SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23653)

LosTie58 09.02.2009 16:43

Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

[QUOTE=Diyarbekir21;475498]TRT1 de özellikle Telelig de ve Telegol de bizzat dün akşam Sivasspor taraftarı elştirildi şampiyonluğa oynalınan taraftar bu olmamalıydı denilip Sivas lilari çok daha heyacanli görmek istediklerini spor yorumculari belirtti. 21 dakikada biz özellikle tempo tutar balonlar atardik tıpkı Ts gibi 58. dakika da neden sizde bir aktivitasyon uygulamıyorsunuz bence çok hoş olur[/QUOTE]

Aslında o fikir güzel ama tsden sonra şimdi yapılmaya başlanırsa neler denir bu durum hakkında bilemiyorum.Kocaelispor maçında 2. golümüz 58. dk da atıldı mesela onda bile tık yoktu.

sıvaslıgenç 09.02.2009 16:43

[QUOTE=LosTie58;475497]Aslında Yiğidolar güzel bir isim ya.Taraftar grupları artık özdeşleşmiş durumda çünkü bize Yiğidolar'dan daha güzel ismi nerden bulucaz ((: Bence çarşı,teksas,nalçacılar,gençfebe,ultraslan bunlardan çok çok daha iyi bir isim Yiğidolar ((: Öyle değil mi?[/QUOTE]

Yok ya harbiden çok tuhaf duruyor.Hee bizim için iyi ama bu grubu tüm Türkiye duyacak.:)Sivasla özdeşleşen başka bir şeyler olsa grubun adı?

LosTie58 09.02.2009 16:45

[QUOTE=sıvaslıgenç;475502]Yok ya harbiden çok tuhaf duruyor.Hee bizim için iyi ama bu grubu tüm Türkiye duyacak.:)Sivasla özdeşleşen başka bir şeyler olsa grubun adı?[/QUOTE]

Ya tabiki başka birşeyde olabilir ah bi' birleşme olsa da bunlar zaten toplanılıp belirlenir (:

ZALIM_58 09.02.2009 16:46

ARKADAŞLAR TAMAM TARAFTAR BİŞİ YAPMIYO AMA BU GRUPTAKİ ARKADAŞLARIN BİRLEŞMESİ LAZIM HER KAFADAN AYRI Bİ TEL ÇALIYO GAR BÖLÜMÜ BAŞKA MARATON BAŞKA HAVUZ BAŞKA İLK ÖNCE BU ARKADAŞLARIN BİRLEŞMESİ LAZIM İRDA SADECE KIMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVASLA OLMUYO DAHA YARATICI TEZAHURATLAR LAZIM GELİYO SİVAS GOL ATINCA SİVAS SİVAS GERİSİ YOK

izmirliyigido 09.02.2009 16:46

[QUOTE=existence;475496]bu grupların başkanları falan nerelerdedirler. ulaşabilirmiyiz onlara. birleşme hakkında onlar ne düşünür. Biz güzel şeyler düşünüyoruz. Amigo işi bu grupların içinden biride olabilir. Hem onları tanır.[/QUOTE]

Ya MSN'den, yada herhangi bir şekilde internet üzerinden bu konu hakkında toplantı düzenleyelim. Görüş alışverişi yapalım.

Ben şuna da karşıyım. Gruplar birleşsin tek grup olsun. Hayır, ben buna karşıyım. Büyük topluluğu stad haricinde bir araya toplamak zordur. Ama gruplar ayrı ayrı çalışırsa, grup başkanları toplanıp tezahüratları öğrenip gruplarına öğretirse, maçta tek bir amigo eşliğinde, grup liderlerine tek bir harekette hangi tezahüratı yapacaklarını anlatır. Böylece grupların o marşı, tezahüratı öğrenmesi daha kolay olur.

Grup çalışması böyle başarılı olur.

Her grubun mutlaka enaz 3'er tane davulu olmalı birde.

AYK

existence 09.02.2009 16:49

Ne güzel. En azından arkadaşlardan yeni fikirler geliyor. Fikirlerimizi her yerde anlatalım arkadaşlar. Olacak bu iş. Dolduracağız bağıracağız trübünlerde.

LosTie58 09.02.2009 16:49

[QUOTE=izmirliyigido;475507]Ya MSN'den, yada herhangi bir şekilde internet üzerinden bu konu hakkında toplantı düzenleyelim. Görüş alışverişi yapalım.

Ben şuna da karşıyım. Gruplar birleşsin tek grup olsun. Hayır, ben buna karşıyım. Büyük topluluğu stad haricinde bir araya toplamak zordur. Ama gruplar ayrı ayrı çalışırsa, grup başkanları toplanıp tezahüratları öğrenip gruplarına öğretirse, maçta tek bir amigo eşliğinde, grup liderlerine tek bir harekette hangi tezahüratı yapacaklarını anlatır. Böylece grupların o marşı, tezahüratı öğrenmesi daha kolay olur.

Grup çalışması böyle başarılı olur.

Her grubun mutlaka enaz 3'er tane davulu olmalı birde.

AYK[/QUOTE]

Evet haklısın ama dışarıda çalışmalar yapılacağı zaman illa 100 kişinin toplanması yine gerekmezki belli kişiler seçilir ayarlamaları bu kişiler yapar.Ayrı oluncada her kafadan bir ses çıkmıyor mu.Bir de bir amigosu bile yokken sivasın 5 gruba ayrı ayrı amigo nasıl çıkaracak bu taraftar.

gurbetciler 09.02.2009 16:50

evet sivasspor üzerine düseni eniyi sekilde yapiyor artik sira taraftarda diye düsünüyorum........:D

KeruLLu_17 09.02.2009 16:53

[B]Sitede üye sayısı bile 50 bin küsürlerde .... O kadar çok sivaslı varken buda üzüntü verici..Tribünlerin dolmamasını doğal karşılıyorum.[/B]

candayanmaz58 09.02.2009 17:04

geçen ki maçta arka tarafta oturan bizden yaşça büyük bir kaç tane adam gardaş oturunda maç izleyek la filan gibi konuşunca evinde izle amca maçı dedim biraz ileri geri yapınca az daha kavga çıkıyordu bu ve bunun gibileri dışlanmalı ki anlasın hatasını ve bir daha tribüne gelmesin
taraftar sayımız az olsun önemli değil önemli olan öz olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:04.