![]() |
Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
Koşu pisti olması çok kötü olur..............
|
evet yeni stadımızı sabırsızlıkla bekliyoruz fakat bir futbol sıtadın da koşu pistinin ne işi var yetkililere sesleniyorum hep trübünlere uzak statlar yaparak taraftara ülkemizde rahat maç seyrettiremedik ingiltere ligi örnek taraftar her stadı ful dolduruyor çünkü maçtan zevk alıyor isteğim sivassiporada öyle bir sıtadın yapılması inşallah
|
koşu pisti istemiyoruz arkadaşlar lütfen bu konuda biraz duyarlı olalım ve gerekirse yetkililerle irtibat kuralım eğer koşu pisti olursa seyirci baskısı olmaz
|
Evet bende katılıyorum kesinlikle koşu pisti olmasını istemiyoruz ingiliz stadları gibi olsun rakibi baskı altına alırız çok muhteşem olur başkanımız inşallah bu konuda duyarlı olur selm saygılar
|
Koşu pisti olamasa daha iyi olur..çünkü rakip takımı baskı altına almak biraz zor olur..
|
koşu pisti istemi yoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
kosu pisti olmasa süper olur tribünler sahaya yakin olur
|
Bugün başbakanımız ntv de canlı yayında bir soru üzerine yakında Sivas'a 35000 bin kişilik stadın toki ile işbirliği ile yapılacağını açıkladı.Konya'nın stad projeleri internette dolaşıyor.İnşallah bizim stat projesi de yakında açıklanır.Seçimlerin sonrası projenin açıklanacağını düşünüyorum.Herşey sivas için....
|
bu saatten sonra stad hayele kurmayın beyler başbakan sivasa stad falan yapmaz o yerel seçim malzemesiydi .Ohayallerimizde suya düştü sivasa hangi hükümet söz verdiğini yaptıki bunu yapsın lütfen hayal kurmayın beyler bizim stadımız bize yeter yeterki bunu dolduralım .Tüm Türk islam aleminin başı sağolsun büyük liderimizi büyük başbuğumuzu kaybettik Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
|
bence ingilteredeki olsun koşu pisti olmasın .
stad tribunle bitişik olsun DEĞİLMİ:rolleyes: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52. |