaraydan yediği 5 gol geliyor petkoviç denince aklıma [B]Akin Vardar :[/B] Bence kalede olması gereken isim.. [B]Mamadou Diallo :[/B] süperligdeki birçok takımda 11 de oynayabilecek kapasitede ama sivasımda daha kaliteli stoperler var.. defansımıza güç katan isimlerden [B]Hayrettin Yerlikaya :[/B] sivaslı olması kredisini yükseltiyor olsada, faruk o formayı daha çok hakediyor bence [B]Sedat Bayrak :[/B] en güçlü yerimiz defansımıza güç katan isimlerden, rekabet dahada kaliteyi artıracaktır, sevmediğim yanları; topları çoğu zaman rastgele savurması ve çok itiraz etmesi.. [B]Murat Sözgelmez :[/B] tek forma 3 kaliteli oyuncu bence o formayı şu anda sedat ve dialloyagöre daha çok hak ediyor. [B]Fábio Bilica :[/B] number one :) gider gol atar, gelir çizgiden top çıkarır, güçlü, hızlı, hırslı, golcü, sempatik, teknik :) kısaca "sevgili" ... en çok hoşuma giden tarafı defansta yaptığı çalımları :) [B]Abdurrahman Dereli :[/B] apo varsa sağ defans, orta saha ve forvete gerek yok :) seyretmekten insanın başı dönüyor.. [B]İbrahim Dağaşan :[/B] süperligin iyi bizim sıradan oyuncularımızdan, takım oyununa katkısı olumlu.. [B]Musa Aydın :[/B] yakışıklı yakışıklı :) gol lazım golcüler suskun mu, no problem :) [B]Muhammet Ali Kurtuluş :[/B] artık miadını tamaladı diye düşünüyorum, saha içinde vereceklerinden ziyade abiiğinden faydalanmakta daha çok yarar var diye düşünüyorum.. [B]Konfory Sylla :[/B] en çok topu alıp kimsenin beklemediği anlardaki çalımlarını seviyorum :) sylla takımımızın değişmezlerinden en çok yorulanlarından.. şampiyonlukta katkısı çok olacak.. [B]Sezer Badur :[/B] çok övülmesine rağmen ben oyununundan genel anlamda memnun değilim.. ama fb ye attığı gol sonrasında bi yıllık krediside yok değil :) [B]Onur Tuncer :[/B] iyi bir yedek.. [B]Sergio Oliviera :[/B] umutluyduk çok.. pek fazla oynadığını göremedik.. [B]Faruk Bayar :[/B] sağda apo solda faruk, oynadığı maçlarda çok etkili olmasına rağmen hayrettin 11 de, yapacak bi şey yok.. [B]Pini Felix Balili :[/B] :) bu ifade yeter onu anlatmaya... iyiki bizlesin pini.. [B]Herve Tum :[/B] hoca baktı forvette olmuyor güçlü fiziği ile farklı bi rol verdi tuma.. şimdi hem daha faydalı hem daha golcü :) [B]Mehmet Yıldız :[/B] ilk yarıdaki formunu devam ettirmesi en büyük dileğim.. korkmuyorda değilim aksi için.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22. |