![]() |
Cevap: Futbolcular Ne Dedi?
[QUOTE=hiko58;478249]SEVGİLİ FUTBOLCU KARDEŞLERİM.BURSA GİBİ BİR TAKIMDAN BİR PUAN ALDIK GİBİ SÖYLEMLER SİZE YAKIŞMIYOR.YAHU EN İYİSİ SİZSİNİZ. PUAN TABLOSUNA BİR BAKIN.SİZLER EN ÜSTTTESİNİZ. DEMEKKİ LİGİN EN BÜYÜĞÜ SİZSİNİZ.SİZLER İYİ OYNAYAMADIĞINIZ İÇİN MAÇ BERABERE BİTTİ.SİZLER MAÇA KONSANTRE OLAMADINIZ.KAFANIZI VERMEDİNİZ.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.LİDER SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.NEDİR BURSA SIRADAN BİR TAKIM.YANİ BU ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA BÖYLE TOP OYNANMAMALI.ALLAHINIZI SEVERSENİZ DİKKATLİ OYNAYIN.YÜREĞİNİZLE OYNAYIN.BU FIRSATI ELİMİZDEN KAÇIRMAYALIM.[/QUOTE]
COK HAKLISIN HEMSERIM KENDIMIZE GELMEMIZ LAZIM NEDIR BURSA KARSISINDA BERABERLIGE OYNAMAK BURSA IKI HAFTA ONCE TAKIM KURDU IYI VALLAHA SIMDI HACETTEPE YARIN TAKIMI DEGISTIRSIN GIDIP BERABERLIGE OYNAYALIM OLMAZ BOYLE BIRSEY ANTALYAYADA AYNISINI YAPTIK NEYMIS MEHMET OZDILEK GELMIS IKI GUN ONCE GELMISTI MEHMET OZDILEK BUYUMU YAPTI IKI GUNDE TAKIMA NON BUNDA BIR SORUN VAR BIRI TAKIMA KORKU ASILIYOR LUTFEN YAPMAYALIM BIZ GUCLU BIR TAKIMIZ ALLAH ASKINA BUNUN FARKINDA OLALIM |
BENCE KIMSE BIRSEY DEMESIN BEN DIYORUMKI GEL KARDESIM MEHMET YETIS IMDADIMIZA SENSIZ SIVAS ANCAK BERABERLIGI DUSUNUYOR KENDINE GEL VE YETIS MEHMEDIM
|
[B]Bu macta Sivassporumuz gerekeni yaptı rakiplerimizinde puan kayıp ettiği şu ortamda bir puan deplasmanda iyidir diye düşünüyorum[/B]
|
[B]tüm futbolcularımızı tebrik ederim güzel bir maçtı...[/B]
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478014]fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....[/QUOTE]
niye gs yi yendik diye zorunuza gidiyorki ... biz sizi ordada perisan ettik kendi sahamizdada bence fazla konusmaya hakkiniz yok koskoca takim siniz sahayi sorun eden sizsiniz biz cok kotuydu ondan puan kaybettik demiyoruzki her hafta yenildiginizde federasyona mac tekrari istiyorsunuz nolcak sizin bu haliniz anlamiyorum sivasspor 3 kere aci koydu gs ye son hafta gene biz aci koyacaz kafana yaz bunu demissinki cok kabasiniz ... size biz kufur etmedik szi bize kufur ettiiz sizi karanfillerle karsiiyoruz alkislayarak ve yenerek gonderiyoruz simdi yaylan sizin konusmaya hic ama hic hakkiniz yok eskiden ikinci taimim gs idi simdi artiknefret ediyorum o takimdan traftarlarindan asil kba olan sizsiniz benim sivassporuma laf cakmaya hic hakkin yok ..........Burda site yonetimine sesleniyorum benim sivassporuma laf soleyip benim moralimi bozacak adamin msjini felan yayinlamayin bu siteye koymayin arkadasim koymayin,.,.,,,, |
2 maç berabere bitti kardeşim maçı arkanla seyretmişsin
|
beyler ben fanatik trabzonluyum insallah bu sen siz sampiyon olursunuz bu istanbulu artık iyice fethetmek lazım insallah yarın maci alırsınız
|
inşalah güsel kardesım.temennın ıcın tesekkur ederız.hoşgeldın..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:40. |