SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   AMİGOLAR,TARAFTARLAR, TİYATROYAMI GELİYORSUNUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24799)

RizeLi053 21.04.2009 20:32

Cevap: AMİGOLAR,TARAFTARLAR, TİYATROYAMI GELİYORSU

Aynen Öyle Hiç puan durumunu bılmyen bırı görse son Antalya macını derler 15-10 sırada bır takım..Bilmiyorkı şaka maka uzun süredir lıder ve en büyük aday şampiyonlugun..Valla bencede taraftar sıkıntısı var..Bu nasıl iştir anlamıyorum:D:D

majed abdulaah 22.04.2009 07:39

ittihad (ksa) 14-2 ahli ( ksa)

SavLo 07.05.2009 21:00

[QUOTE=58sami;501569]Tüm Sivaslılar ve Sivassporlu taraftarlara buradan Türkiyenin bir ucundan Edirneden selamlar. Sivassporumuzzun hiç bir maçını kaçırmadan tv izliyorum. Size sesleniyorum Sivaslı topraklarım amigolar taraftar dernekleri taraftar grupları siz ne yapıyorsunuz ya TİYATRO izlemeyemi geliyorsunuz ağzınızı bıçak açmıyor bağırmıyorsunuz. YA bağırmıyorsunuz bari elinize bi kaşkol aın sallayın uyumayın ayakta ya. ben burada kahroluyorum ya ŞAmpiyonluğa giden bir takımın taraftarları ölü gibisiniz ölüden bir farkınız yok Sivas gol atsın GOLLLLL diye bağarılım sonra oturalım yok öyle kendinize gelin beyler 12. adam olun biraz. Bakın bir Bursa taraftarına bakın bir Eskişehir taraftarına. BAkında seyirci nasıl olunur öğrenin biraz. MAça uyumaya değil takımınızı desteklemeye geliyorsunuz....[/QUOTE]

aynen katılıyorum...

biraz silkelenip kendilerine gelmeliler

TARIK(21) 09.05.2009 22:38

mrb sivaslı kardeşlerim.ben koyu bir diyarbakırspor taraftarıyım.bu sene ve geçen sene sivasspor'un başarısı beni çok mutlu ediyor.çünkü anadolunun gurur verici özelliğini taşıyor sivasspor.sivasspor busene şampiyon görmek istiyorum.

tolgabozkurt 11.05.2009 12:19

abi yok böyle bir taraftar yaa şampionluğa oynuosunuz böyle taraftarmı olur yaaa sivasspora gerekn ilgi verilmio küme düşmeye oynayan takımların taraftarı bile daha çok sahip çıkıor takımına

trab61nl 11.05.2009 12:22

ist sevgisini içinizden atmazlarsa bu şehir daha çok tiyatro izler saygılar

halcob 23.05.2009 10:15

slm abiler bi bakarmısınız
kanıııımız kırmızı
alnımızsaaa beyaz

halcob 23.05.2009 10:16

kanıııııımız kırmızı
alnımızsaaa beyazz