SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23233)

elleshar 24.01.2009 20:46

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=Cley;466008][B]Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini[/B][/QUOTE]

kendi fikirlerini söyleyen insanın görüşleri sana uymayınca neden hemen saldırma gereğini duyuyorsun merak ediyorum :)

KRAL YİĞİDO 24.01.2009 20:47

Maçın yıldızı kimdi ?
ABDURRAHMAN DERELİ'ydi..
Maçın en kötüsü kimdi ?
kötü yoktu bu maçta...
Maçta göze çarpanlar ?
58.galibiyetimize ulaştık...
Ne gibi eksiklerimiz var ?
hiçbir eksiğimiz yok ama sakatlarımız var...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
iyi bir maçtı dk.ilk 45 dakika hariç
Taraftar nasıldı ?
taraftar 2.yarı mükemmeldi şaheneydi sesi hiç susmadı...

elleshar 24.01.2009 20:47

[QUOTE=Cley;466015][B]Emre Aşık ve yaser'in Sezer e attığı tekmeleri görmediniz dimi gs liler...[/B][/QUOTE]

ben hakem sadece kırmızı kartta hata yaptı şeklinde bir şeymi dedim hakemin yönetimi tamamen hatalıydı bu sivasa yapılmış bize yapılmış kötü maç yönetmiş olması gerçeğini değiştirmez.

kadir20 24.01.2009 20:48

Ilk yarinin golsüz gececegini ve ikinci yarida maci koparacagimizi tahmin etmistim!Ilk yari sonunda Ümit karanin atilmasi isimizi dahada kolaylastirdi!Abdurraman performansi süperdi bu güzel oyununu bide golle süsledi,bence milli takima göz kirpiyor,bilica her zamanki gibi harikaydi,balili de oyun girdigi andan itibaren takimi hep ileri tasidi,galibiyetin mimarlarin,bugün kötü oynayan oyuncumuzun oldugunu düsünmüyorum,hepsi elinden gelenin en iyisini yapti,bu mutlulugu yasattiklari icin hepsine tesekkürler.

dülger58 24.01.2009 20:49

Maçın yıldızı kimdi ? MAÇIN YILDIZI BANA GÖRE BİLİCA VE SEZER+MURAT

Maçın en kötüsü kimdi ?ÜMİT KARAN

Maçta göze çarpanlar ?DOKTORUN KAYARAK DÜŞMESİ.

Ne gibi eksiklerimiz var ?DİGER ŞUTLARIDA GOLE ÇEVİRSEYDİK FARKLI BİTERDİ.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?LİG TV YORUMCUSUNUN ÜMİT KARAN OLAYI İÇİN HAKEMİ KÖTÜLEMESİ.DAHA SONRA HEKEM AÇIKLAMASINDAN SONRA SES ÇIKARTAMADI.

Taraftar nasıldı ?TARAFTAR ÇOK GÜZELDİ BELKİDE BÜYÜK MAÇ OLDUGUNDAN DOLAYI.AMA SİVASSPOR TARAFTARINA KÜFÜR YAKIŞMIYOR. BİR TEZAHÜRATDA HEPİNİZ ......ÇOÇUGUSUNUZ TEZAHÜRATI PEK HOŞ BİR TEZAHÜRAT DEGİLDİ.SİVASLI OLARAK DİGER HERKESE ÖRNEK OLMALIYIZ...

cücü baba 24.01.2009 21:01

[B][I]Tek kelimeyle hepiniz muhteşemsiniz futbolcu kardeşlerim bırakın gazete sayfalarındaki yıldızları gökteki tüm yıldızlar gibi göz kamaştırıyorsunuz ALLAH sizi kötü göz ve nazardan korusun bize bu mutluluğu yaşattığınız için sonsuz teşekkürler bu arada sitemize giren sevgili G.Saraylı arkadaşlarda umarım gereken dersi almışlardır bu işler parayla olmuyor diye belirtmiştim. Önce inanç lazım sonra forma aşkı lazım en önemliside iş ahlakı lazım ama onuda öğreteceğiz tüm spor kamuoyuna...[/I][/B]

tuzlugollu 24.01.2009 21:05

walla bugun sivasli ve sivassporlu olmakla gurur duydum amma mehmet yildizada kil oldum umitin elini opmeler cart curt tamam saygin olsunda abartma be gardasim umarim ben yaniliyordurum amma bugun sanki biraz isteksiz gibiydi sahada tabi yanlis algilamis olabilirim ama yinede seni seviyorum iyi usaksin sana ihtiyacimiz var ama sunuda unutma bu takim senle veya sensizde bu yolda ilerleyecek kapasitede sakin simarmayasun usagum:)...ve bugun aslanin penceleri 4 eylulde tutmadi hatta pencelerini soktuk alisamiyendeki kupa macinda beraberlikle yada az farkli yenilgiyle donersek kupadanda siyrilabiliriz cunku bugunki mac gs ye hem hirs yapti hemde korku birakti ...degerlendirmek lazim aslani kendine gelmeden kupadanda elersek artik tarih yazmak sirasinin sivasspora gectigini herkes gorecektir

slasher//z 24.01.2009 21:10

[IMG]http://www.hurriyet.com.tr/_np/3652/7213652.jpg[/IMG]

ellisekizSVS 24.01.2009 21:14

MAÇIN YILDIZI: ABDURRAHMAN ÇÜNKÜ O KANATTAN SÜREKLİ ATEŞLEDİ HIZLI ÇIKIŞLA VE AÇILIŞI YAPTI

EN KÖTÜSÜ: YOKTU

GÖZE ÇARPANLAR: BENİM GÖZÜME ÇARPAN EN BÜYÜK ŞEY ZAFERDİ :D

BİRDE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İYİ ADIM OLDU.
HAYYDİİ YİGİDOOO BU MEMLEKET SENİNLE GURUR DUYUYOO :D

kubilayonur 24.01.2009 21:56

kutluyorum futbolcu ağbilerimi ve sağolun diyorum hepsine ...maçın yıldızı hepsiydi tüm futbolcu ağbilerim çok iyi oynadı....

ALLAH'ın izniyle sampıyon sivas

biz sivasız, bizz anadoluyuz, bu sene şampıyonuz:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:30.